Registrace nového uživatele     Návod     Kluby     Archív  Lopuchu     Lopuch.cz  

Nudou jsi opuch?
Navštiv Lopuch!

Lopuch.cz

Jméno:
Heslo:
Podpora LCD:
 
Klub recepty a popisy [ŽP: neomezená] (kategorie Koníčky) moderují Scalex, Anka.
Archiv

Weby pro mlsné huby:

Na talíři - Lopuší kuchařka
www.scuk.cz - Scuk je průvodce po místech, kde se dobře jí a nakupuje.
www.recepty.cz
www.labuznik.com
Pan Cuketka, nejznámější český foodbloger
Světová jídelna (blog s nápaditými a netradičními recepty na lehká jídla)
Koření od Antonína, e-shop s báječným kořením
www.vareni.cz
Dadalova kuchařka


Kuchařky pro mlsné huby:

Roman Vaněk - Poklady klasické české kuchyně
Jana Zatloukalová - Kuchařka pro dceru (Recepty napsane srozumitelne, vcetne teplot a casu peceni, zadne "a upeceme do zlatova". Pro me vyborna, vse, co jsem zkousela, se povedlo.)
Iveta Fabešová - Iveta a sladká Francie
Iveta Fabešová - Slavností pečení s Ivetou
Jaroslav Vašák - Ottova Kuchařka velká hrníčková
Paul Gayler - Steaky (Kuchařka o hovězím. Na úvodu je část o mase samotném a jak s ním zacházet, recepty na smažení, grilování, pomalé dušení, marinády, omáčky a glazury. Celkem 140 stran.)
Barbara Myšičková, Aleš Pavlíček – Biomenu (Touto knihou jsme chtěli ukázat, že česká kuchyně připravená z kvalitních místních surovin může mít vysokou úroveň, srovnatelnou s evropskou gastronomickou špičkou.)
Joza Břízová, Maryna Klimentová – Vaříme zdravě, chutně a hospodárně (Klasická kuchařská kniha čerpající především z tradice české gastronomie a prověřená desetiletími je klenotem, který se dědí z generace na generaci.)
Jana Vašáková a Zdena Skokanová N. - Jezte česky - rok v naší kuchyni (Česká sezonní kuchařka. Používané suroviny jsou snadno dostupné (sezonně), recepty nejsou nijak složité, ale rozhodně zajímavé.)

Spřízněné kluby:

Koktejly
Labužník
Co právě jíte
Víno
  Nastavení klubu     Nastavení práv     Homepage     Anketa     Přítomní     Oblíbené     Lopuch     Kategorie  
autor: 
text: 
vyplnit a 
Help

Nemáte právo psát do tohoto klubu.

[ 21131 ] <Novější  <<<Nejnovější  Nejstarší>>>  Starší>  
vinyl vinyl - ...jen si hraju 15.5.2014 08:57  25503
AnkaJako podnikatelský záměr je to ovšem geniální :-)

který "kulinářský" pořad máš na mysli? už dlouho jsem žádný neviděl, naposledy asi Masterchefa.
anka Anka Když je někde něco dobrého k sežrání, - tak je rouhání to nesežrat. 15.5.2014 08:28  25502
ziggy [25500]: Jo!

vinyl [25501]: Mně ten chlap už pár let leze na nervy a definitivně to zabil svojí účastí v tom "kulinářském" pořadu.
vinyl vinyl - ...jen si hraju 15.5.2014 08:26  25501
Popravdě pochvalný článek o Maurerových aktivitách jsem dlouho neviděl.
ziggy 15.5.2014 08:21  25500
tohle?http://www.lidovky.cz/restaurateri-si-pozice-v-mauerove-pruvodci-musi-zaplatit-p3w-/dobra-chut.aspx?c=A140324_111207_dobra-chut_ape
anka Anka Když je někde něco dobrého k sežrání, - tak je rouhání to nesežrat. 15.5.2014 08:20  25499
Onehdá vyšel kritický článek o Prague Food Festivalu. Nepamatujete si někdo, kde to bylo?
vinyl vinyl - ...jen si hraju 15.5.2014 07:59  25498
RoyalDo tlačenkového pytlíku jsem to taky dával, ale je to zbytečné plýtvání pytlíkem, teda pokud už ho nemáš a nevíš co jinak s ním.

Játra v tlačence taky nemám rád, dával jsem jazyk a hlavu.
vanda Vanda To je ten - hnusný punk 14.5.2014 20:56  25497
Játra v tlačence nemám ráda.
royal Royal Hippies na zeď udělal a řek - pijte, kuřte klidně dál 14.5.2014 20:24  25496
vinyl [25492]: Patrně by to šlo dát i do tlačenkovýho pytlíku...? Takže játra nepřidáváš?
puschpull puschpull být nad věcí, pohoda a klid ... - AV-Com (Homepage) 14.5.2014 16:19 - Klub Hudební klub (09:42) 25495
phanny [25493]: doma mám jistič třífázový 40A
tessien Tessien Of course slavery is the worst thing - that ever happened. But maybe... 14.5.2014 13:27  25494
phanny [25493]: minulej dum co jsme pronajimali tady v Anglii mel hlavni jistic 100A :) (neptej sem me proc, nemam tuseni, taky jsem dost cumel :) ).
phanny phanny Chuť na sladké? - - Přijďte k nám 14.5.2014 13:00  25493
indukce a 230VBych chtěl vidět, kdo má doma přívod 32A :)
vinyl vinyl - ...jen si hraju 14.5.2014 07:40  25492
RoyalUvařím koleno nebo dvě v papiňáku, oberu maso, kůži a flaxy umelu, dám do hrnce, přidám trochu vývaru, hodně, opravdu hodně soli pepře a majoránky, trochu provařím, přihodím obrané maso, promíchám, všechno přendám do vhodné nádoby, přikryju folií a vychladím do druhého dne. Jednoduché a geniální, jak jsem psal.
klupi klupi velké a ještě větší - štěstíčko 13.5.2014 20:27  25491
vepřový vývaru nás máme rádi jen tak čirý s uvařenýma bramborama lehce naklofanýma
zblunce zblunce Já jsem geniální - i když jsem normální! 13.5.2014 20:15  25490
ja ho pripadne mixuju s hovezim a pouzivam ho ruzne pri duseni...
foxka Foxka Everybody hurts...sometimes. 13.5.2014 20:11  25489
Vepřový vývarZ vepřového vývaru dělám zahuštěné polévky - bramboračku, zelňačku, fazolovou, gulášovou... Klasické vývarové s ezelninou a nudlemi mi k němu nějak nesedí - ale uznávám, že to je jen zvykový předsudek.

[ 21131 ] <Novější  <<<Nejnovější  Nejstarší>>>  Starší>  

(c) 2001-2011 Lopuch.cz   
Kontakt