Registrace nového uživatele     Návod     Kluby     Archív  Lopuchu     Lopuch.cz  

Něco navíc v zeleném?
A proč ne...

Lopuch.cz

Jméno:
Heslo:
Podpora LCD:
 
Klub recepty a popisy [ŽP: neomezená] (kategorie Koníčky) moderují Scalex, Anka.
Archiv

Weby pro mlsné huby:

Na talíři - Lopuší kuchařka
www.scuk.cz - Scuk je průvodce po místech, kde se dobře jí a nakupuje.
www.recepty.cz
www.labuznik.com
Pan Cuketka, nejznámější český foodbloger
Světová jídelna (blog s nápaditými a netradičními recepty na lehká jídla)
Koření od Antonína, e-shop s báječným kořením
www.vareni.cz
Dadalova kuchařka


Kuchařky pro mlsné huby:

Roman Vaněk - Poklady klasické české kuchyně
Jana Zatloukalová - Kuchařka pro dceru (Recepty napsane srozumitelne, vcetne teplot a casu peceni, zadne "a upeceme do zlatova". Pro me vyborna, vse, co jsem zkousela, se povedlo.)
Iveta Fabešová - Iveta a sladká Francie
Iveta Fabešová - Slavností pečení s Ivetou
Jaroslav Vašák - Ottova Kuchařka velká hrníčková
Paul Gayler - Steaky (Kuchařka o hovězím. Na úvodu je část o mase samotném a jak s ním zacházet, recepty na smažení, grilování, pomalé dušení, marinády, omáčky a glazury. Celkem 140 stran.)
Barbara Myšičková, Aleš Pavlíček – Biomenu (Touto knihou jsme chtěli ukázat, že česká kuchyně připravená z kvalitních místních surovin může mít vysokou úroveň, srovnatelnou s evropskou gastronomickou špičkou.)
Joza Břízová, Maryna Klimentová – Vaříme zdravě, chutně a hospodárně (Klasická kuchařská kniha čerpající především z tradice české gastronomie a prověřená desetiletími je klenotem, který se dědí z generace na generaci.)
Jana Vašáková a Zdena Skokanová N. - Jezte česky - rok v naší kuchyni (Česká sezonní kuchařka. Používané suroviny jsou snadno dostupné (sezonně), recepty nejsou nijak složité, ale rozhodně zajímavé.)

Spřízněné kluby:

Koktejly
Labužník
Co právě jíte
Víno
  Nastavení klubu     Nastavení práv     Homepage     Anketa     Přítomní     Oblíbené     Lopuch     Kategorie  
autor: 
text: 
vyplnit a 
Help

Nemáte právo psát do tohoto klubu.

[ 21131 ] <Novější  <<<Nejnovější  Nejstarší>>>  Starší>  
anka Anka Když je někde něco dobrého k sežrání, - tak je rouhání to nesežrat. 2.11.2013 20:49 - Oblíbené kluby (18:06) 24652
ziggy [24651]: Dobrej host si to slovo umí vzít.
ziggy 2.11.2013 20:47  24651
ja to jeste nevidela,on polhreich nekoho pusti ke slovu?
anka Anka Když je někde něco dobrého k sežrání, - tak je rouhání to nesežrat. 2.11.2013 20:41 - Oblíbené kluby (18:06) 24650
Dnešní Vařte jako šéf ukazuje, jak to celé stojí a padá s hlavním hostem. Kostková i Etzler to svým vtipem utáhli. Čvančarová se absolutně nechytá a je to nuda. Wronski ji má rád, protože jí kouká na kozy. Jenže ona dnes neukázala ani ty.
anka Anka Když je někde něco dobrého k sežrání, - tak je rouhání to nesežrat. 1.11.2013 20:26 - Oblíbené kluby (18:06) 24649
ziggy [24647]: Ona děti nemá, tak tu mluvu tak neumí :) Tomu úplně rozumím, já taky jednám s dětmi svých kamarádek jako bezdětná teta.
valkil valkil Něco něčeho je ve skutečnosti - ničím ničeho 1.11.2013 20:12  24648
Synovec.
Zase na druhý straně, když svěřím dítě tetičce, budu radši, když na něj bude mluvit jako na dospělého, než když na něj bude šišlat.
Ale to je fakt OT :)
ziggy 1.11.2013 20:10  24647
jo to nebylo její dítě?
no mluvim na něj jako na čtyřletýho, ne jako na dospělýho
valkil valkil Něco něčeho je ve skutečnosti - ničím ničeho 1.11.2013 20:07  24646
ziggy: A jak s ním mluvíš? :) Mně přijde kolikrát horší mluvit na děti přehnaně dětsky, a když je to bezdětná teta, tak bych to asi fakt neřešila. Ale to je asi vcelku jedno, když jde o kuchařský pořad.

Mně na něm teda vadí hlavně to, že je děsně utahaný a nudný. A ty "herecké" vsuvky si mohli odpustit, nebo tam zaangažovat někoho, kdo má aspoň amatérský smysl pro hraní. Že mluví paní, jak mluví, na to by se možná i zvyknout dalo (koneckonců málokdo z jakýchkoli kuchařských pořadů má nějaké super vyjadřování), ale je to rozvleklé a nebaví mě to. A přijde mi, že se k tomu staví pekelně neobratně. To bych tam mohla jít z fleku vařit já :-)
ziggy 1.11.2013 19:41  24645
takhle nemluvim ani se čtyřletým .. :)
valkil valkil Něco něčeho je ve skutečnosti - ničím ničeho 1.11.2013 19:37  24644
Anka: Pokud už má zuby a ukouše, proč ne :)
Podle chování i velikosti bych řekla, že už mu bude minimálně rok a půl.

Ale šarm jeřábnice z OKD je teda přesný.
anka Anka Když je někde něco dobrého k sežrání, - tak je rouhání to nesežrat. 1.11.2013 19:14 - Oblíbené kluby (18:06) 24643
ziggy [24641]: Jj, viděli jsme. Tomu děcku bude přes rok (podle té části v lese), ale i tak. Jak v nějaké recenzi někdo napsal: Šarm jeřábnice z OKD.

Ročnímu dítěti cpala do pusy takové ty tvrdé opečené části z šunkaflek a říkala mu: "Opečánky, tohle musíš ochutnat."
tigo Tigo Ironical, pedantical, cynical bitch - who wants to touch me? ‹(•_•)› 1.11.2013 18:57  24642
ziggy [24641]: Mne stacil zacatek v lese.
ziggy 1.11.2013 18:56  24641
zapnete si ditu,ma u stolu tak desetimesicni dite a mluvi s nim jako by to byl nejaky dospely :-))
kvitko kvitko Co mi vypadne - z ruky:-) 1.11.2013 18:36  24640
.. muškátová?:-)
kvitko kvitko Co mi vypadne - z ruky:-) 1.11.2013 18:35  24639
včera jsme dostali kus dýně, slupka tmavě zelená, vnitřek klasika oranžová .. nevíte, co to je za druh?:-)
anka Anka Když je někde něco dobrého k sežrání, - tak je rouhání to nesežrat. 1.11.2013 17:14 - Oblíbené kluby (18:06) 24638
Víte o nějakém českém webu s asijskou kuchyní? Nemyslím tím českou asijskou kuchyni, myslím něco trochu autentického.

Kromě:
http://www.asiafood.cz/
http://www.vietfoodfriends.cz/

[ 21131 ] <Novější  <<<Nejnovější  Nejstarší>>>  Starší>  

(c) 2001-2011 Lopuch.cz   
Kontakt