Registrace nového uživatele     Návod     Kluby     Archív  Lopuchu     Lopuch.cz  

Modrá je dobrá
zelená je lepší

Lopuch.cz

Jméno:
Heslo:
Podpora LCD:
 
Klub recepty a popisy [ŽP: neomezená] (kategorie Koníčky) moderují Scalex, Anka.
Archiv

Weby pro mlsné huby:

Na talíři - Lopuší kuchařka
www.scuk.cz - Scuk je průvodce po místech, kde se dobře jí a nakupuje.
www.recepty.cz
www.labuznik.com
Pan Cuketka, nejznámější český foodbloger
Světová jídelna (blog s nápaditými a netradičními recepty na lehká jídla)
Koření od Antonína, e-shop s báječným kořením
www.vareni.cz
Dadalova kuchařka


Kuchařky pro mlsné huby:

Roman Vaněk - Poklady klasické české kuchyně
Jana Zatloukalová - Kuchařka pro dceru (Recepty napsane srozumitelne, vcetne teplot a casu peceni, zadne "a upeceme do zlatova". Pro me vyborna, vse, co jsem zkousela, se povedlo.)
Iveta Fabešová - Iveta a sladká Francie
Iveta Fabešová - Slavností pečení s Ivetou
Jaroslav Vašák - Ottova Kuchařka velká hrníčková
Paul Gayler - Steaky (Kuchařka o hovězím. Na úvodu je část o mase samotném a jak s ním zacházet, recepty na smažení, grilování, pomalé dušení, marinády, omáčky a glazury. Celkem 140 stran.)
Barbara Myšičková, Aleš Pavlíček – Biomenu (Touto knihou jsme chtěli ukázat, že česká kuchyně připravená z kvalitních místních surovin může mít vysokou úroveň, srovnatelnou s evropskou gastronomickou špičkou.)
Joza Břízová, Maryna Klimentová – Vaříme zdravě, chutně a hospodárně (Klasická kuchařská kniha čerpající především z tradice české gastronomie a prověřená desetiletími je klenotem, který se dědí z generace na generaci.)
Jana Vašáková a Zdena Skokanová N. - Jezte česky - rok v naší kuchyni (Česká sezonní kuchařka. Používané suroviny jsou snadno dostupné (sezonně), recepty nejsou nijak složité, ale rozhodně zajímavé.)

Spřízněné kluby:

Koktejly
Labužník
Co právě jíte
Víno
  Nastavení klubu     Nastavení práv     Homepage     Anketa     Přítomní     Oblíbené     Lopuch     Kategorie  
autor: 
text: 
vyplnit a 
Help

Nemáte právo psát do tohoto klubu.

[ 21131 ] <Novější  <<<Nejnovější  Nejstarší>>>  Starší>  
mrmar MrMar Ve prvaku si na mne cestinar zased - a delal my problemi 30.11.2013 00:46  24826
V Tescu mají v akci med - akátový a eukalyptový za 20 Kč. Je to z jejich edice Finest a je výborný...
tigo Tigo Ironical, pedantical, cynical bitch - who wants to touch me? ‹(•_•)› 29.11.2013 16:34  24825
Scalex [24824]: dobry tip
scalex Scalex 29.11.2013 15:25  24824
Vyladěnost sekané se výborně testuje v mikrovlnce. Uplácám jednohubkovou kuličku ze hmoty, šoupnu do mikrovlnky na plný výkon tak na 5-10 vteřin (fakt stačí malinko, je to hned), je to okamžitě upečené a člověk může ochutnat, jak je to dosolené a dokořeněné.
tessien Tessien Of course slavery is the worst thing - that ever happened. But maybe... 29.11.2013 13:20  24823
Donuts [24821]: takovej typickej cesar, no...
shelle Shelle - Good Service 29.11.2013 13:15  24822
Ajaj.
donuts Donuts Support your right to arm bears - The Stinky Donuts 29.11.2013 13:11  24821
Tigo: Caesar salát :)
tigo Tigo Ironical, pedantical, cynical bitch - who wants to touch me? ‹(•_•)› 29.11.2013 13:06  24820
Donuts [24819]: Michany salat s kurecim masem a krutonky, tipuju :)
donuts Donuts Support your right to arm bears - The Stinky Donuts 29.11.2013 13:01  24819
HádankaTak kdo uhádne co jsem si TO nechal dovézt z jedné závodní jídelny?

vanda Vanda To je ten - hnusný punk 28.11.2013 08:40  24818
a nula nebude předbíhat!
vanda Vanda To je ten - hnusný punk 28.11.2013 08:40  24817
syrové hovězí nebo syrovou rybu (tatarák, carpaccio, sushi) klidně sním, ba dokonce s velkou chutí, ze syrového vepřového (obzvlášť pak bůčku) bych se poblinkala (ano, sekanou před tím, než ji dám do trouby, ochutnám, ale jen kvůli tomu, jestli je správně vyladěná - pravdou je, že sekanou nedělám z bůčku)
nula nula všetko je tak, ako má byť 28.11.2013 08:37  24816
RoyalMne nerobí problém surové mäso. Tatarák milujem. Ale surové, tučné bravčové mi problém robí. Ostatne nebola som sama, bolo nás asi dvadsať a nikomu to nechutilo. :)
royal Royal Hippies na zeď udělal a řek - pijte, kuřte klidně dál 27.11.2013 23:04  24815
nula [24811]: No, syrové maso nechutná každému. Ale myslím si, že je to hodně předsudek. Já mám třeba tatarák rád na čerstvém chlebu, bo tak nejvíc vynikne právě ta chuť masa. Hackepeter se v Německu jí taky jen s houskou či chlebem. Očesnekovaná topinka tu chuť už přebíjí, což je pro někoho "lepší".
royal Royal Hippies na zeď udělal a řek - pijte, kuřte klidně dál 27.11.2013 23:01  24814
phanny [24813]: Tak pečený hackepeter je prakticky karboš. Má žena si ho takto upravuje, bo syrové nejí.
V NDR nevím, v Zittau ho vídám :o))
phanny phanny Chuť na sladké? - - Přijďte k nám 27.11.2013 22:49  24813
Pečený hackepeter není vůbec špatný :), lepší jak syrovej. V NDR to prodávájí stále.
puschpull puschpull být nad věcí, pohoda a klid ... - AV-Com (Homepage) 27.11.2013 20:04  24812
no tak tak jsem udělal dnes klasický tatarák - a byl naprosto výtečný. Maso "váleček" z mladého býčka. mňam! :-)

[ 21131 ] <Novější  <<<Nejnovější  Nejstarší>>>  Starší>  

(c) 2001-2011 Lopuch.cz   
Kontakt