Registrace nového uživatele     Návod     Kluby     Archív  Lopuchu     Lopuch.cz  

Když diskuse,
tak s Lopuchem

Lopuch.cz

Jméno:
Heslo:
Podpora LCD:
 
Klub recepty a popisy [ŽP: neomezená] (kategorie Koníčky) moderují Scalex, Anka.
Archiv

Weby pro mlsné huby:

Na talíři - Lopuší kuchařka
www.scuk.cz - Scuk je průvodce po místech, kde se dobře jí a nakupuje.
www.recepty.cz
www.labuznik.com
Pan Cuketka, nejznámější český foodbloger
Světová jídelna (blog s nápaditými a netradičními recepty na lehká jídla)
Koření od Antonína, e-shop s báječným kořením
www.vareni.cz
Dadalova kuchařka


Kuchařky pro mlsné huby:

Roman Vaněk - Poklady klasické české kuchyně
Jana Zatloukalová - Kuchařka pro dceru (Recepty napsane srozumitelne, vcetne teplot a casu peceni, zadne "a upeceme do zlatova". Pro me vyborna, vse, co jsem zkousela, se povedlo.)
Iveta Fabešová - Iveta a sladká Francie
Iveta Fabešová - Slavností pečení s Ivetou
Jaroslav Vašák - Ottova Kuchařka velká hrníčková
Paul Gayler - Steaky (Kuchařka o hovězím. Na úvodu je část o mase samotném a jak s ním zacházet, recepty na smažení, grilování, pomalé dušení, marinády, omáčky a glazury. Celkem 140 stran.)
Barbara Myšičková, Aleš Pavlíček – Biomenu (Touto knihou jsme chtěli ukázat, že česká kuchyně připravená z kvalitních místních surovin může mít vysokou úroveň, srovnatelnou s evropskou gastronomickou špičkou.)
Joza Břízová, Maryna Klimentová – Vaříme zdravě, chutně a hospodárně (Klasická kuchařská kniha čerpající především z tradice české gastronomie a prověřená desetiletími je klenotem, který se dědí z generace na generaci.)
Jana Vašáková a Zdena Skokanová N. - Jezte česky - rok v naší kuchyni (Česká sezonní kuchařka. Používané suroviny jsou snadno dostupné (sezonně), recepty nejsou nijak složité, ale rozhodně zajímavé.)

Spřízněné kluby:

Koktejly
Labužník
Co právě jíte
Víno
  Nastavení klubu     Nastavení práv     Homepage     Anketa     Přítomní     Oblíbené     Lopuch     Kategorie  
autor: 
text: 
vyplnit a 
Help

Nemáte právo psát do tohoto klubu.

[ 21131 ] <Novější  <<<Nejnovější  Nejstarší>>>  Starší>  
anka Anka Když je někde něco dobrého k sežrání, - tak je rouhání to nesežrat. 17.1.2014 08:49  25194
(Teda ne že bych vyzkoušela všechno, co se tam dá koupit.)
anka Anka Když je někde něco dobrého k sežrání, - tak je rouhání to nesežrat. 17.1.2014 08:49  25193
Z toho, co se dá koupit v supermarketech (Tesco, Billa) nám docela chutná Schwartau a potom od Extra od Hamé. (Pozor, fakt tam musí být v názvu to extra. Mám dojem, že v hranatých skleničkách dělají i něco, co není extra.)
ziggy 17.1.2014 08:38  25192
Vypadá to, že budu muset pořídit kupovanou marmeládu (nebo džem? no prostě aby se to dalo mazat na chleba).. domácí zásoby nějak došly. Můžete mi prosím někdo doporučit kterou značku vybrat? půjdu nejspíš do intersparu nebo tesca.
Manžel tuhle při výpadku dodávky domácí koupil cosi od Hamé.. no šlo to do popelnice, fuj.
royal Royal Hippies na zeď udělal a řek - pijte, kuřte klidně dál 14.1.2014 23:26  25191
Taky budu muset sehnat semena a nasadit. Mám jen předloňská.

