Registrace nového uživatele     Návod     Kluby     Archív  Lopuchu     Lopuch.cz  

Já Vánoce juchuchu
oslavím na Lopuchu!

Lopuch.cz

Jméno:
Heslo:
Podpora LCD:
 
Klub recepty a popisy [ŽP: neomezená] (kategorie Koníčky) moderují Scalex, Anka.
Archiv

Weby pro mlsné huby:

Na talíři - Lopuší kuchařka
www.scuk.cz - Scuk je průvodce po místech, kde se dobře jí a nakupuje.
www.recepty.cz
www.labuznik.com
Pan Cuketka, nejznámější český foodbloger
Světová jídelna (blog s nápaditými a netradičními recepty na lehká jídla)
Koření od Antonína, e-shop s báječným kořením
www.vareni.cz
Dadalova kuchařka


Kuchařky pro mlsné huby:

Roman Vaněk - Poklady klasické české kuchyně
Jana Zatloukalová - Kuchařka pro dceru (Recepty napsane srozumitelne, vcetne teplot a casu peceni, zadne "a upeceme do zlatova". Pro me vyborna, vse, co jsem zkousela, se povedlo.)
Iveta Fabešová - Iveta a sladká Francie
Iveta Fabešová - Slavností pečení s Ivetou
Jaroslav Vašák - Ottova Kuchařka velká hrníčková
Paul Gayler - Steaky (Kuchařka o hovězím. Na úvodu je část o mase samotném a jak s ním zacházet, recepty na smažení, grilování, pomalé dušení, marinády, omáčky a glazury. Celkem 140 stran.)
Barbara Myšičková, Aleš Pavlíček – Biomenu (Touto knihou jsme chtěli ukázat, že česká kuchyně připravená z kvalitních místních surovin může mít vysokou úroveň, srovnatelnou s evropskou gastronomickou špičkou.)
Joza Břízová, Maryna Klimentová – Vaříme zdravě, chutně a hospodárně (Klasická kuchařská kniha čerpající především z tradice české gastronomie a prověřená desetiletími je klenotem, který se dědí z generace na generaci.)
Jana Vašáková a Zdena Skokanová N. - Jezte česky - rok v naší kuchyni (Česká sezonní kuchařka. Používané suroviny jsou snadno dostupné (sezonně), recepty nejsou nijak složité, ale rozhodně zajímavé.)

Spřízněné kluby:

Koktejly
Labužník
Co právě jíte
Víno
  Nastavení klubu     Nastavení práv     Homepage     Anketa     Přítomní     Oblíbené     Lopuch     Kategorie  
autor: 
text: 
vyplnit a 
Help

Nemáte právo psát do tohoto klubu.

[ 21131 ] <Novější  <<<Nejnovější  Nejstarší>>>  Starší>  
phanny phanny Chuť na sladké? - - Přijďte k nám 19.3.2014 09:01  25419
Rybí omáčka se nemůže zkazit už kvůli tomu, jak se vyrábí :)!!! (Předpokládám, že po nastudování budeš mít problém to ochutnat...
phanny phanny Chuť na sladké? - - Přijďte k nám 19.3.2014 09:00  25418
Třeba ty závitky v pozadí :)
shelle Shelle - Good Service 18.3.2014 23:56  25417
Co s ni delas? Koupila jsem si je na pad thai, ale nikdy nepouzila. A asi prosle vyhodila.
phanny phanny Chuť na sladké? - - Přijďte k nám 18.3.2014 22:56  25416
Dneska jsem náhodou u Vietnamců koupil fanstastickou rybí omáčku. Naprosto vynikající, skoro vůbec nesmrdí rybinou, a chuť je normálně explozivní. Naprosto neuvěřitelná.


shelle Shelle - Good Service 18.3.2014 18:03  25415
Na to jsem myslela, ale asi nakonec budu proste mazat u zrcadla v sini, staci, ze jsem si tam nekolik tydnu mazala plesnivou kalciovku.
sirin Sirin Otroky prodávat v celku - NEPORCOVAT!!! 18.3.2014 18:00  25414
Možná oddělit nějakou menší část a tu nechat v koupelně a pravidelně doplňovat z lednice.
kvitko kvitko Co mi vypadne - z ruky:-) 18.3.2014 12:50  25413
v krámě ho prodávaj v lednici
shelle Shelle - Good Service 18.3.2014 12:28  25412
Musi byt sadlo v lednici? Chci se s nim mazat, tak bych ho rada mela v koupelne a ne behat dolu. ALe aby se nezkazilo.
aiwai Aiwai alea acta es 1.3.2014 21:47  25411
objevila sem v Kauflandu nesolene loupane buraky a tak jsem zkusila domaci burakove maslo.Musim rict, ze to neni spatne jen je toho z toho maleho pytliku opravdu malo takovy panak:-))
vanda Vanda To je ten - hnusný punk 1.3.2014 14:59  25410
no nádhera :)
wronski Wronski Jsou to zrůdy. - Sofistikované. 1.3.2014 13:57  25409
Hosting obrázků img24.eu
ziggy 1.3.2014 13:39  25408
sakryš,ja snad budu muset improvizovat :-)
anka Anka Když je někde něco dobrého k sežrání, - tak je rouhání to nesežrat. 1.3.2014 13:29  25407
ziggy [25406]: To je jedno, už je to snědené :) A nevyteklo.
ziggy 1.3.2014 13:29  25406
Anka: napad bych mela ale dokud mi nekdo neporadi s tim kavovym kolacem tak nepovim :-P
anka Anka Když je někde něco dobrého k sežrání, - tak je rouhání to nesežrat. 1.3.2014 11:02  25405
Po pár letech jsem se rozhodla koupit panenku, i když je to takové maso "o ničem". Chci ji naplnit kozím sýrem a špnátem a k tomu udělám kaši z batát a sušených rajčat.

Potřebuji technologickou radu: Panenku budu dělat na dva kusy, abych ji mohla opéct na pánvi. Jak ji naplnit, abych co nejvíc zabránila vytékání náplně? Předpokládám, že sýru se bude chtít ven. Existuje nějaký zašívací/zavazovací/krájecí fígl, nebo jde jen o to nedávat ten sýr až do konce a ucpat to něčím jiným? Nebo nechat konec nenaplněný a ta díra se speče?

[ 21131 ] <Novější  <<<Nejnovější  Nejstarší>>>  Starší>  

(c) 2001-2011 Lopuch.cz   
Kontakt