Registrace nového uživatele     Návod     Kluby     Archív  Lopuchu     Lopuch.cz  

Náš Lopuch Vám
vytře zrak

Lopuch.cz

Jméno:
Heslo:
Podpora LCD:
 
Klub recepty a popisy [ŽP: neomezená] (kategorie Koníčky) moderují Scalex, Anka.
Archiv

Weby pro mlsné huby:

Na talíři - Lopuší kuchařka
www.scuk.cz - Scuk je průvodce po místech, kde se dobře jí a nakupuje.
www.recepty.cz
www.labuznik.com
Pan Cuketka, nejznámější český foodbloger
Světová jídelna (blog s nápaditými a netradičními recepty na lehká jídla)
Koření od Antonína, e-shop s báječným kořením
www.vareni.cz
Dadalova kuchařka


Kuchařky pro mlsné huby:

Roman Vaněk - Poklady klasické české kuchyně
Jana Zatloukalová - Kuchařka pro dceru (Recepty napsane srozumitelne, vcetne teplot a casu peceni, zadne "a upeceme do zlatova". Pro me vyborna, vse, co jsem zkousela, se povedlo.)
Iveta Fabešová - Iveta a sladká Francie
Iveta Fabešová - Slavností pečení s Ivetou
Jaroslav Vašák - Ottova Kuchařka velká hrníčková
Paul Gayler - Steaky (Kuchařka o hovězím. Na úvodu je část o mase samotném a jak s ním zacházet, recepty na smažení, grilování, pomalé dušení, marinády, omáčky a glazury. Celkem 140 stran.)
Barbara Myšičková, Aleš Pavlíček – Biomenu (Touto knihou jsme chtěli ukázat, že česká kuchyně připravená z kvalitních místních surovin může mít vysokou úroveň, srovnatelnou s evropskou gastronomickou špičkou.)
Joza Břízová, Maryna Klimentová – Vaříme zdravě, chutně a hospodárně (Klasická kuchařská kniha čerpající především z tradice české gastronomie a prověřená desetiletími je klenotem, který se dědí z generace na generaci.)
Jana Vašáková a Zdena Skokanová N. - Jezte česky - rok v naší kuchyni (Česká sezonní kuchařka. Používané suroviny jsou snadno dostupné (sezonně), recepty nejsou nijak složité, ale rozhodně zajímavé.)

Spřízněné kluby:

Koktejly
Labužník
Co právě jíte
Víno
  Nastavení klubu     Nastavení práv     Homepage     Anketa     Přítomní     Oblíbené     Lopuch     Kategorie  
autor: 
text: 
vyplnit a 
Help

Nemáte právo psát do tohoto klubu.

[ 21131 ] <Novější  <<<Nejnovější  Nejstarší>>>  Starší>  
kokos kokos 21.10.2013 09:48  24543
No já byl spokojenej velmi. Asi budu koukat i dál. Kostková byla správně ujetá a nějaké olizování v tom fofru neřeším. A u zabíjačky jsem se bavil velmi.
anka Anka Když je někde něco dobrého k sežrání, - tak je rouhání to nesežrat. 21.10.2013 08:49  24542
Mně Kostková nevadila, svoji úlohu tam zastala výborně. Nevadí mi ani olizování vařečky, vadilo mi olizování si prstů.
zblunce zblunce Já jsem geniální - i když jsem normální! 21.10.2013 00:36  24541
BigDejvid [24539]: mne tam jako vzdy silne vadila Kostkova... tentokrat predevsim to, jak olizovala varecku, se kterou pak dal varila. A i kdyz jsem na Pohlreicha pomerne zvykla, jeho vstup ze zabijacky, kde bylo vole za kazdym slovem, mi vadilo hodne...
anka Anka Když je někde něco dobrého k sežrání, - tak je rouhání to nesežrat. 20.10.2013 19:43  24540
Koukali jsme. Vlastně to bylo lepší, než jsem čekala. Akorát mi tam naprosto zbytečný přišel "videomost". Další blbost byla, že Pohlreich se tam předváděl, jak všechno umí rychle, jenže to jde trochu proti smyslu pořadu, kdy se čeká, že lidi budou vařit s ním. Všechny ta jídla bych si dala a jako videonávod to není špatné.

