Registrace nového uživatele     Návod     Kluby     Archív  Lopuchu     Lopuch.cz  

Já Vánoce juchuchu
oslavím na Lopuchu!

Lopuch.cz

Jméno:
Heslo:
Podpora LCD:
 
Klub recepty a popisy [ŽP: neomezená] (kategorie Koníčky) moderují Scalex, Anka.
Archiv

Weby pro mlsné huby:

Na talíři - Lopuší kuchařka
www.scuk.cz - Scuk je průvodce po místech, kde se dobře jí a nakupuje.
www.recepty.cz
www.labuznik.com
Pan Cuketka, nejznámější český foodbloger
Světová jídelna (blog s nápaditými a netradičními recepty na lehká jídla)
Koření od Antonína, e-shop s báječným kořením
www.vareni.cz
Dadalova kuchařka


Kuchařky pro mlsné huby:

Roman Vaněk - Poklady klasické české kuchyně
Jana Zatloukalová - Kuchařka pro dceru (Recepty napsane srozumitelne, vcetne teplot a casu peceni, zadne "a upeceme do zlatova". Pro me vyborna, vse, co jsem zkousela, se povedlo.)
Iveta Fabešová - Iveta a sladká Francie
Iveta Fabešová - Slavností pečení s Ivetou
Jaroslav Vašák - Ottova Kuchařka velká hrníčková
Paul Gayler - Steaky (Kuchařka o hovězím. Na úvodu je část o mase samotném a jak s ním zacházet, recepty na smažení, grilování, pomalé dušení, marinády, omáčky a glazury. Celkem 140 stran.)
Barbara Myšičková, Aleš Pavlíček – Biomenu (Touto knihou jsme chtěli ukázat, že česká kuchyně připravená z kvalitních místních surovin může mít vysokou úroveň, srovnatelnou s evropskou gastronomickou špičkou.)
Joza Břízová, Maryna Klimentová – Vaříme zdravě, chutně a hospodárně (Klasická kuchařská kniha čerpající především z tradice české gastronomie a prověřená desetiletími je klenotem, který se dědí z generace na generaci.)
Jana Vašáková a Zdena Skokanová N. - Jezte česky - rok v naší kuchyni (Česká sezonní kuchařka. Používané suroviny jsou snadno dostupné (sezonně), recepty nejsou nijak složité, ale rozhodně zajímavé.)

Spřízněné kluby:

Koktejly
Labužník
Co právě jíte
Víno
  Nastavení klubu     Nastavení práv     Homepage     Anketa     Přítomní     Oblíbené     Lopuch     Kategorie  
autor: 
text: 
vyplnit a 
Help

Nemáte právo psát do tohoto klubu.

[ 21131 ] <Novější  <<<Nejnovější  Nejstarší>>>  Starší>  
misa Misa Záviďte mi - máte proč :o) 27.5.2014 21:17  25534
Btw. ono se to nakonec tak nějak... peče... při dost stupních. Nevím jak by tam ty bacily přežily ;-)
misa Misa Záviďte mi - máte proč :o) 27.5.2014 21:08  25533
ziggy [25532]: prostě kváskový těsto, my to teda ničím nedezinfikovali, dobrý to bylo, a nic nám po tom nebylo :)
ziggy 27.5.2014 20:51  25532
aaaha, vysoce nehygienický.. jako celá církev .. nic pro mě. dík za osvětlení :-)
klupi klupi velké a ještě větší - štěstíčko 27.5.2014 20:15  25531
je to tak jak poudá tigo ... dostaneš kus těsta a nàvodem, týden do toho postupně přidáváš suroviny a opečováváš, ve finále si necháš čtvrtinu, do které dodáš poslední suroviny a zbývající čtvrtiny předáš dalším i s návodem, jak majī postupovat

akorát to celé je prostě taková buchta (nakonec tam přijdou strouhaná jablka, ořechy, rozinky)
tigo Tigo Ironical, pedantical, cynical bitch - who wants to touch me? ‹(•_•)› 27.5.2014 19:25  25530
* a kousek si z toho zrejme necha a pak to pouzije jako zaklad pro chleba, jsem zapomnela :)
tigo Tigo Ironical, pedantical, cynical bitch - who wants to touch me? ‹(•_•)› 27.5.2014 19:24  25529
Ja to teda neznam, ale podle popisu tady soudim, ze neco jako betlemske svetlo, jen s testem, tedy posila se z Vartikanu po lidech a kazdej to vosmatla a prileje do toho svy divny mliko a prida svy bacily a fuj to nechci :)
ziggy 27.5.2014 19:12  25528
no dobře, tak já se zeptám, co je to vatikánský chléb?
kvitko kvitko Co mi vypadne - z ruky:-) 27.5.2014 18:41  25527
sirinnestraš, už teď mě děsí, kolik lidí přede mnou do toho lilo mlíko:-)
sirin Sirin Otroky prodávat v celku - NEPORCOVAT!!! 27.5.2014 18:36  25526
to je to samé, co kolovalo asi před 15 lety?
hornblower Hornblower OVÁ - Fish for it! 27.5.2014 18:12  25525
kvitko [25522]: ke mně doputovalo včera
phanny phanny Chuť na sladké? - - Přijďte k nám 27.5.2014 14:41  25524
RoyalTalíány mívaj furt, v tom pultovým chlaďáku v pravo co maj párky. Ale je fakt, že jsem tam teď asi rok nebyl.
klupi klupi velké a ještě větší - štěstíčko 27.5.2014 10:16  25523
jojo ... u nás už proběhl
kvitko kvitko Co mi vypadne - z ruky:-) 27.5.2014 06:37  25522
už k někomu z vás doputovalo těsto na vatikánský chléb?:-)
anka Anka Když je někde něco dobrého k sežrání, - tak je rouhání to nesežrat. 26.5.2014 18:29  25521
Dá se dobrá koupit celý rok, záleží na zdroji. Hnusné u řezníka může být kdykoliv cokoliv.
borrasca Borrasca Kdo je čistý - do příkopu! 26.5.2014 17:36  25520
Sezonni by mela byt IMO vinna klobasa. A kdyz jsem v patek videla takovou hnusnou olezlou u reznika v Holesovicich, tak se vubec nedivim.

[ 21131 ] <Novější  <<<Nejnovější  Nejstarší>>>  Starší>  

(c) 2001-2011 Lopuch.cz   
Kontakt