Registrace nového uživatele     Návod     Kluby     Archív  Lopuchu     Lopuch.cz  

Komu se nelení,
tomu se zelení.

Lopuch.cz

Jméno:
Heslo:
Podpora LCD:
 
Klub recepty a popisy [ŽP: neomezená] (kategorie Koníčky) moderují Scalex, Anka.
Archiv

Weby pro mlsné huby:

Na talíři - Lopuší kuchařka
www.scuk.cz - Scuk je průvodce po místech, kde se dobře jí a nakupuje.
www.recepty.cz
www.labuznik.com
Pan Cuketka, nejznámější český foodbloger
Světová jídelna (blog s nápaditými a netradičními recepty na lehká jídla)
Koření od Antonína, e-shop s báječným kořením
www.vareni.cz
Dadalova kuchařka


Kuchařky pro mlsné huby:

Roman Vaněk - Poklady klasické české kuchyně
Jana Zatloukalová - Kuchařka pro dceru (Recepty napsane srozumitelne, vcetne teplot a casu peceni, zadne "a upeceme do zlatova". Pro me vyborna, vse, co jsem zkousela, se povedlo.)
Iveta Fabešová - Iveta a sladká Francie
Iveta Fabešová - Slavností pečení s Ivetou
Jaroslav Vašák - Ottova Kuchařka velká hrníčková
Paul Gayler - Steaky (Kuchařka o hovězím. Na úvodu je část o mase samotném a jak s ním zacházet, recepty na smažení, grilování, pomalé dušení, marinády, omáčky a glazury. Celkem 140 stran.)
Barbara Myšičková, Aleš Pavlíček – Biomenu (Touto knihou jsme chtěli ukázat, že česká kuchyně připravená z kvalitních místních surovin může mít vysokou úroveň, srovnatelnou s evropskou gastronomickou špičkou.)
Joza Břízová, Maryna Klimentová – Vaříme zdravě, chutně a hospodárně (Klasická kuchařská kniha čerpající především z tradice české gastronomie a prověřená desetiletími je klenotem, který se dědí z generace na generaci.)
Jana Vašáková a Zdena Skokanová N. - Jezte česky - rok v naší kuchyni (Česká sezonní kuchařka. Používané suroviny jsou snadno dostupné (sezonně), recepty nejsou nijak složité, ale rozhodně zajímavé.)

Spřízněné kluby:

Koktejly
Labužník
Co právě jíte
Víno
  Nastavení klubu     Nastavení práv     Homepage     Anketa     Přítomní     Oblíbené     Lopuch     Kategorie  
autor: 
text: 
vyplnit a 
Help

Nemáte právo psát do tohoto klubu.

[ 21131 ] <Novější  <<<Nejnovější  Nejstarší>>>  Starší>  
sirin Sirin Otroky prodávat v celku - NEPORCOVAT!!! 5.11.2013 22:16  24686
Shelledovolil!
ziggy 5.11.2013 22:15  24685
jo a je sušený, drcený-sypací
ziggy 5.11.2013 22:13  24684
Dostala jsem opravdu velký pytlík šafránu .. nemám tu ale jedinej recept kam by se šafrán používal, nemáte někdo v repertoáru něco zajímavýho? nebo tak jako obecný doporučení (např. "dává se to k masu/těstovinám/zelenině" - vymejšlim si)
je toho fakt hodně a příjde mi škoda to nepoužívat ..
shelle Shelle - Good Service 5.11.2013 22:04  24683
No to si nedovolil!
sirin Sirin Otroky prodávat v celku - NEPORCOVAT!!! 5.11.2013 21:59  24682
dneska si dovolím jednu stížnost: Dlask neměl větrník! ;o)
shelle Shelle - Good Service 4.11.2013 20:50  24681
Ja si to prave nespojila vubec, jsem to brala jako jine veci.

Jinak chci ten quiche zkusit.
ziggy 4.11.2013 20:46  24680
to jsem psala ja jako tip co s tema rajcatama,ale za quiche jsem to nevydavala!! :-) to asi nejak blbe vyslo za prispevek nekoho jinyho! :-))
shelle Shelle - Good Service 4.11.2013 20:44  24679
Ja porad, kde se to listove vzalo :)

ziggy 4.11.2013 20:43  24678
z listovyho uz to neni quiche,ne? to je spis to co jsem psala ja
anka Anka Když je někde něco dobrého k sežrání, - tak je rouhání to nesežrat. 4.11.2013 20:05  24677
Z listového je to blbost. Ale kdo je líný (a já často), tak kupované chlazené křehké těsto naprosto dostačuje.
shelle Shelle - Good Service 4.11.2013 19:55  24676
Ten recept od. Zblunce ma vlastni testo.
bigdejvid BigDejvid Some thing - has found us. 4.11.2013 19:03  24675
My dělali quiche zrovna minulý týden. I domácí těsto. Z toho listového to není ono. Byl výborný, ale poměrně syty. Bylo to plněné hlavně ricottou a špenátem + ten sýr.
anka Anka Když je někde něco dobrého k sežrání, - tak je rouhání to nesežrat. 3.11.2013 23:47  24674
muflonek [24673]: No. Právě.
muflonek muflonek z Perníkového lesa - srazy východočeské příjemné.o) 3.11.2013 23:45  24673
Anka [24672]: Gruyere se dá sehnat v Praze naprosto běžně - mají ho Kili, Sváček i Cheesy na Jindřišské.o)
anka Anka Když je někde něco dobrého k sežrání, - tak je rouhání to nesežrat. 3.11.2013 23:37  24672
Shelle [24671]: Jo, gruyere, to je pravda. Ale ten já se tu vůbec nepokouším shánět. Resp. quiche je pro mě typ jídla, kvůli kterému si nohy po Praze neuběhám. Ale mám ho moc ráda.

[ 21131 ] <Novější  <<<Nejnovější  Nejstarší>>>  Starší>  

(c) 2001-2011 Lopuch.cz   
Kontakt