Registrace nového uživatele     Návod     Kluby     Archív  Lopuchu     Lopuch.cz  

Já Vánoce juchuchu
oslavím na Lopuchu!

Lopuch.cz

Jméno:
Heslo:
Podpora LCD:
 
Klub recepty a popisy [ŽP: neomezená] (kategorie Koníčky) moderují Scalex, Anka.
Archiv

Weby pro mlsné huby:

Na talíři - Lopuší kuchařka
www.scuk.cz - Scuk je průvodce po místech, kde se dobře jí a nakupuje.
www.recepty.cz
www.labuznik.com
Pan Cuketka, nejznámější český foodbloger
Světová jídelna (blog s nápaditými a netradičními recepty na lehká jídla)
Koření od Antonína, e-shop s báječným kořením
www.vareni.cz
Dadalova kuchařka


Kuchařky pro mlsné huby:

Roman Vaněk - Poklady klasické české kuchyně
Jana Zatloukalová - Kuchařka pro dceru (Recepty napsane srozumitelne, vcetne teplot a casu peceni, zadne "a upeceme do zlatova". Pro me vyborna, vse, co jsem zkousela, se povedlo.)
Iveta Fabešová - Iveta a sladká Francie
Iveta Fabešová - Slavností pečení s Ivetou
Jaroslav Vašák - Ottova Kuchařka velká hrníčková
Paul Gayler - Steaky (Kuchařka o hovězím. Na úvodu je část o mase samotném a jak s ním zacházet, recepty na smažení, grilování, pomalé dušení, marinády, omáčky a glazury. Celkem 140 stran.)
Barbara Myšičková, Aleš Pavlíček – Biomenu (Touto knihou jsme chtěli ukázat, že česká kuchyně připravená z kvalitních místních surovin může mít vysokou úroveň, srovnatelnou s evropskou gastronomickou špičkou.)
Joza Břízová, Maryna Klimentová – Vaříme zdravě, chutně a hospodárně (Klasická kuchařská kniha čerpající především z tradice české gastronomie a prověřená desetiletími je klenotem, který se dědí z generace na generaci.)
Jana Vašáková a Zdena Skokanová N. - Jezte česky - rok v naší kuchyni (Česká sezonní kuchařka. Používané suroviny jsou snadno dostupné (sezonně), recepty nejsou nijak složité, ale rozhodně zajímavé.)

Spřízněné kluby:

Koktejly
Labužník
Co právě jíte
Víno
  Nastavení klubu     Nastavení práv     Homepage     Anketa     Přítomní     Oblíbené     Lopuch     Kategorie  
autor: 
text: 
vyplnit a 
Help

Nemáte právo psát do tohoto klubu.

[ 21131 ] <Novější  <<<Nejnovější  Nejstarší>>>  Starší>  
aiwai Aiwai alea acta es 25.12.2013 23:52  24970
dostala sem kohout.Premyslim jestli ho klasicky upect a nebo udelat neco zvlastniho
ziggy 25.12.2013 23:50  24969
Aiwai: je to z tchiba a ano,vypada to podobne jako to na caj,jen vetsi :)
tigo Tigo Ironical, pedantical, cynical bitch - who wants to touch me? ‹(•_•)› 25.12.2013 22:58  24968
Aiwai [24966]: +1 cajitko to jisti
zblunce zblunce Já jsem geniální - i když jsem normální! 25.12.2013 22:34  24967
dve tasticky s ingrediencemi a receptem na indicke jidlo :-)
aiwai Aiwai alea acta es 25.12.2013 22:21  24966
a jak to vypada? to udelatko ja pouzivam to na caj
ziggy 25.12.2013 22:09  24965
a taky vlastně takový udělátko na louhování nového koření a bobkového listu při vaření .. už to nebudu muset po dovraření lovit z hrnce, hurá!
ziggy 25.12.2013 22:08  24964
set na servírování sushi ... krásnej, červenej :)
aiwai Aiwai alea acta es 25.12.2013 21:59  24963
formy na nanuky:-)
coated Coated Nezapomeň, že tvůj sen - se zdá jen tobě 25.12.2013 21:03  24962
Anka [24961]: Hosting obrázků img24.euHosting obrázků img24.eu
-my jsme je nařízli do kříže a pekli na 200 stupňů, až se otevřely (loupou se po upečení dobře)
-vařené se dělají též ve slupce, bez naříznutí tedy
anka Anka Když je někde něco dobrého k sežrání, - tak je rouhání to nesežrat. 25.12.2013 18:13 - Klub Krabice živých (14:21) 24961
Mám tu kilo jedlých kaštanů.
1) Na kolik je péct v troubě?
2) Vaněk má v kuchařce kaštanovou polévku a docela bych ji zkusila. Píše "vařené kaštany". To se vaří ve slupce, nebo bez? A jak se to (v obou případech) oloupe? V troubě to popraská a pak to tak nějak jde, co nevím, co s tím udělá vaření.
anka Anka Když je někde něco dobrého k sežrání, - tak je rouhání to nesežrat. 25.12.2013 16:19 - Klub Krabice živých (14:21) 24960
Třetího Vaňka a domácí vaječňák.
shelle Shelle - Good Service 25.12.2013 15:47  24959
To jo, ja prave vejce nedavam, tak vzdy rikam, ze to neni tiramisu.
johnny10 25.12.2013 14:47  24958
Dostal jsem k vanocum kucharku Poklady evropske kuchyne od Vanka. recepty vypadaji super, ale zarazi me, ze napriklad u Tiramisu nema v receptu vajicka. videl jsem uz mnoho variaci tohoto receptu (napr. se smetanou i bez), ale vajicka nikdy nechybela. na kucharku, ktera ma ukazovat tradicni recepty mi to prijde dost podivne..
shelle Shelle - Good Service 25.12.2013 14:17  24957
Vidis, to jsem chtela dat na cesky seznam, nejakeho Vanka.
kvitko kvitko Co mi vypadne - z ruky:-) 25.12.2013 14:01  24956
Kouzlo kuchyně Čech a Moravy od Vaňka:-)

[ 21131 ] <Novější  <<<Nejnovější  Nejstarší>>>  Starší>  

(c) 2001-2011 Lopuch.cz   
Kontakt