Registrace nového uživatele     Návod     Kluby     Archív  Lopuchu     Lopuch.cz  

Nudou jsi opuch?
Navštiv Lopuch!

Lopuch.cz

Jméno:
Heslo:
Podpora LCD:
 
Klub recepty a popisy [ŽP: neomezená] (kategorie Koníčky) moderují Scalex, Anka.
Archiv

Weby pro mlsné huby:

Na talíři - Lopuší kuchařka
www.scuk.cz - Scuk je průvodce po místech, kde se dobře jí a nakupuje.
www.recepty.cz
www.labuznik.com
Pan Cuketka, nejznámější český foodbloger
Světová jídelna (blog s nápaditými a netradičními recepty na lehká jídla)
Koření od Antonína, e-shop s báječným kořením
www.vareni.cz
Dadalova kuchařka


Kuchařky pro mlsné huby:

Roman Vaněk - Poklady klasické české kuchyně
Jana Zatloukalová - Kuchařka pro dceru (Recepty napsane srozumitelne, vcetne teplot a casu peceni, zadne "a upeceme do zlatova". Pro me vyborna, vse, co jsem zkousela, se povedlo.)
Iveta Fabešová - Iveta a sladká Francie
Iveta Fabešová - Slavností pečení s Ivetou
Jaroslav Vašák - Ottova Kuchařka velká hrníčková
Paul Gayler - Steaky (Kuchařka o hovězím. Na úvodu je část o mase samotném a jak s ním zacházet, recepty na smažení, grilování, pomalé dušení, marinády, omáčky a glazury. Celkem 140 stran.)
Barbara Myšičková, Aleš Pavlíček – Biomenu (Touto knihou jsme chtěli ukázat, že česká kuchyně připravená z kvalitních místních surovin může mít vysokou úroveň, srovnatelnou s evropskou gastronomickou špičkou.)
Joza Břízová, Maryna Klimentová – Vaříme zdravě, chutně a hospodárně (Klasická kuchařská kniha čerpající především z tradice české gastronomie a prověřená desetiletími je klenotem, který se dědí z generace na generaci.)
Jana Vašáková a Zdena Skokanová N. - Jezte česky - rok v naší kuchyni (Česká sezonní kuchařka. Používané suroviny jsou snadno dostupné (sezonně), recepty nejsou nijak složité, ale rozhodně zajímavé.)

Spřízněné kluby:

Koktejly
Labužník
Co právě jíte
Víno
  Nastavení klubu     Nastavení práv     Homepage     Anketa     Přítomní     Oblíbené     Lopuch     Kategorie  
autor: 
text: 
vyplnit a 
Help

Nemáte právo psát do tohoto klubu.

[ 21131 ] <Novější  <<<Nejnovější  Nejstarší>>>  Starší>  
shelle Shelle - Good Service 4.2.2014 23:01  25324
Na mych nic nepsali. Aleon to stejne nikdo nepije. Zase vylit je to skoda
vanda Vanda To je ten - hnusný punk 4.2.2014 19:55  25323
Myslím, že v temnu je tomu chlastu rozhodně líp. Vyloženě na Bacardi Oakheart píší, že má být uloženo v temnu - mám tu flašku před sebou :)
shelle Shelle - Good Service 4.2.2014 18:05  25322
Tak ony ty lahvebyly ted ctyri roky ve spajzu, tak abyje dalsi ctyri roky na svetle nejak neurazily.

Ale sampus v temnu dal, ne?
phanny phanny Chuť na sladké? - - Přijďte k nám 4.2.2014 18:02  25321
shelleklidně na světlo
shelle Shelle - Good Service 4.2.2014 17:46  25320
Alkoholy jako gin, baccardi a rumy musi byt v temnu? Nebo je muzu dat za sklo na svetlo?
borrasca Borrasca Kdo je čistý - do příkopu! 2.2.2014 12:09  25319
ziggytak synovi udělat porci zvlášť bez alkoholu, ne?
phanny phanny Chuť na sladké? - - Přijďte k nám 1.2.2014 16:37  25318
zblunceDo cukeťáku? Strouhanou. Nějak takhle http://www.vyhledejrecepty.cz/r/m%C5%AFj-m%C5%88am%C3%B3zn%C3%AD-cuke%C5%A5%C3%A1k-337375.html

Místo salámu dáváme uzené.
zblunce zblunce Já jsem geniální - i když jsem normální! 1.2.2014 11:58  25317
phanny [18528]: a misto ceho davas tu cuketu? krajenou na kosticky nebo strouhanou?
ziggy 31.1.2014 21:51  25316
nevim, jestli by to můj čtyřletý syn ocenil .. i když ...
borrasca Borrasca Kdo je čistý - do příkopu! 31.1.2014 21:40  25315
Delam cosi jako tiramisu s jahodama a piskoty kropime sladsim bilym vinem nebo bilym rumem, bez toho alkoholu to nema smrnc ;-)
scalex Scalex 31.1.2014 16:59  25314
Já s Tullamorkou nepřišel a třeba to amaretto je na tohle výborné. No kam se hrabe tuzemák, to se nedá srovnat.
mrcos mrcos Tma, zima a hlad. 31.1.2014 14:51  25313
ziggy [25311]: Zvykni si, zjevně to tu bude tak 2x do měsíce.
Royal [25310]: To ses mohl zeptat a já bych ti od stolu řekl, že je to hovadina a škoda tullamorky. A ušetřím ti práci s dalším testováním a zrovna ti řeknu, že se na tryzně za kamarádova otce zkoušelo kuře alá tullamore, vepřový plátky alá tullamore (to ještě +/- šlo), chipsy alá tullamore (není dobré), ovocný jogurt alá tullamore (velmi ... překvapivý... a hnusný), cornflakes alá tullamore (bez komentáře) a okurkový salát alá tullamore (zlatý hřeb ranní vyprošťovací snídaně a vrchol všech překvapení).
Tímto bych téma uzavřel, děkuji.
jelena Jelena Přednášky nyní ve Viničné - Pátečníci a mnohem víc! 31.1.2014 09:28  25312
piškoty do pudingu prolejvám zásadně amarettem :)
ziggy 31.1.2014 07:39  25311
aaa,tuzemak,druhy kolo.. jdete s tim uz...
royal Royal Hippies na zeď udělal a řek - pijte, kuřte klidně dál 30.1.2014 22:58  25310
Scalex [25309]: V případě piškotovýho dortu testováno i Tullamorkou - ta tam nemá co dělat. Tuzemák, povídám, i když proti němu máš výhrady.

[ 21131 ] <Novější  <<<Nejnovější  Nejstarší>>>  Starší>  

(c) 2001-2011 Lopuch.cz   
Kontakt