Registrace nového uživatele     Návod     Kluby     Archív  Lopuchu     Lopuch.cz  

Lopuch, server nejen
pro botaniky

Lopuch.cz

Jméno:
Heslo:
Podpora LCD:
 
Klub recepty a popisy [ŽP: neomezená] (kategorie Koníčky) moderují Scalex, Anka.
Archiv

Weby pro mlsné huby:

Na talíři - Lopuší kuchařka
www.scuk.cz - Scuk je průvodce po místech, kde se dobře jí a nakupuje.
www.recepty.cz
www.labuznik.com
Pan Cuketka, nejznámější český foodbloger
Světová jídelna (blog s nápaditými a netradičními recepty na lehká jídla)
Koření od Antonína, e-shop s báječným kořením
www.vareni.cz
Dadalova kuchařka


Kuchařky pro mlsné huby:

Roman Vaněk - Poklady klasické české kuchyně
Jana Zatloukalová - Kuchařka pro dceru (Recepty napsane srozumitelne, vcetne teplot a casu peceni, zadne "a upeceme do zlatova". Pro me vyborna, vse, co jsem zkousela, se povedlo.)
Iveta Fabešová - Iveta a sladká Francie
Iveta Fabešová - Slavností pečení s Ivetou
Jaroslav Vašák - Ottova Kuchařka velká hrníčková
Paul Gayler - Steaky (Kuchařka o hovězím. Na úvodu je část o mase samotném a jak s ním zacházet, recepty na smažení, grilování, pomalé dušení, marinády, omáčky a glazury. Celkem 140 stran.)
Barbara Myšičková, Aleš Pavlíček – Biomenu (Touto knihou jsme chtěli ukázat, že česká kuchyně připravená z kvalitních místních surovin může mít vysokou úroveň, srovnatelnou s evropskou gastronomickou špičkou.)
Joza Břízová, Maryna Klimentová – Vaříme zdravě, chutně a hospodárně (Klasická kuchařská kniha čerpající především z tradice české gastronomie a prověřená desetiletími je klenotem, který se dědí z generace na generaci.)
Jana Vašáková a Zdena Skokanová N. - Jezte česky - rok v naší kuchyni (Česká sezonní kuchařka. Používané suroviny jsou snadno dostupné (sezonně), recepty nejsou nijak složité, ale rozhodně zajímavé.)

Spřízněné kluby:

Koktejly
Labužník
Co právě jíte
Víno
  Nastavení klubu     Nastavení práv     Homepage     Anketa     Přítomní     Oblíbené     Lopuch     Kategorie  
autor: 
text: 
vyplnit a 
Help

Nemáte právo psát do tohoto klubu.

[ 21131 ] <Novější  <<<Nejnovější  Nejstarší>>>  Starší>  
phanny phanny Chuť na sladké? - - Přijďte k nám 19.10.2013 08:32  24533
...nevím jak vy, ale já mám žaludek nad pohlavím... :) Ale ten pořad je prostě Nigella ala Babica
ziggy 18.10.2013 20:21  24532
nadpohlavní rozkoš je fakt děsivej termín, to jsem v životě neslyšela a doufám že už neuslyšim :)
anka Anka Když je někde něco dobrého k sežrání, - tak je rouhání to nesežrat. 18.10.2013 20:16  24531
Vanda [24528]: Mně vadí spojení načinčanosti a jejího projevu. Ty dvě věci k sobě absolutně nejdou. Oni ji stylizují do cukrové panenky a vona pak řiká, jak je to boží a nadpohlavní rozkoš a voloupe ňáký japko a všechno to řiká tim jednim nepříjemnym tónem".
sirin Sirin Otroky prodávat v celku - NEPORCOVAT!!! 18.10.2013 20:02  24530
taky mě strašně ročiluje, když promluví, a zbytek zazdí ty předěly.
ziggy 18.10.2013 19:08  24529
jo, to septický čisto co tam má je děsivý i bez zvuku (tak jsem to zahlídla dneska já) .. já radši špindíru Olivera, přijde mi to realističtější
vanda Vanda To je ten - hnusný punk 18.10.2013 19:05  24528
Jo, vidím to poprvé, vadí mi její mluvený projev. Ona za to možná nemůže, ale má strašně nepříjemnou barvu hlasu pro moje uši. A to vyjadřování občas - zaslechla jsem dvakrát opakovanou "nadpohlavní rozkoš" a přijde mi to blbý. A to jsem dost velký čuně ;)
To, že je to tam načinčaný mi až tak nevadí, muzika je pitomá.
Pozornost od receptů mi dost odvádí slovní projev.
anka Anka Když je někde něco dobrého k sežrání, - tak je rouhání to nesežrat. 18.10.2013 18:43  24527
Náhodou jsme pustili Deník Dity P. Její problém? Studio jako pokojíče pro princeznu, efekty jak v romantickém filmu a přitom její mluva je jak ze čtvrté cenové.
shelle Shelle - Good Service 18.10.2013 17:43  24526
Ja prave nedocetla ten recept
zblunce zblunce Já jsem geniální - i když jsem normální! 18.10.2013 17:40 - Oblíbené kluby (21:35) 24525
Shelle [24524]: ja jsem napsala, ze kdyz s fetou bych repu spis zapekla, nez delala carpaccio... nikde jsem nepsala, ze carpaccio zapekam...
shelle Shelle - Good Service 18.10.2013 17:37  24524
Ja to nezapekam, asi jsem spatne pochopila recept. Anko, ja nejradeji tak, jak to je na blogu chez lucie, repu pect v alobale, vychladnout, na tnke platky, pokapat a trn syr. Polnicek ci rukola kolem.
zblunce zblunce Já jsem geniální - i když jsem normální! 18.10.2013 17:04 - Oblíbené kluby (21:35) 24523
je asi fakt, ze s fetou ci reckym syrem bych to spis zapekla... ale mne to chutnalo i jako carpaccio...
anka Anka Když je někde něco dobrého k sežrání, - tak je rouhání to nesežrat. 18.10.2013 16:51  24522
Shelle [24521]: Zatím je to jen takový malý pokus, jestli to vůbec budeme jíst. Peču jednu malou řepu. Když to bude nadějné, seženu si pořádnější suroviny.
shelle Shelle - Good Service 18.10.2013 16:41  24521
Podle me to nijak zvlast dobre nebude, jestli ten syr neni dost dobry, slany nestaci. Zkousela jsem to s hodne syry a vysledek to hodne ovlivni. Treba obyc recky syr, co jsem v nouzi koupila, fakt ne.
anka Anka Když je někde něco dobrého k sežrání, - tak je rouhání to nesežrat. 18.10.2013 15:59  24520
zblunce [24519]: Já se taky divím. Dost.
zblunce zblunce Já jsem geniální - i když jsem normální! 18.10.2013 15:53 - Oblíbené kluby (21:35) 24519
Anka [24518]: ja to nezpochybnuju, jen se divim... tak jestli je ten syr trochu slany, tak by to mohlo byt dobre...

[ 21131 ] <Novější  <<<Nejnovější  Nejstarší>>>  Starší>  

(c) 2001-2011 Lopuch.cz   
Kontakt