Registrace nového uživatele     Návod     Kluby     Archív  Lopuchu     Lopuch.cz  

Když diskuse,
tak s Lopuchem

Lopuch.cz

Jméno:
Heslo:
Podpora LCD:
 
Klub recepty a popisy [ŽP: neomezená] (kategorie Koníčky) moderují Scalex, Anka.
Archiv

Weby pro mlsné huby:

Na talíři - Lopuší kuchařka
www.scuk.cz - Scuk je průvodce po místech, kde se dobře jí a nakupuje.
www.recepty.cz
www.labuznik.com
Pan Cuketka, nejznámější český foodbloger
Světová jídelna (blog s nápaditými a netradičními recepty na lehká jídla)
Koření od Antonína, e-shop s báječným kořením
www.vareni.cz
Dadalova kuchařka


Kuchařky pro mlsné huby:

Roman Vaněk - Poklady klasické české kuchyně
Jana Zatloukalová - Kuchařka pro dceru (Recepty napsane srozumitelne, vcetne teplot a casu peceni, zadne "a upeceme do zlatova". Pro me vyborna, vse, co jsem zkousela, se povedlo.)
Iveta Fabešová - Iveta a sladká Francie
Iveta Fabešová - Slavností pečení s Ivetou
Jaroslav Vašák - Ottova Kuchařka velká hrníčková
Paul Gayler - Steaky (Kuchařka o hovězím. Na úvodu je část o mase samotném a jak s ním zacházet, recepty na smažení, grilování, pomalé dušení, marinády, omáčky a glazury. Celkem 140 stran.)
Barbara Myšičková, Aleš Pavlíček – Biomenu (Touto knihou jsme chtěli ukázat, že česká kuchyně připravená z kvalitních místních surovin může mít vysokou úroveň, srovnatelnou s evropskou gastronomickou špičkou.)
Joza Břízová, Maryna Klimentová – Vaříme zdravě, chutně a hospodárně (Klasická kuchařská kniha čerpající především z tradice české gastronomie a prověřená desetiletími je klenotem, který se dědí z generace na generaci.)
Jana Vašáková a Zdena Skokanová N. - Jezte česky - rok v naší kuchyni (Česká sezonní kuchařka. Používané suroviny jsou snadno dostupné (sezonně), recepty nejsou nijak složité, ale rozhodně zajímavé.)

Spřízněné kluby:

Koktejly
Labužník
Co právě jíte
Víno
  Nastavení klubu     Nastavení práv     Homepage     Anketa     Přítomní     Oblíbené     Lopuch     Kategorie  
autor: 
text: 
vyplnit a 
Help

Nemáte právo psát do tohoto klubu.

[ 21131 ] <Novější  <<<Nejnovější  Nejstarší>>>  Starší>  
bigdejvid BigDejvid Some thing - has found us. 18.12.2013 12:03  24923
gurmansky rajDocela se těšim :)

http://www.metro.cz/julius-meinl-otevira-v-praze-gurmanskou-prodejnu-mozna-se-rozrosteme-rika-sef-194-/co-se-deje.aspx?c=A131218_082323_co-se-deje_rab
tigo Tigo Ironical, pedantical, cynical bitch - who wants to touch me? ‹(•_•)› 15.12.2013 09:36  24922
Sirin [24921]: Jsem si tam tu panenku predstavovala, jak se rozteka... nebylo to uplne spatny :)
sirin Sirin Otroky prodávat v celku - NEPORCOVAT!!! 14.12.2013 20:29  24921
TIgodej tomu ještě pár měsíců a pochopíš ;o)
aiwai Aiwai alea acta es 14.12.2013 13:23  24920
to se mi stava bezne
tigo Tigo Ironical, pedantical, cynical bitch - who wants to touch me? ‹(•_•)› 14.12.2013 12:28  24919
Hm, nez jsem se podivala, v jakem jsem klubu, chvili jsem premyslela, proc by nekdo cpal hracky do trouby... no nic :)
ziggy 14.12.2013 11:12  24918
panenku mám moc ráda, ale nikdy nevim, jak dlouho tu potvoru v tý troubě nechat ..
sirin Sirin Otroky prodávat v celku - NEPORCOVAT!!! 13.12.2013 21:42  24917
protože zůstanou všechny šťávy uvnitř
bigdejvid BigDejvid Some thing - has found us. 13.12.2013 19:23  24916
panenkaproc ten alobal?
aiwai Aiwai alea acta es 12.12.2013 20:25  24915
ja sem mela jen spicky:-))
borrasca Borrasca Kdo je čistý - do příkopu! 12.12.2013 20:01  24914
Nechávám ji zatáhnout na pánvi, pak balím do alobalu a dopeču v troubě.
mrmar MrMar Ve prvaku si na mne cestinar zased - a delal my problemi 12.12.2013 15:59  24913
Centimetr je imho málo, spíš vyšší špalíček, pepř, sůl a zprudka na pánvi, aby vnitřek zůstal růžový. Samozřejmě nechat odpočinout jako steak a kousek másla na závěr to taky nepokazí...
aiwai Aiwai alea acta es 12.12.2013 15:47  24912
ja ji nakrajela na centimetrove platky a opeprila a pak hodne zpridka opekla na panvi a snedla:-)
bigdejvid BigDejvid Some thing - has found us. 12.12.2013 13:55  24911
dotazJak upravujete vepřovou panenku? Ja ji mel tuhle v restauracce, dva dny po sobe, pokazde v jine a vzdy byla vyborna. Pekne stavnata uvnitr a na povrchu pekne opecena...

Ja ji delal doma asi zatim 2x, ale nikdy se mi takhle nepovedla. Mate na to nejaky grif? Jako treba zprudka ji opect na panvi a pak strcit dopect do trouby?
tigo Tigo Ironical, pedantical, cynical bitch - who wants to touch me? ‹(•_•)› 9.12.2013 13:03  24909
Shelle [24906]: Taky delame.
shelle Shelle - Good Service 9.12.2013 11:38  24908
Nam dvema to staci. Ale vcera jsem byla nucena to krajet sama bez videa od phannyho a to jsme mela zbytku jeste vic. Pouzila jsem navod, co vzdy visi na ananasu.

Ale ja mam vseobecne velky odpad, kamaradka ze me vzdy nemuze, jak ze vseho odhazuji spicky a kraje :)

[ 21131 ] <Novější  <<<Nejnovější  Nejstarší>>>  Starší>  

(c) 2001-2011 Lopuch.cz   
Kontakt