Registrace nového uživatele     Návod     Kluby     Archív  Lopuchu     Lopuch.cz  

Lopuch, server nejen
pro botaniky

Lopuch.cz

Jméno:
Heslo:
Podpora LCD:
 
Klub recepty a popisy [ŽP: neomezená] (kategorie Koníčky) moderují Scalex, Anka.
Archiv

Weby pro mlsné huby:

Na talíři - Lopuší kuchařka
www.scuk.cz - Scuk je průvodce po místech, kde se dobře jí a nakupuje.
www.recepty.cz
www.labuznik.com
Pan Cuketka, nejznámější český foodbloger
Světová jídelna (blog s nápaditými a netradičními recepty na lehká jídla)
Koření od Antonína, e-shop s báječným kořením
www.vareni.cz
Dadalova kuchařka


Kuchařky pro mlsné huby:

Roman Vaněk - Poklady klasické české kuchyně
Jana Zatloukalová - Kuchařka pro dceru (Recepty napsane srozumitelne, vcetne teplot a casu peceni, zadne "a upeceme do zlatova". Pro me vyborna, vse, co jsem zkousela, se povedlo.)
Iveta Fabešová - Iveta a sladká Francie
Iveta Fabešová - Slavností pečení s Ivetou
Jaroslav Vašák - Ottova Kuchařka velká hrníčková
Paul Gayler - Steaky (Kuchařka o hovězím. Na úvodu je část o mase samotném a jak s ním zacházet, recepty na smažení, grilování, pomalé dušení, marinády, omáčky a glazury. Celkem 140 stran.)
Barbara Myšičková, Aleš Pavlíček – Biomenu (Touto knihou jsme chtěli ukázat, že česká kuchyně připravená z kvalitních místních surovin může mít vysokou úroveň, srovnatelnou s evropskou gastronomickou špičkou.)
Joza Břízová, Maryna Klimentová – Vaříme zdravě, chutně a hospodárně (Klasická kuchařská kniha čerpající především z tradice české gastronomie a prověřená desetiletími je klenotem, který se dědí z generace na generaci.)
Jana Vašáková a Zdena Skokanová N. - Jezte česky - rok v naší kuchyni (Česká sezonní kuchařka. Používané suroviny jsou snadno dostupné (sezonně), recepty nejsou nijak složité, ale rozhodně zajímavé.)

Spřízněné kluby:

Koktejly
Labužník
Co právě jíte
Víno
  Nastavení klubu     Nastavení práv     Homepage     Anketa     Přítomní     Oblíbené     Lopuch     Kategorie  
autor: 
text: 
vyplnit a 
Help

Nemáte právo psát do tohoto klubu.

[ 21131 ] <Novější  <<<Nejnovější  Nejstarší>>>  Starší>  
phanny phanny Chuť na sladké? - - Přijďte k nám 23.10.2013 18:09  24563
Tess..teda né že bych nad tím občas neuvažoval :)...
tessien Tessien Of course slavery is the worst thing - that ever happened. But maybe... 23.10.2013 18:04  24562
phanny [24560]: nechces konecne otevrit tu britskou pobocku? Rad bych ten tvuj vetrnik uz ochutnal :)
wronski Wronski Jsou to zrůdy. - Sofistikované. 23.10.2013 18:01  24561
phanny [24560]: ok, mám u tebe druhý kafe ,)
phanny phanny Chuť na sladké? - - Přijďte k nám 23.10.2013 17:48  24560
Přátelé, kamarádi......povedlo se mi vyhrát krajské kolo soutěže Živnostník roku 2013 a postoupit do celostátního finále. Pro úspěch ve finále však potřebuji podporu veřejnosti v SMS hlasování. Budu rád za každý hlas a za každý sdílený odkaz. Z kazdé SIMky lze odeslat max. 10 hlasů, ze zahraničí nebo WEBu hlasovat nelze. Můj medailonek je ZDE
vinyl vinyl - ...jen si hraju 23.10.2013 13:02  24559
Na recepty jsem nekoukal, ale bílým vínem králíka podlévám, na závěr se zjemní máslem a smetanou a je dobrá omáčka.
mrmar MrMar Ve prvaku si na mne cestinar zased - a delal my problemi 23.10.2013 12:49  24558
ziggy [24557]: To bude po burgundsku :-)
ziggy 23.10.2013 12:17  24557
už vim co mi v těch receptech chybí .. víno! to je asi jinej recept, ne? :)
ziggy 23.10.2013 09:26  24556
chci o víkendu dělat toho králíka po provensálsku .. našla jsem na netu pár receptů, ale příjdou mi takový chudý, nebo nevim, prostě se mi to nezdá .. nemáte někdo osvědčenou verzi?
taky nevím, co k tomu .. na knedlíky moc nejsme .. spíš to vidím na opečenou bagetu..
phanny phanny Chuť na sladké? - - Přijďte k nám 23.10.2013 07:42  24555
Ano :)
ziggy 22.10.2013 20:57  24554
phanny: vypadá to moc dobře, je to asi ale těžký, ne? jako myslim tučný ..
phanny phanny Chuť na sladké? - - Přijďte k nám 22.10.2013 20:43  24553
Tip z LidluV právě probíhající italské Lidl akci je k dostání sýr provolone. Argentinci z něj dělají skvělou věc zvanou provoleta. Z jednoho balíčku se dají udělat 2-3 porce. Sýr jen rozkrojit, opéct na teflonce nebo dát na gril v alobalové misce, posypat oreganem, zakápnout olivovým olejem, dle chuti opepřit nebo přidat čili. Mana nebeská.

anka Anka Když je někde něco dobrého k sežrání, - tak je rouhání to nesežrat. 22.10.2013 14:23  24552
Deník Dity P. - Food porno s příběhem
anka Anka Když je někde něco dobrého k sežrání, - tak je rouhání to nesežrat. 22.10.2013 12:18  24551
Scalex [24550]: Jo, tak nějak souhlas. Mně je sice už Pohlreich jako člověk poměrně protivný, ale tohle mu jde.
scalex Scalex 22.10.2013 12:08  24550
Tak jsem o tom Pohlreichovi taky něco napsal.
nula nula všetko je tak, ako má byť 21.10.2013 19:19  24549
AnkaNo ja som bola celkom odosobnená, lebo som obe dámy ani nepoznala. Dodatočne som si ich googlila a dozvedela som sa, že Rybová je na čiernej listine ob¾úbenosti, že zbalila starého Prachaře. Ja musím povedať, že v spomínanej relácii je ešte o chlp roztomilejšia, ako Winterová. Ale nadchla ma aj vizuálna stránka celej relácie.

[ 21131 ] <Novější  <<<Nejnovější  Nejstarší>>>  Starší>  

(c) 2001-2011 Lopuch.cz   
Kontakt