Registrace nového uživatele     Návod     Kluby     Archív  Lopuchu     Lopuch.cz  

Tolik rozruchu
jen v Lopuchu

Lopuch.cz

Jméno:
Heslo:
Podpora LCD:
 
Klub recepty a popisy [ŽP: neomezená] (kategorie Koníčky) moderují Scalex, Anka.
Archiv

Weby pro mlsné huby:

Na talíři - Lopuší kuchařka
www.scuk.cz - Scuk je průvodce po místech, kde se dobře jí a nakupuje.
www.recepty.cz
www.labuznik.com
Pan Cuketka, nejznámější český foodbloger
Světová jídelna (blog s nápaditými a netradičními recepty na lehká jídla)
Koření od Antonína, e-shop s báječným kořením
www.vareni.cz
Dadalova kuchařka


Kuchařky pro mlsné huby:

Roman Vaněk - Poklady klasické české kuchyně
Jana Zatloukalová - Kuchařka pro dceru (Recepty napsane srozumitelne, vcetne teplot a casu peceni, zadne "a upeceme do zlatova". Pro me vyborna, vse, co jsem zkousela, se povedlo.)
Iveta Fabešová - Iveta a sladká Francie
Iveta Fabešová - Slavností pečení s Ivetou
Jaroslav Vašák - Ottova Kuchařka velká hrníčková
Paul Gayler - Steaky (Kuchařka o hovězím. Na úvodu je část o mase samotném a jak s ním zacházet, recepty na smažení, grilování, pomalé dušení, marinády, omáčky a glazury. Celkem 140 stran.)
Barbara Myšičková, Aleš Pavlíček – Biomenu (Touto knihou jsme chtěli ukázat, že česká kuchyně připravená z kvalitních místních surovin může mít vysokou úroveň, srovnatelnou s evropskou gastronomickou špičkou.)
Joza Břízová, Maryna Klimentová – Vaříme zdravě, chutně a hospodárně (Klasická kuchařská kniha čerpající především z tradice české gastronomie a prověřená desetiletími je klenotem, který se dědí z generace na generaci.)
Jana Vašáková a Zdena Skokanová N. - Jezte česky - rok v naší kuchyni (Česká sezonní kuchařka. Používané suroviny jsou snadno dostupné (sezonně), recepty nejsou nijak složité, ale rozhodně zajímavé.)

Spřízněné kluby:

Koktejly
Labužník
Co právě jíte
Víno
  Nastavení klubu     Nastavení práv     Homepage     Anketa     Přítomní     Oblíbené     Lopuch     Kategorie  
autor: 
text: 
vyplnit a 
Help

Nemáte právo psát do tohoto klubu.

[ 21131 ] <Novější  <<<Nejnovější  Nejstarší>>>  Starší>  
tigo Tigo Ironical, pedantical, cynical bitch - who wants to touch me? ‹(•_•)› 1.5.2015 19:49  26050
Nevim teda uplne, jak y by to bylo na ty paprice, ale zahustit se da chlebem nebo bramborou. Taky smetanou, ale ta je tam tak jako tak.
aiwai Aiwai alea acta es 1.5.2015 19:35  26049
na zahusteni bych použila zeleninovy zaklad
zblunce zblunce Já jsem geniální - i když jsem normální! 1.5.2015 19:05  26048
taky me to napadlo, asi budou, jen mozna s trochou paprik a rajcat, potrebuju se jich zbavit (hlavne tech paprik :-) )
jeste by me zajimalo, jak zahustit jinak nez moukou...
ziggy 1.5.2015 16:12  26047
Foxka: zrovna to sem chci napsat taky ..
foxka Foxka Everybody hurts...sometimes. 1.5.2015 15:51  26046
Udělat je na paprice?
zblunce zblunce Já jsem geniální - i když jsem normální! 1.5.2015 12:49  26045
nejaky tip na dobrou upravu vykostenych kurecich stehen s testovinami? potrebovala bych udelat dnes a zitra ohrat...
anka Anka Když je někde něco dobrého k sežrání, - tak je rouhání to nesežrat. 14.4.2015 10:35  26044
Ne, ale asi by mi chutnala.
zblunce zblunce Já jsem geniální - i když jsem normální! 14.4.2015 10:04  26043
znate nekdo tuhle zelnacku?

a nejaky tip, jak upravit jehneci zebra?
royal Royal Hippies na zeď udělal a řek - pijte, kuřte klidně dál 2.4.2015 20:48  26042
phanny [26041]: Jeden můj známý, cukrář z jistého severočeského města tu kdysi prohlásil cosi jako, že jakékoliv jídlo s patizonem je lepší bez patizonu. Nezbývá mi, než souhlasit :o))
phanny phanny Chuť na sladké? - - Přijďte k nám 31.3.2015 16:17  26041
RoyalKdyž už tu byl i patizon, proč ně tohle :)
tessien Tessien Of course slavery is the worst thing - that ever happened. But maybe... 23.3.2015 12:07  26040
Anka [26034]: my delame kachnu (prsa nebo stehna) nejcasteji na jablkach a horcici. Shelle asi muze dodat presny recept, ale AFAIK se proste udela smes nekolika horcic podle chuti (my radi davame nejakou sladsi napr. bavorskou a k tomu obyc plnotucnou), tim se opatla maso, do pekacku se daji na kosticky nakrajena oloupana jablka (je mozno na ne hodit zbytek horcice) a pak se to pece a podava s ryzi.
ziggy 23.3.2015 08:49  26039
zblunce: na ten uz se chystam dlouho ale zatim se vzdycky zaseknu na tom mascarpone..
zblunce zblunce Já jsem geniální - i když jsem normální! 22.3.2015 21:58  26038
uz ponekolikate jsme delali beze dort a fakt vyborny :-)
royal Royal Hippies na zeď udělal a řek - pijte, kuřte klidně dál 22.3.2015 21:44  26037
Debata o věcech jako je kapusta či fazolky mi tedy v klubu o jídle přišla trošku mimo. Ale jestli to fakt má někdo rád, tak to nějak přežiju.
zblunce zblunce Já jsem geniální - i když jsem normální! 20.3.2015 20:49  26036
pripadne zkus hledat na kuchynelidlu.cz, tam mivaji kachnu docela casto...

[ 21131 ] <Novější  <<<Nejnovější  Nejstarší>>>  Starší>  

(c) 2001-2011 Lopuch.cz   
Kontakt