Ježíš - tady jsou Recepty... tak nic, no :o))
aiwai Aiwai alea acta es 14.1.2014 20:48  25190
asi zkusim sehnat semena a nasadit.Treba vyroste alespon neco
anka Anka Když je někde něco dobrého k sežrání, - tak je rouhání to nesežrat. 14.1.2014 13:06  25189
To zas budu muset sehnat nějakou návštěvu...
zblunce zblunce Já jsem geniální - i když jsem normální! 14.1.2014 13:05 - Oblíbené kluby (10:40) 25188
Anka [25186]: ja ti nekdy nejakou privezu :-)
sirin Sirin Otroky prodávat v celku - NEPORCOVAT!!! 14.1.2014 12:51  25187
u hypersuper strašně záleží, kdo má ten zeleninový koutek na starost. V Tesco expres poblíž táty je zelenina fakt děs (drahá, zvadlá), přitom v některých jiných krámech je aspoň na pohled v pohodě.
anka Anka Když je někde něco dobrého k sežrání, - tak je rouhání to nesežrat. 14.1.2014 12:47  25186
zblunce [25185]: S barevnou? To bych si nožičky uběhala.
zblunce zblunce Já jsem geniální - i když jsem normální! 14.1.2014 12:45 - Oblíbené kluby (10:40) 25185
Anka [25184]: a jeste lepsi to je, kdyz to udelas s barevnou mrkvi :-))) ja tak obcas delam zeleninove talire, mrkev, paprika, rapikaty celer a k tomu dip ze zakysanky, jogurtu a bylinek :-)
anka Anka Když je někde něco dobrého k sežrání, - tak je rouhání to nesežrat. 14.1.2014 12:43  25184
Mrkev. To mi připomíná, že u každé návštěvy slaví velký úspěch, když nakrájím mrkev na tenoučké hranolky o délce cca 10 cm a dám je do skleničky jako tyčinky. Chroupou to všichni bez rozdílu s úplně stejnou závislostí jako chipsy nebo oříšky. O Vánocích se tu jeden kamarád úplně vyděsil, že žere samotnou mrkev. Ale to už ji chroupal aspoň hodinu.
shelle Shelle - Good Service 14.1.2014 12:40  25183
U na sje to jak kdy a jak co, ale zrovna z nedelniho nakupu ted teda zelenian nic moc. Spenat nekde msueli nechat dva dny mimo lednici, jak byl divny, mrkev nekrupala, pritom vzdy krupe a to kupuji i tu plne obyc. A jeste mrkev zrovna, z ktere jsou u nas vzdy navstevy nadsene, jak mame peknou mrkev.
vinyl vinyl - ...jen si hraju 14.1.2014 11:51  25182
Teď přes leden nefungují farmářské trhy, takže jsem se opět přesvědčil, jaký hnuj to prodávají v hypermarketech, konkrétně tedy v Tescu. Chtěl jsem udělat jelení kotletky, oblíbená kombinace se zvěřinou je u nás s gratinovanýma bramborama a s kapustou se slaninou. V Tescu jsem tedy koupil brambory a kapustu. Obě přílohy, ač udělané postupem jako vždy, byly chuťově velmi slabé, což mě nasralo, zejména vzhledem k tomu, že jelení kotletky byly vynikající. Věřím, že nějaký hypersuper může mít dobrou zeleninu, třeba lidl, ale já s nima tedy definitivně skončil. Už jen trhy.
muflonek muflonek z Perníkového lesa - srazy východočeské příjemné.o) 12.1.2014 20:32  25181
zblunce [25179]: :o)))) nee ale také jsem o tom přemýšlela.o)
anka Anka Když je někde něco dobrého k sežrání, - tak je rouhání to nesežrat. 12.1.2014 17:37  25180
nula [25178]: Tato knížka. (Vřele doporučuju.)

[ 21131 ] <Novější  <<<Nejnovější  Nejstarší>>>  Starší>  

(c) 2001-2011 Lopuch.cz   
Kontakt