Registrace nového uživatele     Návod     Kluby     Archív  Lopuchu     Lopuch.cz  

Já Vánoce juchuchu
oslavím na Lopuchu!

Lopuch.cz

Jméno:
Heslo:
Podpora LCD:
 
Klub recepty a popisy [ŽP: neomezená] (kategorie Koníčky) moderují Scalex, Anka.
Archiv

Weby pro mlsné huby:

Na talíři - Lopuší kuchařka
www.scuk.cz - Scuk je průvodce po místech, kde se dobře jí a nakupuje.
www.recepty.cz
www.labuznik.com
Pan Cuketka, nejznámější český foodbloger
Světová jídelna (blog s nápaditými a netradičními recepty na lehká jídla)
Koření od Antonína, e-shop s báječným kořením
www.vareni.cz
Dadalova kuchařka


Kuchařky pro mlsné huby:

Roman Vaněk - Poklady klasické české kuchyně
Jana Zatloukalová - Kuchařka pro dceru (Recepty napsane srozumitelne, vcetne teplot a casu peceni, zadne "a upeceme do zlatova". Pro me vyborna, vse, co jsem zkousela, se povedlo.)
Iveta Fabešová - Iveta a sladká Francie
Iveta Fabešová - Slavností pečení s Ivetou
Jaroslav Vašák - Ottova Kuchařka velká hrníčková
Paul Gayler - Steaky (Kuchařka o hovězím. Na úvodu je část o mase samotném a jak s ním zacházet, recepty na smažení, grilování, pomalé dušení, marinády, omáčky a glazury. Celkem 140 stran.)
Barbara Myšičková, Aleš Pavlíček – Biomenu (Touto knihou jsme chtěli ukázat, že česká kuchyně připravená z kvalitních místních surovin může mít vysokou úroveň, srovnatelnou s evropskou gastronomickou špičkou.)
Joza Břízová, Maryna Klimentová – Vaříme zdravě, chutně a hospodárně (Klasická kuchařská kniha čerpající především z tradice české gastronomie a prověřená desetiletími je klenotem, který se dědí z generace na generaci.)
Jana Vašáková a Zdena Skokanová N. - Jezte česky - rok v naší kuchyni (Česká sezonní kuchařka. Používané suroviny jsou snadno dostupné (sezonně), recepty nejsou nijak složité, ale rozhodně zajímavé.)

Spřízněné kluby:

Koktejly
Labužník
Co právě jíte
Víno
  Nastavení klubu     Nastavení práv     Homepage     Anketa     Přítomní     Oblíbené     Lopuch     Kategorie  
autor: 
text: 
vyplnit a 
Help

Nemáte právo psát do tohoto klubu.

[ 21131 ] <Novější  <<<Nejnovější  Nejstarší>>>  Starší>  
muflonek muflonek z Perníkového lesa - srazy východočeské příjemné.o) 22.4.2014 16:52  25441
trochu selfpromaziggy [25431]: Na matky úspěšných koledníků jsem na mamince.cz myslela, třeba si z těchto receptů vybereš.o)

http://www.maminka.cz/clanek/vyziva/6-tipu-jak-zpracovat-vajecnou-koledu
ziggy 22.4.2014 16:27  25440
*akorat uz nam...
ziggy 22.4.2014 16:26  25439
jo presne,deset zbylo :-) napsala jsem to nejasne.. bram salat a francouzsky brambory vypadaj zajimave,dik! :)
akorat uz jak vajicka asi polezou i usima :)
kvitko kvitko Co mi vypadne - z ruky:-) 22.4.2014 16:21  25438
dneska dělám zeleninovej salát s vajíčkem a tuňákem, nějakou zálivku .. už jsme měli čoku s vejcem taky:-)
anka Anka Když je někde něco dobrého k sežrání, - tak je rouhání to nesežrat. 22.4.2014 16:05  25437
Vanda [25434]: Reagovala jsem stejně. Když dělám pomazánku, tak rovnou z deseti :) I jen k chlebu bychom jich ve dvou šest snědli jen tak k večeři nebo k snídani.
vanda Vanda To je ten - hnusný punk 22.4.2014 15:36  25436
Tessien [25435]: to mě nenapadlo :) nějak jsem (zřejmě mylně) vydedukovala, že celkový počet byl deset
tessien Tessien Of course slavery is the worst thing - that ever happened. But maybe... 22.4.2014 15:34  25435
Vanda [25434]: treba ji zbylo 10 jeste po tom, co udelala kulajdu a pomazanku :)
vanda Vanda To je ten - hnusný punk 22.4.2014 15:34  25434
ziggy [25431]: a to chceš tvrdit, že ti z těch deseti vajíček ještě pořád něco zbývá? OK, do kulajdy tak tři, a z kolika jsi dělala tu pomazánku? Nebo se ti ta vejce množí? ;)
valkil valkil Něco něčeho je ve skutečnosti - ničím ničeho 22.4.2014 14:48  25433
ziggyDo bramborového salátu. Nebo ptáčky či jakékolikv masové rolky. Někdo dává také do francouzských brambor.
zblunce zblunce Já jsem geniální - i když jsem normální! 22.4.2014 14:47  25432
Jarni chlebicky :-) zapect do sekane. Salat s tunakem. Ancinu vajickovku...
ziggy 22.4.2014 13:42  25431
Tradiční povelikonoční dotazJsem netušila, že syn bude tak úspěšný koledník a mám tady asi 10vajec na tvrdo ... co s tim proboha? už jsem udělala kulajdu, pak vajíčkovou pomazánku, manžel si vzpomněl na oblíbené jídlo z dětství - chleba s máslem, vajíčkem a pažitkou ... a dál? jak dlouho to v lednici vydrží? tak týden?
vinyl vinyl - ...jen si hraju 22.4.2014 08:26  25430
ShellePředpokládám, že jste již nějaké vybrali, ale v obou případech se jedná o slušné základní červené francouzské víno, takže neuděláš chybu ať vybereš kterékoli. K Mouton Cadet nemám moc vřelý vztah, Rothschild to seká jak Baťa cvičky a vydělává na svém zvučném jméně.
anka Anka Když je někde něco dobrého k sežrání, - tak je rouhání to nesežrat. 19.4.2014 16:44  25429
Měla jsem chuť na čínu a zkusila jsem recept na kung-pao, který se zdál vcelku autentický. Funkční recept a výborný výsledek, doporučuju.
shelle Shelle - Good Service 18.4.2014 16:48  25428
VinoUrcite tu tomu nekdo rozumite. Ktere z tehle dvou se lepe hodi k hovezim steakum, prosim?

Mouton Cadet 2006 Bordeaux
Mayne de Peyrigat 2006 Pecharmant

Dekuji.
anka Anka Když je někde něco dobrého k sežrání, - tak je rouhání to nesežrat. 12.4.2014 16:26  25427
Už mají prodejnu i v Dlouhé (Praha).

[ 21131 ] <Novější  <<<Nejnovější  Nejstarší>>>  Starší>  

(c) 2001-2011 Lopuch.cz   
Kontakt