Registrace nového uživatele     Návod     Kluby     Archív  Lopuchu     Lopuch.cz  

Když diskuse,
tak s Lopuchem

Lopuch.cz

Jméno:
Heslo:
Podpora LCD:
 
Klub recepty a popisy [ŽP: neomezená] (kategorie Koníčky) moderují Scalex, Anka.
Archiv

Weby pro mlsné huby:

Na talíři - Lopuší kuchařka
www.scuk.cz - Scuk je průvodce po místech, kde se dobře jí a nakupuje.
www.recepty.cz
www.labuznik.com
Pan Cuketka, nejznámější český foodbloger
Světová jídelna (blog s nápaditými a netradičními recepty na lehká jídla)
Koření od Antonína, e-shop s báječným kořením
www.vareni.cz
Dadalova kuchařka


Kuchařky pro mlsné huby:

Roman Vaněk - Poklady klasické české kuchyně
Jana Zatloukalová - Kuchařka pro dceru (Recepty napsane srozumitelne, vcetne teplot a casu peceni, zadne "a upeceme do zlatova". Pro me vyborna, vse, co jsem zkousela, se povedlo.)
Iveta Fabešová - Iveta a sladká Francie
Iveta Fabešová - Slavností pečení s Ivetou
Jaroslav Vašák - Ottova Kuchařka velká hrníčková
Paul Gayler - Steaky (Kuchařka o hovězím. Na úvodu je část o mase samotném a jak s ním zacházet, recepty na smažení, grilování, pomalé dušení, marinády, omáčky a glazury. Celkem 140 stran.)
Barbara Myšičková, Aleš Pavlíček – Biomenu (Touto knihou jsme chtěli ukázat, že česká kuchyně připravená z kvalitních místních surovin může mít vysokou úroveň, srovnatelnou s evropskou gastronomickou špičkou.)
Joza Břízová, Maryna Klimentová – Vaříme zdravě, chutně a hospodárně (Klasická kuchařská kniha čerpající především z tradice české gastronomie a prověřená desetiletími je klenotem, který se dědí z generace na generaci.)
Jana Vašáková a Zdena Skokanová N. - Jezte česky - rok v naší kuchyni (Česká sezonní kuchařka. Používané suroviny jsou snadno dostupné (sezonně), recepty nejsou nijak složité, ale rozhodně zajímavé.)

Spřízněné kluby:

Koktejly
Labužník
Co právě jíte
Víno
  Nastavení klubu     Nastavení práv     Homepage     Anketa     Přítomní     Oblíbené     Lopuch     Kategorie  
autor: 
text: 
vyplnit a 
Help

Nemáte právo psát do tohoto klubu.

[ 21131 ] <Novější  <<<Nejnovější  Nejstarší>>>  Starší>  
phanny phanny Chuť na sladké? - - Přijďte k nám 24.7.2014 15:37  25604
Pravidelně slýchám od zákazníků: máslový krém NE. Dám jim ochutnat a následuje: tohle jo, tohle je dobrý! To je máslový krém... Aha, tak takový klidně... V podstatě je to puding s máslem. Neznám žádné jídlo, které by se zkazilo přidáním másla, takže když je dobrý puding...
zblunce zblunce Já jsem geniální - i když jsem normální! 24.7.2014 12:40  25603
ja to beru jako zaklad spousty veci - treba naplne do vetrniku a tak...
anka Anka Když je někde něco dobrého k sežrání, - tak je rouhání to nesežrat. 24.7.2014 11:28  25602
Ale tak tento základ nemusí být nutně jen na klasický dortový máslový krém. Já vím jak jsem trpěla, když jsem se prvně pokusila udělat náplň do vosích hnízd. Také se mi to zdrclo.
ziggy 24.7.2014 11:12  25601
dik za odpovedi,jen me to zajimalo,dve tretiny lidi co jsem se s nima o tom kdy bavila ho taky nesnasi,tak me zarazila ta mistni popularita :-)
nikomu to fakt neberu,jen me to zajimalo :)
valkil valkil Něco něčeho je ve skutečnosti - ničím ničeho 24.7.2014 09:36  25600
zblunce: Máslový krém třeba? :)
shelle Shelle - Good Service 24.7.2014 08:48  25599
Zblunce :)
zblunce zblunce Já jsem geniální - i když jsem normální! 24.7.2014 08:38  25598
otazkou je, co si clovek predstavi pod pojmem maslovy krem...
valkil valkil Něco něčeho je ve skutečnosti - ničím ničeho 24.7.2014 07:58  25597
ziggy: Ne :-)
tigo Tigo Ironical, pedantical, cynical bitch - who wants to touch me? ‹(•_•)› 24.7.2014 07:53  25596
ziggy [25595]: Ne :)
ziggy 24.7.2014 07:20  25595
muzu se zeptat?maslovej krem,jsem tu jedina komu je z nej na zvraceni jen kdyz to slysi?
phanny phanny Chuť na sladké? - - Přijďte k nám 23.7.2014 22:02  25594
ten prostřední
zblunce zblunce Já jsem geniální - i když jsem normální! 23.7.2014 21:37  25593
phannydobre, zkusim to.
ktery je to nastavec?
phanny phanny Chuť na sladké? - - Přijďte k nám 23.7.2014 21:28  25592
Tře se nástavcem lyra, ne metlou...
phanny phanny Chuť na sladké? - - Přijďte k nám 23.7.2014 21:27  25591
Jsem tu. Jestli se srazí máslový krém přidáním vajec tak vejce bylo studené a nebo nepřidané postupně. I sražený krém jde na 95 procent odsrazit jeho nahřátím. Celou misku do teplé vody a míchat.
zblunce zblunce Já jsem geniální - i když jsem normální! 23.7.2014 20:23  25590
Tigoty byly den stary od slepic... zkusim to rucne - porad cekam, az se tu objevi phanny a treba jeste neco poradi :-)
pristi tyden chci zkusit minivetrnicky (jestli zbyde cas), prioritou jsou nakladane karbenatky, tak budu delat krem...

[ 21131 ] <Novější  <<<Nejnovější  Nejstarší>>>  Starší>  

(c) 2001-2011 Lopuch.cz   
Kontakt