Registrace nového uživatele     Návod     Kluby     Archív  Lopuchu     Lopuch.cz  

Lopuch, server nejen
pro botaniky

Lopuch.cz

Jméno:
Heslo:
Podpora LCD:
 
Klub recepty a popisy [ŽP: neomezená] (kategorie Koníčky) moderují Scalex, Anka.
Archiv

Weby pro mlsné huby:

Na talíři - Lopuší kuchařka
www.scuk.cz - Scuk je průvodce po místech, kde se dobře jí a nakupuje.
www.recepty.cz
www.labuznik.com
Pan Cuketka, nejznámější český foodbloger
Světová jídelna (blog s nápaditými a netradičními recepty na lehká jídla)
Koření od Antonína, e-shop s báječným kořením
www.vareni.cz
Dadalova kuchařka


Kuchařky pro mlsné huby:

Roman Vaněk - Poklady klasické české kuchyně
Jana Zatloukalová - Kuchařka pro dceru (Recepty napsane srozumitelne, vcetne teplot a casu peceni, zadne "a upeceme do zlatova". Pro me vyborna, vse, co jsem zkousela, se povedlo.)
Iveta Fabešová - Iveta a sladká Francie
Iveta Fabešová - Slavností pečení s Ivetou
Jaroslav Vašák - Ottova Kuchařka velká hrníčková
Paul Gayler - Steaky (Kuchařka o hovězím. Na úvodu je část o mase samotném a jak s ním zacházet, recepty na smažení, grilování, pomalé dušení, marinády, omáčky a glazury. Celkem 140 stran.)
Barbara Myšičková, Aleš Pavlíček – Biomenu (Touto knihou jsme chtěli ukázat, že česká kuchyně připravená z kvalitních místních surovin může mít vysokou úroveň, srovnatelnou s evropskou gastronomickou špičkou.)
Joza Břízová, Maryna Klimentová – Vaříme zdravě, chutně a hospodárně (Klasická kuchařská kniha čerpající především z tradice české gastronomie a prověřená desetiletími je klenotem, který se dědí z generace na generaci.)
Jana Vašáková a Zdena Skokanová N. - Jezte česky - rok v naší kuchyni (Česká sezonní kuchařka. Používané suroviny jsou snadno dostupné (sezonně), recepty nejsou nijak složité, ale rozhodně zajímavé.)

Spřízněné kluby:

Koktejly
Labužník
Co právě jíte
Víno
  Nastavení klubu     Nastavení práv     Homepage     Anketa     Přítomní     Oblíbené     Lopuch     Kategorie  
autor: 
text: 
vyplnit a 
Help

Nemáte právo psát do tohoto klubu.

[ 21131 ] <Novější  <<<Nejnovější  Nejstarší>>>  Starší>  
shelle Shelle - Good Service 6.11.2014 22:22  25862
zblunce [25858]: Jak dlouho ti to trvalo?
zblunce zblunce Já jsem geniální - i když jsem normální! 6.11.2014 22:10  25861
Tigo [25860]: a dela to obcas i z bilku z mrazaku :-)
tigo Tigo Ironical, pedantical, cynical bitch - who wants to touch me? ‹(•_•)› 6.11.2014 22:02  25860
zblunce [25858]: Dik, to vypada jako fajn vanocni recept, po cukrovi mi vzdycky zbyvaji bilky a orechy a spol se taky najdou.
mrcos mrcos Tma, zima a hlad. 6.11.2014 21:44  25859
Antonín má Tandoori masala ve složení "koriandr, cumin, zázvor, česnek, chilli, sůl (5 %)" - to by nemusel být takový problém případně namíchat, ne? Pokud má doma člověk kvalitní koření, tak to bude IMHO lepší, než nějaká tescosměs.
zblunce zblunce Já jsem geniální - i když jsem normální! 6.11.2014 21:40  25858
az nebudete vedet, co s bilky, tak tohle je uzasne jednoduche a naprosto vyborne!
sirin Sirin Otroky prodávat v celku - NEPORCOVAT!!! 6.11.2014 21:19  25857
Nemaji to u Antonina? Ja vim, nebylo by to na vikend.
ziggy 6.11.2014 19:58  25856
tandori masala jsem kdysi kupovala v Albertu ..
bigdejvid BigDejvid Some thing - has found us. 6.11.2014 19:06  25855
Chystám se o víkendu na kuře Tandoori masala. Nevíte, kde na to sehnat koření? Mají to někde v supermarketu? Nechce se mi někde moc lítat... vzhledem k nemoci.
aiwai Aiwai alea acta es 25.10.2014 23:14  25854
ten delam taky:-)
shelle Shelle - Good Service 25.10.2014 22:24  25853
Tak krehky mi staci :)
aiwai Aiwai alea acta es 25.10.2014 19:42  25852
ja davam do yelí jogurt rozinky trochu cukru soli a octa
ziggy 25.10.2014 18:53  25851
jak píšeš tu hospodskou chut, tak jsem si vzpomněla, že máme u našich v lednici naložený utopence .. to jsem neměla už asi 6 let
zblunce zblunce Já jsem geniální - i když jsem normální! 25.10.2014 18:51  25850
Shelle [25848]: docela jo... mozna to chtelo malinko prikyselit... ale hlavne bylo fakt krehke a vyborne, nic tvrdeho :-)
shelle Shelle - Good Service 25.10.2014 18:49  25848
A melo to tu hospodskou chut?
zblunce zblunce Já jsem geniální - i když jsem normální! 25.10.2014 18:33  25847
nakonec jsem udelala nasledujici:
zeli nadrobno, mirne posolit a poradne promichat a promackat rukou. Osmahnout cibulku na oleji, dve lzice cukru, dve lzice octa, privest k varu a rozpustit a jeste horke nalit na zeli, promichat, nechat ulezet.
Stravnici si rozhodne nestezovali :-)

[ 21131 ] <Novější  <<<Nejnovější  Nejstarší>>>  Starší>  

(c) 2001-2011 Lopuch.cz   
Kontakt