Registrace nového uživatele     Návod     Kluby     Archív  Lopuchu     Lopuch.cz  

Náš Lopuch Vám
vytře zrak

Lopuch.cz

Jméno:
Heslo:
Podpora LCD:
 
Klub recepty a popisy [ŽP: neomezená] (kategorie Koníčky) moderují Scalex, Anka.
Archiv

Weby pro mlsné huby:

Na talíři - Lopuší kuchařka
www.scuk.cz - Scuk je průvodce po místech, kde se dobře jí a nakupuje.
www.recepty.cz
www.labuznik.com
Pan Cuketka, nejznámější český foodbloger
Světová jídelna (blog s nápaditými a netradičními recepty na lehká jídla)
Koření od Antonína, e-shop s báječným kořením
www.vareni.cz
Dadalova kuchařka


Kuchařky pro mlsné huby:

Roman Vaněk - Poklady klasické české kuchyně
Jana Zatloukalová - Kuchařka pro dceru (Recepty napsane srozumitelne, vcetne teplot a casu peceni, zadne "a upeceme do zlatova". Pro me vyborna, vse, co jsem zkousela, se povedlo.)
Iveta Fabešová - Iveta a sladká Francie
Iveta Fabešová - Slavností pečení s Ivetou
Jaroslav Vašák - Ottova Kuchařka velká hrníčková
Paul Gayler - Steaky (Kuchařka o hovězím. Na úvodu je část o mase samotném a jak s ním zacházet, recepty na smažení, grilování, pomalé dušení, marinády, omáčky a glazury. Celkem 140 stran.)
Barbara Myšičková, Aleš Pavlíček – Biomenu (Touto knihou jsme chtěli ukázat, že česká kuchyně připravená z kvalitních místních surovin může mít vysokou úroveň, srovnatelnou s evropskou gastronomickou špičkou.)
Joza Břízová, Maryna Klimentová – Vaříme zdravě, chutně a hospodárně (Klasická kuchařská kniha čerpající především z tradice české gastronomie a prověřená desetiletími je klenotem, který se dědí z generace na generaci.)
Jana Vašáková a Zdena Skokanová N. - Jezte česky - rok v naší kuchyni (Česká sezonní kuchařka. Používané suroviny jsou snadno dostupné (sezonně), recepty nejsou nijak složité, ale rozhodně zajímavé.)

Spřízněné kluby:

Koktejly
Labužník
Co právě jíte
Víno
  Nastavení klubu     Nastavení práv     Homepage     Anketa     Přítomní     Oblíbené     Lopuch     Kategorie  
autor: 
text: 
vyplnit a 
Help

Nemáte právo psát do tohoto klubu.

[ 21131 ] <Novější  <<<Nejnovější  Nejstarší>>>  Starší>  
ziggy 25.2.2014 13:49  25401
kdo to tady řešil jak oloupat vejce na tvrdo bez práce?
http://www.youtube.com/watch?v=PN2gYHJNT3Y
:-) ale nemám uplně odvahu to zkusit..
kvitko kvitko Co mi vypadne - z ruky:-) 25.2.2014 09:31  25400
tuhle měli v krámě skoro procházející máslo asi za 18, tak jsme jich pár vzali na mrazák s tím, že na pečení dobrý:-)
sirin Sirin Otroky prodávat v celku - NEPORCOVAT!!! 24.2.2014 23:02  25399
Prošlé máslo jsem nevyhodila snad nikdy a to jsem ho tu měla někdy i dost dlouho ;o)
shelle Shelle - Good Service 24.2.2014 22:12  25398
ziggyJa driv maslo vyhazovala, ze mi vzdy proslo, nez jsem ho za ty tri tydny spotrebovala. Ale ted mame tak jedno na pet dni. A kdyz nekdo ma spotrebu tri ctyri tydne, tak se to asi v rozpoctu vic odrazi.
anka Anka Když je někde něco dobrého k sežrání, - tak je rouhání to nesežrat. 24.2.2014 21:52  25397
ziggy [25393]: A tak to já když mi dojde, tak ho také koupím i nezlevněné...

Někdy spotřebuju za týden jedno, někdy dvě (podle toho, co vařím a peču). Jsme dva. A pak takové ty srandy jako Vánoce a různé oslavy/mejdany, kdy také padne víc.

Kdybysme to používali jen na chleba, tak čert to vem. Ale dávám to do vaření a pečení a raději dám Jihočeské za 34 Kč, než horší za 45 Kč (já vím, že bych to v té omáčce nepoznala...).
ziggy 24.2.2014 21:33  25396
Shelle: tak to jsi mě zaskočila, fakt nevím :-) prostě když dochází, tak ho koupíme :)
shelle Shelle - Good Service 24.2.2014 21:24  25395
ziggyA jakou mate spotrebu?
zblunce zblunce Já jsem geniální - i když jsem normální! 24.2.2014 21:14  25394
ja kupuju Farmarske od Tatry, je to nejaky velky rozdil?
ziggy 24.2.2014 20:33  25393
u nás tady v tom piditescu to mají zlevněné poměrně často, nechápu .. ale to je zrovna jedna z věcí, který bych kupovala i kdyby to měli ještě o deset korun dražší ..
zrovna včera mi popisoval můj 22letý švagr(student ale nějaký peníze si vydělá), jak vždycky v sámošce s přítelkyní řeší, jestli za něj tentokrát takhle rozhazovat nebo ne .. :-)
anka Anka Když je někde něco dobrého k sežrání, - tak je rouhání to nesežrat. 24.2.2014 16:07  25392
Jihočeské máslo je fakt snad jediná věc, u které na tu slevu vysloveně čekám.
Vím, že ji v Bille mají v celkem pravidelných intervalech, že se tomu v mrazáku nic nestane a že ho mám dost velkou spotřebu.
sirin Sirin Otroky prodávat v celku - NEPORCOVAT!!! 24.2.2014 16:04  25391
Taky jsem to sem chtěla napsat, ale pak jsem si přišla, jak důchodce ;o)
anka Anka Když je někde něco dobrého k sežrání, - tak je rouhání to nesežrat. 24.2.2014 13:44  25390
kvitko [25388]: Dík, dnes zkusím.
kvitko kvitko Co mi vypadne - z ruky:-) 24.2.2014 13:43  25389
.. do úterý ..
kvitko kvitko Co mi vypadne - z ruky:-) 24.2.2014 13:43  25388
akce v Bille: jihočeské máslo 33,90 do středy, ale včera jsem ulovila poslední v regále:-)
aiwai Aiwai alea acta es 22.2.2014 14:27  25387
nezkousela jsem to ja pouzivam odlezelejsi vejce:-))

[ 21131 ] <Novější  <<<Nejnovější  Nejstarší>>>  Starší>  

(c) 2001-2011 Lopuch.cz   
Kontakt