Registrace nového uživatele     Návod     Kluby     Archív  Lopuchu     Lopuch.cz  

Tolik rozruchu
jen v Lopuchu

Lopuch.cz

Jméno:
Heslo:
Podpora LCD:
 
Klub recepty a popisy [ŽP: neomezená] (kategorie Koníčky) moderují Scalex, Anka.
Archiv

Weby pro mlsné huby:

Na talíři - Lopuší kuchařka
www.scuk.cz - Scuk je průvodce po místech, kde se dobře jí a nakupuje.
www.recepty.cz
www.labuznik.com
Pan Cuketka, nejznámější český foodbloger
Světová jídelna (blog s nápaditými a netradičními recepty na lehká jídla)
Koření od Antonína, e-shop s báječným kořením
www.vareni.cz
Dadalova kuchařka


Kuchařky pro mlsné huby:

Roman Vaněk - Poklady klasické české kuchyně
Jana Zatloukalová - Kuchařka pro dceru (Recepty napsane srozumitelne, vcetne teplot a casu peceni, zadne "a upeceme do zlatova". Pro me vyborna, vse, co jsem zkousela, se povedlo.)
Iveta Fabešová - Iveta a sladká Francie
Iveta Fabešová - Slavností pečení s Ivetou
Jaroslav Vašák - Ottova Kuchařka velká hrníčková
Paul Gayler - Steaky (Kuchařka o hovězím. Na úvodu je část o mase samotném a jak s ním zacházet, recepty na smažení, grilování, pomalé dušení, marinády, omáčky a glazury. Celkem 140 stran.)
Barbara Myšičková, Aleš Pavlíček – Biomenu (Touto knihou jsme chtěli ukázat, že česká kuchyně připravená z kvalitních místních surovin může mít vysokou úroveň, srovnatelnou s evropskou gastronomickou špičkou.)
Joza Břízová, Maryna Klimentová – Vaříme zdravě, chutně a hospodárně (Klasická kuchařská kniha čerpající především z tradice české gastronomie a prověřená desetiletími je klenotem, který se dědí z generace na generaci.)
Jana Vašáková a Zdena Skokanová N. - Jezte česky - rok v naší kuchyni (Česká sezonní kuchařka. Používané suroviny jsou snadno dostupné (sezonně), recepty nejsou nijak složité, ale rozhodně zajímavé.)

Spřízněné kluby:

Koktejly
Labužník
Co právě jíte
Víno
  Nastavení klubu     Nastavení práv     Homepage     Anketa     Přítomní     Oblíbené     Lopuch     Kategorie  
autor: 
text: 
vyplnit a 
Help

Nemáte právo psát do tohoto klubu.

[ 21131 ] <Novější  <<<Nejnovější  Nejstarší>>>  Starší>  
zblunce zblunce Já jsem geniální - i když jsem normální! 28.2.2015 15:10 - Oblíbené kluby (10:30) 26013
Anka [26012]: rozhodne jsem nikdy nedusila kapustu s vinem a v troube - a prislo mi, ze ten vypek z kurete, co na to tekl, tomu dodal dost dobrou chut...
anka Anka Když je někde něco dobrého k sežrání, - tak je rouhání to nesežrat. 28.2.2015 14:42  26012
Mně tahle paní je celkově nesympatická (potkávala jsem ji v jedné skupině na FB, pak jsem odešla). Ten recept je napsaný šíleně, mně fakt nezajímá, kde vzala hrnec a že se jí nechce mýt koupelna.