Třeba mě vysloveně štvalo, když připravovali maso na pánev a on ho solil. Kostková se ho zeptala, jak je to se solením steaků a bifteků, že ona slyšela, že se to nemá solit syrové. A že by jí zajímalo nějaké bližší vysvětlení, jak to tedy je. On ji odbyl nějakým fórem typu "sere pes", ale přitom to je podle mě věc, která by si zasloužila nějaké krátké vysvětlení, co kdy a proč.
bigdejvid BigDejvid Some thing - has found us. 20.10.2013 19:07  24539
koukal jste nekdo v sobotu na Polhreicha? Jake to bylo?
anka Anka Když je někde něco dobrého k sežrání, - tak je rouhání to nesežrat. 20.10.2013 12:08  24538
Jo, nebylo to šatné. Jen si příště musím vpomenout včas a sehnat pořádné suroviny. Králík braillon se šťouhanými pažitkovými brambory opět nezklamal, králičí vývar byl výborný, protože jsem měla dva králíky. Hruškový obrácený koláč také vyšel. Jen škoda, že jsem králíky nakonec místo chlazené měla mražené, takže jsem si porcování a vývar nemohla udělat den předem. Pak bych asi byla kamaráda schopná přivítat v o něco menším bordelu a větším klidu :)
bigdejvid BigDejvid Some thing - has found us. 20.10.2013 11:52  24537
carpaccio z repy delam stejne jako Shelle a nemuzu si ho vynachvalit. Oba s manzelkou ho milujeme. Jako predkrm idealni.
sirin Sirin Otroky prodávat v celku - NEPORCOVAT!!! 19.10.2013 16:01  24536
musím ale říct, že některé ty šatičky jí závidím ;o)
borrasca Borrasca Kdo je čistý - do příkopu! 19.10.2013 10:28  24535
Oni ji nestylizují, chodí takhle i v civilu :-)
anka Anka Když je někde něco dobrého k sežrání, - tak je rouhání to nesežrat. 19.10.2013 08:33  24534
phanny [24533]: Babica do toho dává aspoň nějaké emoce.
phanny phanny Chuť na sladké? - - Přijďte k nám 19.10.2013 08:32  24533
...nevím jak vy, ale já mám žaludek nad pohlavím... :) Ale ten pořad je prostě Nigella ala Babica
ziggy 18.10.2013 20:21  24532
nadpohlavní rozkoš je fakt děsivej termín, to jsem v životě neslyšela a doufám že už neuslyšim :)
anka Anka Když je někde něco dobrého k sežrání, - tak je rouhání to nesežrat. 18.10.2013 20:16  24531
Vanda [24528]: Mně vadí spojení načinčanosti a jejího projevu. Ty dvě věci k sobě absolutně nejdou. Oni ji stylizují do cukrové panenky a vona pak řiká, jak je to boží a nadpohlavní rozkoš a voloupe ňáký japko a všechno to řiká tim jednim nepříjemnym tónem".
sirin Sirin Otroky prodávat v celku - NEPORCOVAT!!! 18.10.2013 20:02  24530
taky mě strašně ročiluje, když promluví, a zbytek zazdí ty předěly.
ziggy 18.10.2013 19:08  24529
jo, to septický čisto co tam má je děsivý i bez zvuku (tak jsem to zahlídla dneska já) .. já radši špindíru Olivera, přijde mi to realističtější

[ 21131 ] <Novější  <<<Nejnovější  Nejstarší>>>  Starší>  

(c) 2001-2011 Lopuch.cz   
Kontakt