Registrace nového uživatele     Návod     Kluby     Archív  Lopuchu     Lopuch.cz  

Já Vánoce juchuchu
oslavím na Lopuchu!

Lopuch.cz

Jméno:
Heslo:
Podpora LCD:
 
Klub recepty a popisy [ŽP: neomezená] (kategorie Koníčky) moderují Scalex, Anka.
Archiv

Weby pro mlsné huby:

Na talíři - Lopuší kuchařka
www.scuk.cz - Scuk je průvodce po místech, kde se dobře jí a nakupuje.
www.recepty.cz
www.labuznik.com
Pan Cuketka, nejznámější český foodbloger
Světová jídelna (blog s nápaditými a netradičními recepty na lehká jídla)
Koření od Antonína, e-shop s báječným kořením
www.vareni.cz
Dadalova kuchařka


Kuchařky pro mlsné huby:

Roman Vaněk - Poklady klasické české kuchyně
Jana Zatloukalová - Kuchařka pro dceru (Recepty napsane srozumitelne, vcetne teplot a casu peceni, zadne "a upeceme do zlatova". Pro me vyborna, vse, co jsem zkousela, se povedlo.)
Iveta Fabešová - Iveta a sladká Francie
Iveta Fabešová - Slavností pečení s Ivetou
Jaroslav Vašák - Ottova Kuchařka velká hrníčková
Paul Gayler - Steaky (Kuchařka o hovězím. Na úvodu je část o mase samotném a jak s ním zacházet, recepty na smažení, grilování, pomalé dušení, marinády, omáčky a glazury. Celkem 140 stran.)
Barbara Myšičková, Aleš Pavlíček – Biomenu (Touto knihou jsme chtěli ukázat, že česká kuchyně připravená z kvalitních místních surovin může mít vysokou úroveň, srovnatelnou s evropskou gastronomickou špičkou.)
Joza Břízová, Maryna Klimentová – Vaříme zdravě, chutně a hospodárně (Klasická kuchařská kniha čerpající především z tradice české gastronomie a prověřená desetiletími je klenotem, který se dědí z generace na generaci.)
Jana Vašáková a Zdena Skokanová N. - Jezte česky - rok v naší kuchyni (Česká sezonní kuchařka. Používané suroviny jsou snadno dostupné (sezonně), recepty nejsou nijak složité, ale rozhodně zajímavé.)

Spřízněné kluby:

Koktejly
Labužník
Co právě jíte
Víno
  Nastavení klubu     Nastavení práv     Homepage     Anketa     Přítomní     Oblíbené     Lopuch     Kategorie  
autor: 
text: 
vyplnit a 
Help

Nemáte právo psát do tohoto klubu.

[ 21131 ] <Novější  <<<Nejnovější  Nejstarší>>>  Starší>  
valkil valkil Něco něčeho je ve skutečnosti - ničím ničeho 18.11.2013 15:00  24749
Shelle: Obden bych se nebála. Dneska budu dělat rizoto ze zbytků pečeného kuřete ze soboty. V lednici to vydrží bez problémů, s pečeným bych se dokonce nebála i to mít ty dva dny venku. Teda teď když není už horko.
zblunce zblunce Já jsem geniální - i když jsem normální! 18.11.2013 14:14  24748
Shelle [24747]: tohle se ti v lednici nezkazi... takhle obden to delam bezne.
shelle Shelle - Good Service 18.11.2013 14:11  24747
To jsou dva dny prave. Z nedele. Ja mam vzdy trauma, ze se neco zkazi.
ziggy 18.11.2013 13:17  24746
Shelle: dej to do lednice a pokud to prošlo varem, tak to jeden den vydrží
shelle Shelle - Good Service 18.11.2013 13:09  24745
No nebude to zkazeny?
kvitko kvitko Co mi vypadne - z ruky:-) 18.11.2013 12:47  24744
shelleJak se ti hodí:-)
shelle Shelle - Good Service 17.11.2013 23:04  24743
Kdyz mam dneska uvareny kureci vyvar a stehno, tak radsi nez z toho delat v utery rizoto, tak to zitra prihodit k polivce, co?
sirin Sirin Otroky prodávat v celku - NEPORCOVAT!!! 16.11.2013 08:59  24742
phannyno,jestli ten drak byl chlupatej, tak to možná byl Wronski.
phanny phanny Chuť na sladké? - - Přijďte k nám 16.11.2013 07:52  24741
Tesspřed, po už se přes draka nedostala ke kompu...
tessien Tessien Of course slavery is the worst thing - that ever happened. But maybe... 15.11.2013 23:01  24740
Anka [24739]: a cetlas to na te wiki pred nebo po poziti? :)
anka Anka Když je někde něco dobrého k sežrání, - tak je rouhání to nesežrat. 15.11.2013 22:22  24739
Sirin [24738]: Ano. A wiki zdůrazňuje, že nemá žádné omamné účinky :)
sirin Sirin Otroky prodávat v celku - NEPORCOVAT!!! 15.11.2013 22:09  24738
A je to vážně jen olej? ;)
anka Anka Když je někde něco dobrého k sežrání, - tak je rouhání to nesežrat. 15.11.2013 21:58  24737
Koupila jsem si makový olej. To je TAK DOBRÝ!
borrasca Borrasca Kdo je čistý - do příkopu! 15.11.2013 15:12  24736
Trhací buchtu jsem včera zkusmo upekla, přesně podle toho receptu a je moc dobrá, suchá ani omylem. A líbí se mi, jak vypadá :-)
wronski Wronski Jsou to zrůdy. - Sofistikované. 14.11.2013 19:48  24735
Wronského ovesný blaf ze zbytkůHosting obrázků img24.eu Hosting obrázků img24.eu
Zbytek ovesných vloček, dvě vejce, skořice, zbytek másla, zbytek medu, zbytek unavených jablek a zbytek solených buráků!

[ 21131 ] <Novější  <<<Nejnovější  Nejstarší>>>  Starší>  

(c) 2001-2011 Lopuch.cz   
Kontakt