Registrace nového uživatele     Návod     Kluby     Archív  Lopuchu     Lopuch.cz  

Já Vánoce juchuchu
oslavím na Lopuchu!

Lopuch.cz

Jméno:
Heslo:
Podpora LCD:
 
Klub recepty a popisy [ŽP: neomezená] (kategorie Koníčky) moderují Scalex, Anka.
Archiv

Weby pro mlsné huby:

Na talíři - Lopuší kuchařka
www.scuk.cz - Scuk je průvodce po místech, kde se dobře jí a nakupuje.
www.recepty.cz
www.labuznik.com
Pan Cuketka, nejznámější český foodbloger
Světová jídelna (blog s nápaditými a netradičními recepty na lehká jídla)
Koření od Antonína, e-shop s báječným kořením
www.vareni.cz
Dadalova kuchařka


Kuchařky pro mlsné huby:

Roman Vaněk - Poklady klasické české kuchyně
Jana Zatloukalová - Kuchařka pro dceru (Recepty napsane srozumitelne, vcetne teplot a casu peceni, zadne "a upeceme do zlatova". Pro me vyborna, vse, co jsem zkousela, se povedlo.)
Iveta Fabešová - Iveta a sladká Francie
Iveta Fabešová - Slavností pečení s Ivetou
Jaroslav Vašák - Ottova Kuchařka velká hrníčková
Paul Gayler - Steaky (Kuchařka o hovězím. Na úvodu je část o mase samotném a jak s ním zacházet, recepty na smažení, grilování, pomalé dušení, marinády, omáčky a glazury. Celkem 140 stran.)
Barbara Myšičková, Aleš Pavlíček – Biomenu (Touto knihou jsme chtěli ukázat, že česká kuchyně připravená z kvalitních místních surovin může mít vysokou úroveň, srovnatelnou s evropskou gastronomickou špičkou.)
Joza Břízová, Maryna Klimentová – Vaříme zdravě, chutně a hospodárně (Klasická kuchařská kniha čerpající především z tradice české gastronomie a prověřená desetiletími je klenotem, který se dědí z generace na generaci.)
Jana Vašáková a Zdena Skokanová N. - Jezte česky - rok v naší kuchyni (Česká sezonní kuchařka. Používané suroviny jsou snadno dostupné (sezonně), recepty nejsou nijak složité, ale rozhodně zajímavé.)

Spřízněné kluby:

Koktejly
Labužník
Co právě jíte
Víno
  Nastavení klubu     Nastavení práv     Homepage     Anketa     Přítomní     Oblíbené     Lopuch     Kategorie  
autor: 
text: 
vyplnit a 
Help

Nemáte právo psát do tohoto klubu.

[ 21131 ] <Novější  <<<Nejnovější  Nejstarší>>>  Starší>  
zblunce zblunce Já jsem geniální - i když jsem normální! 18.10.2013 14:36  24516
Anka [24515]: v Tescu nemaji kozi syr???
Anka [24513]: nejdou - a je to prvni chyba, kterou nekdo nasel, tak je to dobry :-)))
anka Anka Když je někde něco dobrého k sežrání, - tak je rouhání to nesežrat. 18.10.2013 14:08  24515
Naivně jsem si myslela, že aspoň jeden druh kozího sýru už má každý řetězec v každém obchodě. Tak bohužel, v supermarketech Tesco a Penny nenalezeno. A dál kvůli tomu nepojedu. Stejný problém s řeckou fetou. Jen německý sýr "řeckého typu". Vzala jsem tedy te. Rukola jen shnilá. To jsem zase jednou zůstala doma a nejela do Prahy :)
shelle Shelle - Good Service 18.10.2013 14:00  24514
Delam tu pecneou v alobalu v troube, jeste koukni k Chez Lucie, pokud to teda mimo nema od ni. Drobim bud pravou reckou fetu, nebo kozi syr stejen konsistence. A davam misto balsamica balsamico glaze.

Mam ted v lednici nejakou nobl anglickou repu, sjem zvedava.
anka Anka Když je někde něco dobrého k sežrání, - tak je rouhání to nesežrat. 18.10.2013 14:00  24513
Dík :) A jestli se tam ještě dají dělat opravy, tak si oprav jméno Zdeňka Pohlreicha ;)
zblunce zblunce Já jsem geniální - i když jsem normální! 18.10.2013 13:54  24511
Anka [24510]: staci dvakrat pretocit stranku :-)
anka Anka Když je někde něco dobrého k sežrání, - tak je rouhání to nesežrat. 18.10.2013 13:29  24510
Podle kterého receptu děláte carpaccio z červené řepy?
vinyl vinyl - ...jen si hraju 18.10.2013 12:17  24509
Tak vařit bude asi jen zlomek lidí, pro ostatní to bude spíš reality show. Já vařit nebudu, já potřebuji chod uvařit a sníst.

Smaženice jako první chod mi moc nesedí, houby kombinuji radši s těstovinami, kotlety se zelím a bazalkovým pestem mi připadá dost sprsklý recept.
zblunce zblunce Já jsem geniální - i když jsem normální! 18.10.2013 11:36  24508
bude zitra nekdo varit s Polreichem?
ja tedy ne, jednak mi vadi inzerovany host a jednak houbove ragu - ale i bez toho mi to prijde trochu nestastne, prece jen v osm vecer zacit varit trichodove menu - kdy se pak ji?
royal Royal Hippies na zeď udělal a řek - pijte, kuřte klidně dál 16.10.2013 21:42  24507
triss [24497]: No, jasně, musí to být zvyk - vřele chápu, že bez zeleniny by vám to nechutnalo.
Teď právě dovářím dršťkovou (pravou). Ze zeleniny tam je cibule a bude česnek. Jojo, chutě jsou různé.
ziggy 16.10.2013 21:20  24506
Vanda: vyjeď někdy mimo větší město .. to je leckde hit dodneška..
aiwai Aiwai alea acta es 16.10.2013 20:45  24505
ale panenka to je preci skoda
vanda Vanda To je ten - hnusný punk 16.10.2013 20:42  24504
klasika :) něco jako kuřecí prso s broskví a sýrem - hit moderní kuchyně 90. let - nesmělo chybět na žádném jídelním lístku
aiwai Aiwai alea acta es 16.10.2013 20:34  24503
Phannyto je teda kombinace.....
zblunce zblunce Já jsem geniální - i když jsem normální! 16.10.2013 20:25  24502
Sirin [24500]: a pritom nakrajenou na prouzky bys ji nepoznala :-)
phanny phanny Chuť na sladké? - - Přijďte k nám 16.10.2013 19:56  24501
co udělat s masem za 160 KčNašel jsem v kuchařce Česká kuchyně pro každého.https://db.tt/zi87LkRL

[ 21131 ] <Novější  <<<Nejnovější  Nejstarší>>>  Starší>  

(c) 2001-2011 Lopuch.cz   
Kontakt