Registrace nového uživatele     Návod     Kluby     Archív  Lopuchu     Lopuch.cz  

Komu se nelení,
tomu se zelení.

Lopuch.cz

Jméno:
Heslo:
Podpora LCD:
 
Klub recepty a popisy [ŽP: neomezená] (kategorie Koníčky) moderují Scalex, Anka.
Archiv

Weby pro mlsné huby:

Na talíři - Lopuší kuchařka
www.scuk.cz - Scuk je průvodce po místech, kde se dobře jí a nakupuje.
www.recepty.cz
www.labuznik.com
Pan Cuketka, nejznámější český foodbloger
Světová jídelna (blog s nápaditými a netradičními recepty na lehká jídla)
Koření od Antonína, e-shop s báječným kořením
www.vareni.cz
Dadalova kuchařka


Kuchařky pro mlsné huby:

Roman Vaněk - Poklady klasické české kuchyně
Jana Zatloukalová - Kuchařka pro dceru (Recepty napsane srozumitelne, vcetne teplot a casu peceni, zadne "a upeceme do zlatova". Pro me vyborna, vse, co jsem zkousela, se povedlo.)
Iveta Fabešová - Iveta a sladká Francie
Iveta Fabešová - Slavností pečení s Ivetou
Jaroslav Vašák - Ottova Kuchařka velká hrníčková
Paul Gayler - Steaky (Kuchařka o hovězím. Na úvodu je část o mase samotném a jak s ním zacházet, recepty na smažení, grilování, pomalé dušení, marinády, omáčky a glazury. Celkem 140 stran.)
Barbara Myšičková, Aleš Pavlíček – Biomenu (Touto knihou jsme chtěli ukázat, že česká kuchyně připravená z kvalitních místních surovin může mít vysokou úroveň, srovnatelnou s evropskou gastronomickou špičkou.)
Joza Břízová, Maryna Klimentová – Vaříme zdravě, chutně a hospodárně (Klasická kuchařská kniha čerpající především z tradice české gastronomie a prověřená desetiletími je klenotem, který se dědí z generace na generaci.)
Jana Vašáková a Zdena Skokanová N. - Jezte česky - rok v naší kuchyni (Česká sezonní kuchařka. Používané suroviny jsou snadno dostupné (sezonně), recepty nejsou nijak složité, ale rozhodně zajímavé.)

Spřízněné kluby:

Koktejly
Labužník
Co právě jíte
Víno
  Nastavení klubu     Nastavení práv     Homepage     Anketa     Přítomní     Oblíbené     Lopuch     Kategorie  
autor: 
text: 
vyplnit a 
Help

Nemáte právo psát do tohoto klubu.

[ 21131 ] <Novější  <<<Nejnovější  Nejstarší>>>  Starší>  
borrasca Borrasca Kdo je čistý - do příkopu! 6.3.2015 12:03  26024
kapustovy karbanatky miluju, ale kapustovej nakyp teda nebrat. A takovy ty rozblemcnuty veci uz vubec ne :-)
tigo Tigo Ironical, pedantical, cynical bitch - who wants to touch me? ‹(•_•)› 6.3.2015 11:15  26023
Brokolice i kapusta jsou fajn, mnam :)
ziggy 6.3.2015 09:53  26022
tak kdyz uz jsme u tech comingoutu,tak kapustu mam ve stejny kategorii jako brokolici..nebrat..totiz nezrat..
jelena Jelena Přednášky nyní ve Viničné - Pátečníci a mnohem víc! 6.3.2015 09:49  26021
puschpull [26019]: přesně!
Už jsem si myslela, že jsem divná, když to tady všichni tak milujou :)
anka Anka Když je někde něco dobrého k sežrání, - tak je rouhání to nesežrat. 5.3.2015 18:20 - Oblíbené kluby (22:30) 26020
phanny [26018]: Přesně. Už proto, že je dobré, když je v nich dost česneku.
puschpull puschpull být nad věcí, pohoda a klid ... - AV-Com (Homepage) 5.3.2015 18:07  26019
nesnáším kapustu
phanny phanny Chuť na sladké? - - Přijďte k nám 5.3.2015 18:05  26018
Miluju kapustový karbenátky. A je mi po nich vždycky táááák špatně...
anka Anka Když je někde něco dobrého k sežrání, - tak je rouhání to nesežrat. 3.3.2015 16:58 - Oblíbené kluby (22:30) 26017
vinyl [26016]: Ale jo, tak je taky výborná. Jako příloha. Ale dušenou rozblemclou ji mám taky moc ráda.
vinyl vinyl - ...jen si hraju 3.3.2015 16:56  26016
Kapustu dělám tak, že jí 5 minut spařím a pak orestuju na pánvi, je vynikající křupavá a není rozblemstlá, optimálně smíchaná se slaninou.
anka Anka Když je někde něco dobrého k sežrání, - tak je rouhání to nesežrat. 28.2.2015 15:24 - Oblíbené kluby (22:30) 26015
Jako já se nesnažím říct, že je ten recept špatný nebo jídlo hnusné. Jen že jsem vlastně čekala aspoň trochu nový zážitek a ten se nekonal.
anka Anka Když je někde něco dobrého k sežrání, - tak je rouhání to nesežrat. 28.2.2015 15:19 - Oblíbené kluby (22:30) 26014
zblunce [26013]: Nějak jsem neshledala rozdíl mezi troubou a plotnou (v tomto případě). Do dušené kapusty se u nás vždy dávalo buď maso nebo vývar. Víno máma nedávala, ale zase ji dochucovala octem, takže nakyslá složka také nechyběla. Neříkám, že je to úplně stejné, ale rozdíl je fakt minimální od toho, co jím celý život :)
zblunce zblunce Já jsem geniální - i když jsem normální! 28.2.2015 15:10  26013
Anka [26012]: rozhodne jsem nikdy nedusila kapustu s vinem a v troube - a prislo mi, ze ten vypek z kurete, co na to tekl, tomu dodal dost dobrou chut...
anka Anka Když je někde něco dobrého k sežrání, - tak je rouhání to nesežrat. 28.2.2015 14:42 - Oblíbené kluby (22:30) 26012
Mně tahle paní je celkově nesympatická (potkávala jsem ji v jedné skupině na FB, pak jsem odešla). Ten recept je napsaný šíleně, mně fakt nezajímá, kde vzala hrnec a že se jí nechce mýt koupelna.

Jídlo mě zklamalo. Není špatné, ale to jste nikdy doma nedělali dušenou kapustu? Vždyť v tom není rozdíl, akorát s tímhle je víc sraní a to kuře je pak stejně jen pečené kuře, že se peklo s kapustou na jeho chuť fakt vliv nemělo. Mám dušenou kapustu ráda, pečené kuře jednou za rok také. A nic víc toto jídlo není. Na základě těch nadšených reakcí jsem asi mylně čekala nějaké "překvapení" :)
shelle Shelle - Good Service 28.2.2015 13:43  26011
Ten recept je silene psany pro me. Neprehledny a bez casu celkoveho. Zbytecne moc omacky. Jidlo teda mnam.
anka Anka Když je někde něco dobrého k sežrání, - tak je rouhání to nesežrat. 28.2.2015 12:35 - Oblíbené kluby (22:30) 26010
Už to mám. V těch přebytečných řečech v receptu jsem to přehlédla :)

[ 21131 ] <Novější  <<<Nejnovější  Nejstarší>>>  Starší>  

(c) 2001-2011 Lopuch.cz   
Kontakt