Registrace nového uživatele     Návod     Kluby     Archív  Lopuchu     Lopuch.cz  

Já Vánoce juchuchu
oslavím na Lopuchu!

Lopuch.cz

Jméno:
Heslo:
Podpora LCD:
 
Klub recepty a popisy [ŽP: neomezená] (kategorie Koníčky) moderují Scalex, Anka.
Archiv

Weby pro mlsné huby:

Na talíři - Lopuší kuchařka
www.scuk.cz - Scuk je průvodce po místech, kde se dobře jí a nakupuje.
www.recepty.cz
www.labuznik.com
Pan Cuketka, nejznámější český foodbloger
Světová jídelna (blog s nápaditými a netradičními recepty na lehká jídla)
Koření od Antonína, e-shop s báječným kořením
www.vareni.cz
Dadalova kuchařka


Kuchařky pro mlsné huby:

Roman Vaněk - Poklady klasické české kuchyně
Jana Zatloukalová - Kuchařka pro dceru (Recepty napsane srozumitelne, vcetne teplot a casu peceni, zadne "a upeceme do zlatova". Pro me vyborna, vse, co jsem zkousela, se povedlo.)
Iveta Fabešová - Iveta a sladká Francie
Iveta Fabešová - Slavností pečení s Ivetou
Jaroslav Vašák - Ottova Kuchařka velká hrníčková
Paul Gayler - Steaky (Kuchařka o hovězím. Na úvodu je část o mase samotném a jak s ním zacházet, recepty na smažení, grilování, pomalé dušení, marinády, omáčky a glazury. Celkem 140 stran.)
Barbara Myšičková, Aleš Pavlíček – Biomenu (Touto knihou jsme chtěli ukázat, že česká kuchyně připravená z kvalitních místních surovin může mít vysokou úroveň, srovnatelnou s evropskou gastronomickou špičkou.)
Joza Břízová, Maryna Klimentová – Vaříme zdravě, chutně a hospodárně (Klasická kuchařská kniha čerpající především z tradice české gastronomie a prověřená desetiletími je klenotem, který se dědí z generace na generaci.)
Jana Vašáková a Zdena Skokanová N. - Jezte česky - rok v naší kuchyni (Česká sezonní kuchařka. Používané suroviny jsou snadno dostupné (sezonně), recepty nejsou nijak složité, ale rozhodně zajímavé.)

Spřízněné kluby:

Koktejly
Labužník
Co právě jíte
Víno
  Nastavení klubu     Nastavení práv     Homepage     Anketa     Přítomní     Oblíbené     Lopuch     Kategorie  
autor: 
text: 
vyplnit a 
Help

Nemáte právo psát do tohoto klubu.

[ 21131 ] <Novější  <<<Nejnovější  Nejstarší>>>  Starší>  
scalex Scalex 23.1.2014 17:42  25271
vinyl [25268]: pleteš si suflé s fondantem. Čokoládové bochánky, servírované na talířku, nikoli v misce, ve které se desert pekl, jsou fondant. I technologicky je tam rozdíl.
anka Anka Když je někde něco dobrého k sežrání, - tak je rouhání to nesežrat. 23.1.2014 16:39  25270
Jo jo, správný. Ale už to funguje.
ziggy 23.1.2014 16:37  25269
Anka: jo, dostanu, máš správný web? apetitonline.cz ?
vinyl vinyl - ...jen si hraju 23.1.2014 16:33  25268
Suflé, vynikající záležitost, dávám si kdekoli mají, i domácí pokus byl úspěšný.
anka Anka Když je někde něco dobrého k sežrání, - tak je rouhání to nesežrat. 23.1.2014 16:32  25267
Dostanete se na stránky Apetitu, aniž by to po vás chtělo nějaké přihlašovací údaje k serveru openx.burdamedia.cz?
ziggy 23.1.2014 16:24  25266
http://life.ihned.cz/c1-56343030-rozmazlete-se-cokoladovou-bombou-ktera-se-rozplyne-na-jazyku
kuchař mluví krásně česky :-) má to jen dvě minuty
ziggy 23.1.2014 16:21  25265
zblunce: Fondán?
zblunce zblunce Já jsem geniální - i když jsem normální! 23.1.2014 15:55 - Oblíbené kluby (18:38) 25264
jak se jmenujou takove ty pecene cokoladove bochanky, co jsou porad uprostred tekute i po upeceni?
bigdejvid BigDejvid Some thing - has found us. 23.1.2014 13:07  25263
To muze byt zajimave. Das recept?
aiwai Aiwai alea acta es 22.1.2014 20:38  25262
tady na morave se pecou v troube bramboraky se svestkami
ziggy 22.1.2014 18:55  25261
netušim, ale minimálně na trávení to je míň náročný :)
shelle Shelle - Good Service 22.1.2014 15:42  25260
Nizsi glykemicky index? ;-)
ziggy 22.1.2014 15:40  25259
já je tak pekla, když byl filip ještě menší a nechtěla jsem aby je měl vyloženě smažený z pánve, v troubě mi to přišlo takový snesitelnější na trávení, nechci psát přímo zdravější, ale asi to jako je zdravější způsob přípravy..
valkil valkil Něco něčeho je ve skutečnosti - ničím ničeho 22.1.2014 14:22  25258
zblunce Kdysi jsem semtam bramboráky v troubě pekla. Teď už ale dlouho ne, ty klasické mi přece jen chutnaly víc. V troubě jsou, ač v podstatě stejné těsto trochu jiné, jednak mi vycházely sušší a jednak se vůbec ta chuť lišila. Babička je prý pekla ještě s jablky, ale to už si nepamatuju.

Ale vlastně díky za tip, po čase zase zkusím, protože mě dost nebaví stát u pánve :)
shelle Shelle - Good Service 21.1.2014 21:52  25257
No, ja ho mam od nedele, kdy jsem ho nezamrazila, takze zitra uz se musi snist, nicmene asi udelam zase to repove rizoto, kdyz me nic neosviti.

[ 21131 ] <Novější  <<<Nejnovější  Nejstarší>>>  Starší>  

(c) 2001-2011 Lopuch.cz   
Kontakt