Registrace nového uživatele     Návod     Kluby     Archív  Lopuchu     Lopuch.cz  

Tolik rozruchu
jen v Lopuchu

Lopuch.cz

Jméno:
Heslo:
Podpora LCD:
 
Klub recepty a popisy [ŽP: neomezená] (kategorie Koníčky) moderují Scalex, Anka.
Archiv

Weby pro mlsné huby:

Na talíři - Lopuší kuchařka
www.scuk.cz - Scuk je průvodce po místech, kde se dobře jí a nakupuje.
www.recepty.cz
www.labuznik.com
Pan Cuketka, nejznámější český foodbloger
Světová jídelna (blog s nápaditými a netradičními recepty na lehká jídla)
Koření od Antonína, e-shop s báječným kořením
www.vareni.cz
Dadalova kuchařka


Kuchařky pro mlsné huby:

Roman Vaněk - Poklady klasické české kuchyně
Jana Zatloukalová - Kuchařka pro dceru (Recepty napsane srozumitelne, vcetne teplot a casu peceni, zadne "a upeceme do zlatova". Pro me vyborna, vse, co jsem zkousela, se povedlo.)
Iveta Fabešová - Iveta a sladká Francie
Iveta Fabešová - Slavností pečení s Ivetou
Jaroslav Vašák - Ottova Kuchařka velká hrníčková
Paul Gayler - Steaky (Kuchařka o hovězím. Na úvodu je část o mase samotném a jak s ním zacházet, recepty na smažení, grilování, pomalé dušení, marinády, omáčky a glazury. Celkem 140 stran.)
Barbara Myšičková, Aleš Pavlíček – Biomenu (Touto knihou jsme chtěli ukázat, že česká kuchyně připravená z kvalitních místních surovin může mít vysokou úroveň, srovnatelnou s evropskou gastronomickou špičkou.)
Joza Břízová, Maryna Klimentová – Vaříme zdravě, chutně a hospodárně (Klasická kuchařská kniha čerpající především z tradice české gastronomie a prověřená desetiletími je klenotem, který se dědí z generace na generaci.)
Jana Vašáková a Zdena Skokanová N. - Jezte česky - rok v naší kuchyni (Česká sezonní kuchařka. Používané suroviny jsou snadno dostupné (sezonně), recepty nejsou nijak složité, ale rozhodně zajímavé.)

Spřízněné kluby:

Koktejly
Labužník
Co právě jíte
Víno
  Nastavení klubu     Nastavení práv     Homepage     Anketa     Přítomní     Oblíbené     Lopuch     Kategorie  
autor: 
text: 
vyplnit a 
Help

Nemáte právo psát do tohoto klubu.

[ 21131 ] <Novější  <<<Nejnovější  Nejstarší>>>  Starší>  
phanny phanny Chuť na sladké? - - Přijďte k nám 23.10.2013 06:42  24555
Ano :)
ziggy 22.10.2013 19:57  24554
phanny: vypadá to moc dobře, je to asi ale těžký, ne? jako myslim tučný ..
phanny phanny Chuť na sladké? - - Přijďte k nám 22.10.2013 19:43  24553
Tip z LidluV právě probíhající italské Lidl akci je k dostání sýr provolone. Argentinci z něj dělají skvělou věc zvanou provoleta. Z jednoho balíčku se dají udělat 2-3 porce. Sýr jen rozkrojit, opéct na teflonce nebo dát na gril v alobalové misce, posypat oreganem, zakápnout olivovým olejem, dle chuti opepřit nebo přidat čili. Mana nebeská.

anka Anka Když je někde něco dobrého k sežrání, - tak je rouhání to nesežrat. 22.10.2013 13:23 - Klub Vánoce (14:25) 24552
Deník Dity P. - Food porno s příběhem
anka Anka Když je někde něco dobrého k sežrání, - tak je rouhání to nesežrat. 22.10.2013 11:18 - Klub Vánoce (14:25) 24551
Scalex [24550]: Jo, tak nějak souhlas. Mně je sice už Pohlreich jako člověk poměrně protivný, ale tohle mu jde.
scalex Scalex 22.10.2013 11:08  24550
Tak jsem o tom Pohlreichovi taky něco napsal.
nula nula všetko je tak, ako má byť 21.10.2013 18:19  24549
AnkaNo ja som bola celkom odosobnená, lebo som obe dámy ani nepoznala. Dodatočne som si ich googlila a dozvedela som sa, že Rybová je na čiernej listine ob¾úbenosti, že zbalila starého Prachaře. Ja musím povedať, že v spomínanej relácii je ešte o chlp roztomilejšia, ako Winterová. Ale nadchla ma aj vizuálna stránka celej relácie.
shelle Shelle - Good Service 21.10.2013 15:29  24548
A mne se Kostkova a Muznarova pletou :)
zblunce zblunce Já jsem geniální - i když jsem normální! 21.10.2013 14:08  24547
Anka [24546]: no a to ja mam s Kostkovou :-))) (a Munzarovou)
anka Anka Když je někde něco dobrého k sežrání, - tak je rouhání to nesežrat. 21.10.2013 09:13 - Klub Vánoce (14:25) 24546
Když já tu Rybovou nemůžu ani cejtit. (Čistě subjektivní)
nula nula všetko je tak, ako má byť 21.10.2013 09:03  24545
Originální herbář Zdraví z vaší kuchyněVčera sm zachytila senzačnú reláciu u vás na ČT. Úplne roztomilo to uvádzali Kateřina Winterová a Linda Rybová. Fakt som bola nadšená nielen obsahom, ale aj prevedením.
anka Anka Když je někde něco dobrého k sežrání, - tak je rouhání to nesežrat. 21.10.2013 08:50 - Klub Vánoce (14:25) 24544
kokos [24543]: Taky mi přišla celkem vtipná.
kokos kokos 21.10.2013 08:48  24543
No já byl spokojenej velmi. Asi budu koukat i dál. Kostková byla správně ujetá a nějaké olizování v tom fofru neřeším. A u zabíjačky jsem se bavil velmi.
anka Anka Když je někde něco dobrého k sežrání, - tak je rouhání to nesežrat. 21.10.2013 07:49 - Klub Vánoce (14:25) 24542
Mně Kostková nevadila, svoji úlohu tam zastala výborně. Nevadí mi ani olizování vařečky, vadilo mi olizování si prstů.
zblunce zblunce Já jsem geniální - i když jsem normální! 20.10.2013 23:36  24541
BigDejvid [24539]: mne tam jako vzdy silne vadila Kostkova... tentokrat predevsim to, jak olizovala varecku, se kterou pak dal varila. A i kdyz jsem na Pohlreicha pomerne zvykla, jeho vstup ze zabijacky, kde bylo vole za kazdym slovem, mi vadilo hodne...

[ 21131 ] <Novější  <<<Nejnovější  Nejstarší>>>  Starší>  

(c) 2001-2011 Lopuch.cz   
Kontakt