Registrace nového uživatele     Návod     Kluby     Archív  Lopuchu     Lopuch.cz  

Modrá je dobrá
zelená je lepší

Lopuch.cz

Jméno:
Heslo:
Podpora LCD:
 
Klub recepty a popisy [ŽP: neomezená] (kategorie Koníčky) moderují Scalex, Anka.
Archiv

Weby pro mlsné huby:

Na talíři - Lopuší kuchařka
www.scuk.cz - Scuk je průvodce po místech, kde se dobře jí a nakupuje.
www.recepty.cz
www.labuznik.com
Pan Cuketka, nejznámější český foodbloger
Světová jídelna (blog s nápaditými a netradičními recepty na lehká jídla)
Koření od Antonína, e-shop s báječným kořením
www.vareni.cz
Dadalova kuchařka


Kuchařky pro mlsné huby:

Roman Vaněk - Poklady klasické české kuchyně
Jana Zatloukalová - Kuchařka pro dceru (Recepty napsane srozumitelne, vcetne teplot a casu peceni, zadne "a upeceme do zlatova". Pro me vyborna, vse, co jsem zkousela, se povedlo.)
Iveta Fabešová - Iveta a sladká Francie
Iveta Fabešová - Slavností pečení s Ivetou
Jaroslav Vašák - Ottova Kuchařka velká hrníčková
Paul Gayler - Steaky (Kuchařka o hovězím. Na úvodu je část o mase samotném a jak s ním zacházet, recepty na smažení, grilování, pomalé dušení, marinády, omáčky a glazury. Celkem 140 stran.)
Barbara Myšičková, Aleš Pavlíček – Biomenu (Touto knihou jsme chtěli ukázat, že česká kuchyně připravená z kvalitních místních surovin může mít vysokou úroveň, srovnatelnou s evropskou gastronomickou špičkou.)
Joza Břízová, Maryna Klimentová – Vaříme zdravě, chutně a hospodárně (Klasická kuchařská kniha čerpající především z tradice české gastronomie a prověřená desetiletími je klenotem, který se dědí z generace na generaci.)
Jana Vašáková a Zdena Skokanová N. - Jezte česky - rok v naší kuchyni (Česká sezonní kuchařka. Používané suroviny jsou snadno dostupné (sezonně), recepty nejsou nijak složité, ale rozhodně zajímavé.)

Spřízněné kluby:

Koktejly
Labužník
Co právě jíte
Víno
  Nastavení klubu     Nastavení práv     Homepage     Anketa     Přítomní     Oblíbené     Lopuch     Kategorie  
autor: 
text: 
vyplnit a 
Help

Nemáte právo psát do tohoto klubu.

[ 21131 ] <Novější  <<<Nejnovější  Nejstarší>>>  Starší>  
anka Anka Když je někde něco dobrého k sežrání, - tak je rouhání to nesežrat. 26.11.2013 20:10 - Oblíbené kluby (09:21) 24801
Vanda [24800]: Domácí pečivo (do těsta).
vanda Vanda To je ten - hnusný punk 26.11.2013 20:04  24800
DotazZbyla mi hromada černých a zelených oliv a nestačím je sníst samotný - nějaký recept, kde se dají využít? Kromě tapenády.
puschpull puschpull být nad věcí, pohoda a klid ... - AV-Com (Homepage) 26.11.2013 17:15 - Oblíbené kluby (09:47) 24799
Prosbanějaké originální recepty na varianty tatarského bifteku uvítám. :-)
rychlonoh rychlonoh Máte hlad? - Co nového na kopci 26.11.2013 15:32  24798
Slanecek
ziggy 26.11.2013 09:51  24797
kvitko: to si pleteš, to jedli čerti aby měli škleb. námořníci zelí určitě nejedli, to by neměli kurděje..
kvitko kvitko Co mi vypadne - z ruky:-) 26.11.2013 09:41  24796
kysaný zelí:-)
kvitko kvitko Co mi vypadne - z ruky:-) 26.11.2013 09:41  24795
konzerva
royal Royal Hippies na zeď udělal a řek - pijte, kuřte klidně dál 26.11.2013 00:43  24794
Jinak teda netuším, proč by dnes nějaké jídlo mělo mít ambice na název námořnické. Řekl bych, že na lodi se baští stejně jako na břehu.
royal Royal Hippies na zeď udělal a řek - pijte, kuřte klidně dál 26.11.2013 00:42  24793
Sirin bod!
sirin Sirin Otroky prodávat v celku - NEPORCOVAT!!! 25.11.2013 22:37  24792
Už vím! RUM!
anka Anka Když je někde něco dobrého k sežrání, - tak je rouhání to nesežrat. 25.11.2013 22:36 - Oblíbené kluby (09:21) 24791
Maso naložené v soli? :)
sirin Sirin Otroky prodávat v celku - NEPORCOVAT!!! 25.11.2013 22:33  24790
želva?
zblunce zblunce Já jsem geniální - i když jsem normální! 25.11.2013 22:31 - Oblíbené kluby (09:23) 24789
je nějaké jídlo typicky námořnické? našla jsem labskaus, ale nevím, jak bude vypadat na talíři, tak pátrám dál...
(překvapuje mě, kolik jídel, co se jmenuje námořnické, obsahuje houby...)
nula nula všetko je tak, ako má byť 25.11.2013 22:20  24787
AiwaiEšte jedny úliky- kokosové:

200 g kokosu, 2 lyžice nastrúhaných piškótovů, 100 g práškového cukru, 80 g masla, 2 lyžice mlieka, 2 lyžice rumu, 1 bíelko,

Krém na plnenie:
60 g mekkého masla, 1 žåtok, 50 g práškového cukru, 1/2 sáčku vanilkového cukru, 2 lyžice rumu.

Gu¾até piškóty na podklad
nula nula všetko je tak, ako má byť 25.11.2013 10:55  24786
AiwaiTak nedávala som ich vlani sem, ale do klubu Vánoce. :)

[ 21131 ] <Novější  <<<Nejnovější  Nejstarší>>>  Starší>  

(c) 2001-2011 Lopuch.cz   
Kontakt