Registrace nového uživatele     Návod     Kluby     Archív  Lopuchu     Lopuch.cz  

Lopuch, server nejen
pro botaniky

Lopuch.cz

Jméno:
Heslo:
Podpora LCD:
 
Klub recepty a popisy [ŽP: neomezená] (kategorie Koníčky) moderují Scalex, Anka.
Archiv

Weby pro mlsné huby:

Na talíři - Lopuší kuchařka
www.scuk.cz - Scuk je průvodce po místech, kde se dobře jí a nakupuje.
www.recepty.cz
www.labuznik.com
Pan Cuketka, nejznámější český foodbloger
Světová jídelna (blog s nápaditými a netradičními recepty na lehká jídla)
Koření od Antonína, e-shop s báječným kořením
www.vareni.cz
Dadalova kuchařka


Kuchařky pro mlsné huby:

Roman Vaněk - Poklady klasické české kuchyně
Jana Zatloukalová - Kuchařka pro dceru (Recepty napsane srozumitelne, vcetne teplot a casu peceni, zadne "a upeceme do zlatova". Pro me vyborna, vse, co jsem zkousela, se povedlo.)
Iveta Fabešová - Iveta a sladká Francie
Iveta Fabešová - Slavností pečení s Ivetou
Jaroslav Vašák - Ottova Kuchařka velká hrníčková
Paul Gayler - Steaky (Kuchařka o hovězím. Na úvodu je část o mase samotném a jak s ním zacházet, recepty na smažení, grilování, pomalé dušení, marinády, omáčky a glazury. Celkem 140 stran.)
Barbara Myšičková, Aleš Pavlíček – Biomenu (Touto knihou jsme chtěli ukázat, že česká kuchyně připravená z kvalitních místních surovin může mít vysokou úroveň, srovnatelnou s evropskou gastronomickou špičkou.)
Joza Břízová, Maryna Klimentová – Vaříme zdravě, chutně a hospodárně (Klasická kuchařská kniha čerpající především z tradice české gastronomie a prověřená desetiletími je klenotem, který se dědí z generace na generaci.)
Jana Vašáková a Zdena Skokanová N. - Jezte česky - rok v naší kuchyni (Česká sezonní kuchařka. Používané suroviny jsou snadno dostupné (sezonně), recepty nejsou nijak složité, ale rozhodně zajímavé.)

Spřízněné kluby:

Koktejly
Labužník
Co právě jíte
Víno
  Nastavení klubu     Nastavení práv     Homepage     Anketa     Přítomní     Oblíbené     Lopuch     Kategorie  
autor: 
text: 
vyplnit a 
Help

Nemáte právo psát do tohoto klubu.

[ 21131 ] <Novější  <<<Nejnovější  Nejstarší>>>  Starší>  
zblunce zblunce Já jsem geniální - i když jsem normální! 15.5.2014 13:27  25510
Anka [25509]: mne se libi, jak Polreich vzdycky rekne, ze konci a pak si vzdycky najde dalsi porad, na ktery Primu ukeca :-)
anka Anka Když je někde něco dobrého k sežrání, - tak je rouhání to nesežrat. 15.5.2014 11:30  25509
zblunce [25508]: Ano. Byl to Recept na bohatství a na Barrandově, ne na Primě.

ziggy [25507]: Mám pocit, že už je z něj jen mediální a reklamní prostitutka.
zblunce zblunce Já jsem geniální - i když jsem normální! 15.5.2014 11:20  25508
Anka [25505]: tam byl Maurer??
ziggy 15.5.2014 09:03  25507
Anka: asi tak no .. přerostlo mu to přes hlavu.

co prasklo s Pohlreichem? mě příjde, že to ustál ještě docela dobře
anka Anka Když je někde něco dobrého k sežrání, - tak je rouhání to nesežrat. 15.5.2014 09:02  25506
Já myslím, že Mauer je klasický model toho, že to kdysi myslel dobře, začalo mu to vydělávat a on začal být nenažraný. A to prostě časem bublina praskne. Jako to prasklo s Pohlreichem.
anka Anka Když je někde něco dobrého k sežrání, - tak je rouhání to nesežrat. 15.5.2014 09:01  25505
vinyl [25503]: Dávala to Prima a vystupovala v tom ještě Šmuclerová. Hledali někoho, kdo přijde s nejlepším receptem, který pak v rámci show dotáhnou tak daleko, že se to jejich jídlo bude prodávat ve velkém v supermarketu. Prostě pyčovina na entou.
ziggy 15.5.2014 09:01  25504
mě se líbí ty aktivity, ale to provedení asi trochu hapruje. to od tom podplácení už jsem slyšela i z jiných míst
vinyl vinyl - ...jen si hraju 15.5.2014 08:57  25503
AnkaJako podnikatelský záměr je to ovšem geniální :-)

který "kulinářský" pořad máš na mysli? už dlouho jsem žádný neviděl, naposledy asi Masterchefa.
anka Anka Když je někde něco dobrého k sežrání, - tak je rouhání to nesežrat. 15.5.2014 08:28  25502
ziggy [25500]: Jo!

vinyl [25501]: Mně ten chlap už pár let leze na nervy a definitivně to zabil svojí účastí v tom "kulinářském" pořadu.
vinyl vinyl - ...jen si hraju 15.5.2014 08:26  25501
Popravdě pochvalný článek o Maurerových aktivitách jsem dlouho neviděl.
ziggy 15.5.2014 08:21  25500
tohle?http://www.lidovky.cz/restaurateri-si-pozice-v-mauerove-pruvodci-musi-zaplatit-p3w-/dobra-chut.aspx?c=A140324_111207_dobra-chut_ape
anka Anka Když je někde něco dobrého k sežrání, - tak je rouhání to nesežrat. 15.5.2014 08:20  25499
Onehdá vyšel kritický článek o Prague Food Festivalu. Nepamatujete si někdo, kde to bylo?
vinyl vinyl - ...jen si hraju 15.5.2014 07:59  25498
RoyalDo tlačenkového pytlíku jsem to taky dával, ale je to zbytečné plýtvání pytlíkem, teda pokud už ho nemáš a nevíš co jinak s ním.

Játra v tlačence taky nemám rád, dával jsem jazyk a hlavu.
vanda Vanda To je ten - hnusný punk 14.5.2014 20:56  25497
Játra v tlačence nemám ráda.
royal Royal Hippies na zeď udělal a řek - pijte, kuřte klidně dál 14.5.2014 20:24  25496
vinyl [25492]: Patrně by to šlo dát i do tlačenkovýho pytlíku...? Takže játra nepřidáváš?

[ 21131 ] <Novější  <<<Nejnovější  Nejstarší>>>  Starší>  

(c) 2001-2011 Lopuch.cz   
Kontakt