Registrace nového uživatele     Návod     Kluby     Archív  Lopuchu     Lopuch.cz  

Tolik rozruchu
jen v Lopuchu

Lopuch.cz

Jméno:
Heslo:
Podpora LCD:
 
Klub recepty a popisy [ŽP: neomezená] (kategorie Koníčky) moderují Scalex, Anka.
Archiv

Weby pro mlsné huby:

Na talíři - Lopuší kuchařka
www.scuk.cz - Scuk je průvodce po místech, kde se dobře jí a nakupuje.
www.recepty.cz
www.labuznik.com
Pan Cuketka, nejznámější český foodbloger
Světová jídelna (blog s nápaditými a netradičními recepty na lehká jídla)
Koření od Antonína, e-shop s báječným kořením
www.vareni.cz
Dadalova kuchařka


Kuchařky pro mlsné huby:

Roman Vaněk - Poklady klasické české kuchyně
Jana Zatloukalová - Kuchařka pro dceru (Recepty napsane srozumitelne, vcetne teplot a casu peceni, zadne "a upeceme do zlatova". Pro me vyborna, vse, co jsem zkousela, se povedlo.)
Iveta Fabešová - Iveta a sladká Francie
Iveta Fabešová - Slavností pečení s Ivetou
Jaroslav Vašák - Ottova Kuchařka velká hrníčková
Paul Gayler - Steaky (Kuchařka o hovězím. Na úvodu je část o mase samotném a jak s ním zacházet, recepty na smažení, grilování, pomalé dušení, marinády, omáčky a glazury. Celkem 140 stran.)
Barbara Myšičková, Aleš Pavlíček – Biomenu (Touto knihou jsme chtěli ukázat, že česká kuchyně připravená z kvalitních místních surovin může mít vysokou úroveň, srovnatelnou s evropskou gastronomickou špičkou.)
Joza Břízová, Maryna Klimentová – Vaříme zdravě, chutně a hospodárně (Klasická kuchařská kniha čerpající především z tradice české gastronomie a prověřená desetiletími je klenotem, který se dědí z generace na generaci.)
Jana Vašáková a Zdena Skokanová N. - Jezte česky - rok v naší kuchyni (Česká sezonní kuchařka. Používané suroviny jsou snadno dostupné (sezonně), recepty nejsou nijak složité, ale rozhodně zajímavé.)

Spřízněné kluby:

Koktejly
Labužník
Co právě jíte
Víno
  Nastavení klubu     Nastavení práv     Homepage     Anketa     Přítomní     Oblíbené     Lopuch     Kategorie  
autor: 
text: 
vyplnit a 
Help

Nemáte právo psát do tohoto klubu.

[ 21131 ] <Novější  <<<Nejnovější  Nejstarší>>>  Starší>  
shelle Shelle - Good Service 4.1.2014 01:05  25092
Ja uz zase vybiram tycovy mixer, ale tentorkat ho fakt koupim. Co mate u toho vaseho ne/radi?

Ja chci asi neco takoveho http://www.amazon.co.uk/Kenwood-HB724-Triblade-Hand-Blender/dp/B0041MCCRC/ref=sr_1_5?s=kitchen&ie=UTF8&qid=1388789991&sr=1-5&keywords=hand+blender

Aby to melo tu nadobku s tim sekanim, libi se mi ta nahradni sirsi hlavice, na metle netrvam. Chci to na polevky, omacky, nasekani orechu, piskotu, cibule.

