Registrace nového uživatele     Návod     Kluby     Archív  Lopuchu     Lopuch.cz  

Já Vánoce juchuchu
oslavím na Lopuchu!

Lopuch.cz

Jméno:
Heslo:
Podpora LCD:
 
Klub recepty a popisy [ŽP: neomezená] (kategorie Koníčky) moderují Scalex, Anka.
Archiv

Weby pro mlsné huby:

Na talíři - Lopuší kuchařka
www.scuk.cz - Scuk je průvodce po místech, kde se dobře jí a nakupuje.
www.recepty.cz
www.labuznik.com
Pan Cuketka, nejznámější český foodbloger
Světová jídelna (blog s nápaditými a netradičními recepty na lehká jídla)
Koření od Antonína, e-shop s báječným kořením
www.vareni.cz
Dadalova kuchařka


Kuchařky pro mlsné huby:

Roman Vaněk - Poklady klasické české kuchyně
Jana Zatloukalová - Kuchařka pro dceru (Recepty napsane srozumitelne, vcetne teplot a casu peceni, zadne "a upeceme do zlatova". Pro me vyborna, vse, co jsem zkousela, se povedlo.)
Iveta Fabešová - Iveta a sladká Francie
Iveta Fabešová - Slavností pečení s Ivetou
Jaroslav Vašák - Ottova Kuchařka velká hrníčková
Paul Gayler - Steaky (Kuchařka o hovězím. Na úvodu je část o mase samotném a jak s ním zacházet, recepty na smažení, grilování, pomalé dušení, marinády, omáčky a glazury. Celkem 140 stran.)
Barbara Myšičková, Aleš Pavlíček – Biomenu (Touto knihou jsme chtěli ukázat, že česká kuchyně připravená z kvalitních místních surovin může mít vysokou úroveň, srovnatelnou s evropskou gastronomickou špičkou.)
Joza Břízová, Maryna Klimentová – Vaříme zdravě, chutně a hospodárně (Klasická kuchařská kniha čerpající především z tradice české gastronomie a prověřená desetiletími je klenotem, který se dědí z generace na generaci.)
Jana Vašáková a Zdena Skokanová N. - Jezte česky - rok v naší kuchyni (Česká sezonní kuchařka. Používané suroviny jsou snadno dostupné (sezonně), recepty nejsou nijak složité, ale rozhodně zajímavé.)

Spřízněné kluby:

Koktejly
Labužník
Co právě jíte
Víno
  Nastavení klubu     Nastavení práv     Homepage     Anketa     Přítomní     Oblíbené     Lopuch     Kategorie  
autor: 
text: 
vyplnit a 
Help

Nemáte právo psát do tohoto klubu.

[ 21131 ] <Novější  <<<Nejnovější  Nejstarší>>>  Starší>  
tigo Tigo Ironical, pedantical, cynical bitch - who wants to touch me? ‹(•_•)› 8.8.2014 11:18  25647
No, to mozna taky, ale ze k tomu clovek proste rovnou prikusuje i chlebik, neji samotny vejce :)
ziggy 8.8.2014 10:08  25646
že to nevyteče, vid .. taky jsem si říkala
tigo Tigo Ironical, pedantical, cynical bitch - who wants to touch me? ‹(•_•)› 8.8.2014 09:55  25645
Ja videla i volsky oka v uplne vydlabanym krajici a nebo v krouzku z cibule/papriky, ale tohle se mi libi vic, ze je tam ten spodek z chleba.
ziggy 8.8.2014 09:44  25644
Tigo: vid, přitom taková blbina, asi to dneska upeču chlapečkovi, von rád tousty :)
zblunce: no jasně, dík!
zblunce zblunce Já jsem geniální - i když jsem normální! 8.8.2014 09:30  25643
Dita P. ma v kucharce nejake zapecene :-) mam ti to nafotit?
tigo Tigo Ironical, pedantical, cynical bitch - who wants to touch me? ‹(•_•)› 8.8.2014 09:19  25642
Pekny!
ziggy 8.8.2014 08:45  25641
jeste mam uz nejakou chvili schovany tohle:

http://i.imgur.com/hB1HIXh.jpg
ziggy 8.8.2014 08:44  25640
taky zni dobre... ztraceny me nenapadly.dik
vanda Vanda To je ten - hnusný punk 8.8.2014 04:59  25639
ke snídani ztracená vejce na opečený toustík společně s uzeným lososem nebo se šunkou
ziggy 7.8.2014 20:42  25638
:-))
aiwai Aiwai alea acta es 7.8.2014 20:39  25637
tak udelej skretum mochomurky z vajicka a pulky rajcete:-D
ziggy 7.8.2014 20:14  25636
vzhledem k tomu, že mě ty dva skřeti nechaj v kuchyni něco dělat tak maximálně 15-20minut, tak asi zvolim nějaký ty jednodušší varianty, ale moc dík všem ..
aiwai Aiwai alea acta es 7.8.2014 19:56  25635
bud do vodniho skla nebo do vody s vapnem(mam od tchyne vydrzi nekolik let) akratkodoba varianta(do vanoc) je dat do obili
anka Anka Když je někde něco dobrého k sežrání, - tak je rouhání to nesežrat. 7.8.2014 19:01  25634
Tak u nás ve dvou lidech šest vajec padne když se je rozhodneme posnídat nebo povečeřet (různé úpravy) a to bysme mohli několikrát týdně.
Vajíčkovou pomazánku je ideálně dělat tak z 10 ks.
Do bílé zelňačky jich je potřeba utopit také dost (jako do koprovky).

No a příp. jestli opravdu trpíš, tak je nalož na horší časy. Jak se to dělá ti nepovím, ale babička to dělávala a fungovalo to.
aiwai Aiwai alea acta es 7.8.2014 17:56  25633
u nas i treba zadelavana kedlubna s vejcem nebo mozecek z kvetaku...

[ 21131 ] <Novější  <<<Nejnovější  Nejstarší>>>  Starší>  

(c) 2001-2011 Lopuch.cz   
Kontakt