Jídlo mě zklamalo. Není špatné, ale to jste nikdy doma nedělali dušenou kapustu? Vždyť v tom není rozdíl, akorát s tímhle je víc sraní a to kuře je pak stejně jen pečené kuře, že se peklo s kapustou na jeho chuť fakt vliv nemělo. Mám dušenou kapustu ráda, pečené kuře jednou za rok také. A nic víc toto jídlo není. Na základě těch nadšených reakcí jsem asi mylně čekala nějaké "překvapení" :)
shelle Shelle - Good Service 28.2.2015 13:43  26011
Ten recept je silene psany pro me. Neprehledny a bez casu celkoveho. Zbytecne moc omacky. Jidlo teda mnam.
anka Anka Když je někde něco dobrého k sežrání, - tak je rouhání to nesežrat. 28.2.2015 12:35  26010
Už to mám. V těch přebytečných řečech v receptu jsem to přehlédla :)
anka Anka Když je někde něco dobrého k sežrání, - tak je rouhání to nesežrat. 28.2.2015 11:52  26009
Kuře na kapustě - ta stehna jste opravdu jen opekly na másle o oleji? Ani jste je nesolily???
zblunce zblunce Já jsem geniální - i když jsem normální! 25.2.2015 18:45 - Oblíbené kluby (10:30) 26008
Zkousim kachni konfit. Stehna byly do misky akorat, ale ted v tom sadle plavou a koukaji ven... Ma to vliv? Da se s tim neco delat?
anka Anka Když je někde něco dobrého k sežrání, - tak je rouhání to nesežrat. 17.2.2015 09:14  26007
Akorát jsem z tvého původního příspěvku pochopila, že v Sapě suroviny nakupuješ nejčastěji. A tys tam přitom ještě nebyl. Přes všechny rady je nutné tomu věnovat čas a obejít to. Pak pochopíš, že se těžko doporučují konkrétní obchůdky.
anka Anka Když je někde něco dobrého k sežrání, - tak je rouhání to nesežrat. 17.2.2015 09:11  26006
BTW je jedno, jestli rýži koupíš támhle nebo vedle, sortiment je víceméně všude stejný. Takže obrazit a okouknout, kde mají nejvíc toho, co běžně kupuješ a tam chodit.
bigdejvid BigDejvid Some thing - has found us. 17.2.2015 09:10  26005
Anka: Aha, promin :) napravim to.
anka Anka Když je někde něco dobrého k sežrání, - tak je rouhání to nesežrat. 17.2.2015 09:09  26004
BigDejvid [26003]: Není to tak dlouho, co jsem ti tu odpovídala. Tak si to aspoň zkus přečíst, dalo mi to docela dost práce.
bigdejvid BigDejvid Some thing - has found us. 17.2.2015 09:08  26003
SAPAMam ji takrka za barakem a jeste jsem tam nebyl :) muzete doporucit nejaky obchudek? A kde tam kupujete krevety a ryzi?
vinyl vinyl - ...jen si hraju 17.2.2015 08:22  26002
Zblunce 25994: To ale platí vždy a u všeho :-)

Dejvid: Kachní prsa připravit jako hovězí steak, med na maso nedávat! Stačí sůl a pepř
bigdejvid BigDejvid Some thing - has found us. 16.2.2015 21:44  26001
browniesMy jsme asi pred 14 dny delali ty prave,tucne a tedy vzdycky mi stacil kousek a byl jsem uplne zapucnutej. Mate nejaky tip jak je odlehcit? Brownies miluju,ale je to tedy kaloricka bomba.

Delal jsem je parkrat z cervenych fazoli,ale to zase neni ono.

Shelle,anglicanko,porad... ty tech verzi musis znat... :)
bigdejvid BigDejvid Some thing - has found us. 16.2.2015 21:41  26000
Koupil jsem si kachni prsa a chci je nejak zajimave upravit. Nasel jsem tohle a hodne me to laka

http://nejedle-recepty.blogspot.cz/2013/02/kachni-prsa-na-medu-citronu-tymianu.html

Mate nejake dalsi napady? Ja mel z toho v lete steak na grilu a to byla tedy bomba.
ziggy 15.2.2015 20:34  25999
nojo, vidiš, čokoládovej zkusim :) dík

[ 21131 ] <Novější  <<<Nejnovější  Nejstarší>>>  Starší>  

(c) 2001-2011 Lopuch.cz   
Kontakt