BD: neni zac.
bigdejvid BigDejvid Some thing - has found us. 4.1.2014 00:16  25091
Shelle: Díky, jsi moc hodná :-)
shelle Shelle - Good Service 3.1.2014 22:01  25090
Ha, nasla na netu http://www.goodtoknow.co.uk/recipes/475417/The-Hummingbird-Bakery-frosted-brownie
shelle Shelle - Good Service 3.1.2014 22:00  25089
BigDejvidNemuzu najit Hummingbirda jednicku, tak leda kdyby ti nasel phanny, jaka je tma poelva na ty jejich frosted brownies, je to philadelphia, mouck cukr, kakao a nevim, jestli jeste neco a v jakem pomeru.
shelle Shelle - Good Service 3.1.2014 21:57  25088
phanny [25065]: Jo, je to takovy suk nebo jak to rict ve staniolu. Takze treba nastrouhat, kam bych strouhala cokoladu, ale kdyz mam sypat kakao do testa, tak tam ne?

vinyl [25063]: praveze vyvar mivam cerstvy, ale tak uz jsem si asi zvykla.
vanda Vanda To je ten - hnusný punk 3.1.2014 21:08  25087
Já jsem zatím maximálně spokojená s těma slávkama na způsob olivolej, cibule, česnek, víno, sekaný rajčata, petržel, pepř, sůl. Naklopený na bagetku, která do sebe pojme trošku tý šťávičky, je to naprosto dokonalé.

Paella mě napadla taky, ale zatím jsem nerealizovala. Mám jich tam ještě tak půl kila.
anka Anka Když je někde něco dobrého k sežrání, - tak je rouhání to nesežrat. 3.1.2014 20:11  25086
Tak můj první pokus o paellu z mořských polodů asi úplně nevyšel :) Příště zkusím jen jednu porci a uvidíme, co to udělá.
zblunce zblunce Já jsem geniální - i když jsem normální! 3.1.2014 20:07 - Oblíbené kluby (12:13) 25085
brynzated jsem nekde videla zapecene zampiony s brynzou...
anka Anka Když je někde něco dobrého k sežrání, - tak je rouhání to nesežrat. 3.1.2014 19:43  25084
(Ani tu garáž nemám.)
nula nula všetko je tak, ako má byť 3.1.2014 18:44  25083
AnkaOneskorene ad pekáreň. Mám to presne, ako píše Scalex. Pekáreň mám v garáži a je fakt hojne využívaná. Na chlieb len občas, ale na miesenie a kysnutie cesta ve¾mi často, na varenie marmelády tak isto. Ešte som v nej nerobila to sádlo, to ešte vyskúšam. Ja by som si nikdy nekúpila fritézu, ako napr. tieto Vianoce moja sestra do malého bytu.
nula nula všetko je tak, ako má byť 3.1.2014 18:41  25082
ziggyUrob klasický bryndzový šmírkas. Pridaj k tej bryndzi pomazánkové maslo, alebo syr v črievku, nadrobno nasekanú šalotku a mletú sladkú papriku, dobre rozliešaj, ak je bryndza prisuchá, pridaj za lyžicu zakysanej smotany.
zblunce zblunce Já jsem geniální - i když jsem normální! 3.1.2014 18:21 - Oblíbené kluby (12:13) 25081
BigDejvid [25080]: zelenina nakyselo, sunka, cibulka, kukurice, dresing lucina, jogurt, lzicka zakysane, citron, na to cervenou repu :-)
bigdejvid BigDejvid Some thing - has found us. 3.1.2014 18:19  25080
dotazDostal jsem chut na testovinovy salat, nemate na nej nekdo nejaky zajimavy recept? Ne jen uvarit testoviny, nakrajet zeleninu, vajicko, syr, bily jogurt a vsechno to promichat... :-)

Mel bych chut nejak to obzvlastnit - nejaky zajimavy dressink, zajmave ingredience, ap.
zblunce zblunce Já jsem geniální - i když jsem normální! 2.1.2014 17:11 - Oblíbené kluby (12:13) 25079
ziggy [25078]: ty jsem nekde videla v TV, delal je Richard, vypadalo to docela hezky...
ziggy 2.1.2014 17:06  25078
a ještě jsem tu objevila recept na nějaký zapečený kuřecí nachos, nevypadá to zle ..

[ 21131 ] <Novější  <<<Nejnovější  Nejstarší>>>  Starší>  

(c) 2001-2011 Lopuch.cz   
Kontakt