Registrace nového uživatele     Návod     Kluby     Archív  Lopuchu     Lopuch.cz  

Něco navíc v zeleném?
A proč ne...

Lopuch.cz

Jméno:
Heslo:
Podpora LCD:
 
Klub recepty a popisy [ŽP: neomezená] (kategorie Koníčky) moderují Scalex, Anka.
Archiv

Weby pro mlsné huby:

Na talíři - Lopuší kuchařka
www.scuk.cz - Scuk je průvodce po místech, kde se dobře jí a nakupuje.
www.recepty.cz
www.labuznik.com
Pan Cuketka, nejznámější český foodbloger
Světová jídelna (blog s nápaditými a netradičními recepty na lehká jídla)
Koření od Antonína, e-shop s báječným kořením
www.vareni.cz
Dadalova kuchařka


Kuchařky pro mlsné huby:

Roman Vaněk - Poklady klasické české kuchyně
Jana Zatloukalová - Kuchařka pro dceru (Recepty napsane srozumitelne, vcetne teplot a casu peceni, zadne "a upeceme do zlatova". Pro me vyborna, vse, co jsem zkousela, se povedlo.)
Iveta Fabešová - Iveta a sladká Francie
Iveta Fabešová - Slavností pečení s Ivetou
Jaroslav Vašák - Ottova Kuchařka velká hrníčková
Paul Gayler - Steaky (Kuchařka o hovězím. Na úvodu je část o mase samotném a jak s ním zacházet, recepty na smažení, grilování, pomalé dušení, marinády, omáčky a glazury. Celkem 140 stran.)
Barbara Myšičková, Aleš Pavlíček – Biomenu (Touto knihou jsme chtěli ukázat, že česká kuchyně připravená z kvalitních místních surovin může mít vysokou úroveň, srovnatelnou s evropskou gastronomickou špičkou.)
Joza Břízová, Maryna Klimentová – Vaříme zdravě, chutně a hospodárně (Klasická kuchařská kniha čerpající především z tradice české gastronomie a prověřená desetiletími je klenotem, který se dědí z generace na generaci.)
Jana Vašáková a Zdena Skokanová N. - Jezte česky - rok v naší kuchyni (Česká sezonní kuchařka. Používané suroviny jsou snadno dostupné (sezonně), recepty nejsou nijak složité, ale rozhodně zajímavé.)

Spřízněné kluby:

Koktejly
Labužník
Co právě jíte
Víno
  Nastavení klubu     Nastavení práv     Homepage     Anketa     Přítomní     Oblíbené     Lopuch     Kategorie  
autor: 
text: 
vyplnit a 
Help

Nemáte právo psát do tohoto klubu.

[ 21131 ] <Novější  <<<Nejnovější  Nejstarší>>>  Starší>  
sirin Sirin Otroky prodávat v celku - NEPORCOVAT!!! 14.12.2013 20:29  24921
TIgodej tomu ještě pár měsíců a pochopíš ;o)
aiwai Aiwai alea acta es 14.12.2013 13:23  24920
to se mi stava bezne
tigo Tigo Ironical, pedantical, cynical bitch - who wants to touch me? ‹(•_•)› 14.12.2013 12:28  24919
Hm, nez jsem se podivala, v jakem jsem klubu, chvili jsem premyslela, proc by nekdo cpal hracky do trouby... no nic :)
ziggy 14.12.2013 11:12  24918
panenku mám moc ráda, ale nikdy nevim, jak dlouho tu potvoru v tý troubě nechat ..
sirin Sirin Otroky prodávat v celku - NEPORCOVAT!!! 13.12.2013 21:42  24917
protože zůstanou všechny šťávy uvnitř
bigdejvid BigDejvid Some thing - has found us. 13.12.2013 19:23  24916
panenkaproc ten alobal?
aiwai Aiwai alea acta es 12.12.2013 20:25  24915
ja sem mela jen spicky:-))
borrasca Borrasca Kdo je čistý - do příkopu! 12.12.2013 20:01  24914
Nechávám ji zatáhnout na pánvi, pak balím do alobalu a dopeču v troubě.
mrmar MrMar Ve prvaku si na mne cestinar zased - a delal my problemi 12.12.2013 15:59  24913
Centimetr je imho málo, spíš vyšší špalíček, pepř, sůl a zprudka na pánvi, aby vnitřek zůstal růžový. Samozřejmě nechat odpočinout jako steak a kousek másla na závěr to taky nepokazí...
aiwai Aiwai alea acta es 12.12.2013 15:47  24912
ja ji nakrajela na centimetrove platky a opeprila a pak hodne zpridka opekla na panvi a snedla:-)
bigdejvid BigDejvid Some thing - has found us. 12.12.2013 13:55  24911
dotazJak upravujete vepřovou panenku? Ja ji mel tuhle v restauracce, dva dny po sobe, pokazde v jine a vzdy byla vyborna. Pekne stavnata uvnitr a na povrchu pekne opecena...

Ja ji delal doma asi zatim 2x, ale nikdy se mi takhle nepovedla. Mate na to nejaky grif? Jako treba zprudka ji opect na panvi a pak strcit dopect do trouby?
tigo Tigo Ironical, pedantical, cynical bitch - who wants to touch me? ‹(•_•)› 9.12.2013 13:03  24909
Shelle [24906]: Taky delame.
shelle Shelle - Good Service 9.12.2013 11:38  24908
Nam dvema to staci. Ale vcera jsem byla nucena to krajet sama bez videa od phannyho a to jsme mela zbytku jeste vic. Pouzila jsem navod, co vzdy visi na ananasu.

Ale ja mam vseobecne velky odpad, kamaradka ze me vzdy nemuze, jak ze vseho odhazuji spicky a kraje :)
wronski Wronski Jsou to zrůdy. - Sofistikované. 9.12.2013 11:18  24907
Shelle [24906]: Tak na tuhle metodu jsem příliš spořivej...
shelle Shelle - Good Service 9.12.2013 10:59  24906
Ale ten dloubac oci ma dobrou pripominku, ze kdyz se to ji napric, jak udelala ta holka, tak to ma vsechny ty chute, ze dole je sladsi, nahore kyselejsi.

Ja mam nejradsi, kdyz to teda Tess dela takhle https://www.youtube.com/watch?v=C-5q0iu_RWI. Ja jen necham ananas na lince a prijdu ke krouzkum.

[ 21131 ] <Novější  <<<Nejnovější  Nejstarší>>>  Starší>  

(c) 2001-2011 Lopuch.cz   
Kontakt