Registrace nového uživatele     Návod     Kluby     Archív  Lopuchu     Lopuch.cz  

Když diskuse,
tak s Lopuchem

Lopuch.cz

Jméno:
Heslo:
Podpora LCD:
 
Klub recepty a popisy [ŽP: neomezená] (kategorie Koníčky) moderují Scalex, Anka.
Archiv

Weby pro mlsné huby:

Na talíři - Lopuší kuchařka
www.scuk.cz - Scuk je průvodce po místech, kde se dobře jí a nakupuje.
www.recepty.cz
www.labuznik.com
Pan Cuketka, nejznámější český foodbloger
Světová jídelna (blog s nápaditými a netradičními recepty na lehká jídla)
Koření od Antonína, e-shop s báječným kořením
www.vareni.cz
Dadalova kuchařka


Kuchařky pro mlsné huby:

Roman Vaněk - Poklady klasické české kuchyně
Jana Zatloukalová - Kuchařka pro dceru (Recepty napsane srozumitelne, vcetne teplot a casu peceni, zadne "a upeceme do zlatova". Pro me vyborna, vse, co jsem zkousela, se povedlo.)
Iveta Fabešová - Iveta a sladká Francie
Iveta Fabešová - Slavností pečení s Ivetou
Jaroslav Vašák - Ottova Kuchařka velká hrníčková
Paul Gayler - Steaky (Kuchařka o hovězím. Na úvodu je část o mase samotném a jak s ním zacházet, recepty na smažení, grilování, pomalé dušení, marinády, omáčky a glazury. Celkem 140 stran.)
Barbara Myšičková, Aleš Pavlíček – Biomenu (Touto knihou jsme chtěli ukázat, že česká kuchyně připravená z kvalitních místních surovin může mít vysokou úroveň, srovnatelnou s evropskou gastronomickou špičkou.)
Joza Břízová, Maryna Klimentová – Vaříme zdravě, chutně a hospodárně (Klasická kuchařská kniha čerpající především z tradice české gastronomie a prověřená desetiletími je klenotem, který se dědí z generace na generaci.)
Jana Vašáková a Zdena Skokanová N. - Jezte česky - rok v naší kuchyni (Česká sezonní kuchařka. Používané suroviny jsou snadno dostupné (sezonně), recepty nejsou nijak složité, ale rozhodně zajímavé.)

Spřízněné kluby:

Koktejly
Labužník
Co právě jíte
Víno
  Nastavení klubu     Nastavení práv     Homepage     Anketa     Přítomní     Oblíbené     Lopuch     Kategorie  
autor: 
text: 
vyplnit a 
Help

Nemáte právo psát do tohoto klubu.

[ 21131 ] <Novější  <<<Nejnovější  Nejstarší>>>  Starší>  
ziggy 1.5.2015 19:50  26052
Tigo: chlebem je vpodstatě moukou, to nechce, chce to zdravý :-) a bramborou .. já to jednou zkoušela, je to takový divný, nemůžu si pomoct ..

jinak ono to zhoustne do druhýho dne, když to nepřiklopíš .. nebo to můžeš nechat chvíli vařit a vyvařit z toho tu vodu no ..
ziggy 1.5.2015 19:49  26051
já zahušťuju ponorným mixérem .. ale je potřeba vyndat předem to maso :)
tigo Tigo Ironical, pedantical, cynical bitch - who wants to touch me? ‹(•_•)› 1.5.2015 19:49  26050
Nevim teda uplne, jak y by to bylo na ty paprice, ale zahustit se da chlebem nebo bramborou. Taky smetanou, ale ta je tam tak jako tak.
aiwai Aiwai alea acta es 1.5.2015 19:35  26049
na zahusteni bych použila zeleninovy zaklad
zblunce zblunce Já jsem geniální - i když jsem normální! 1.5.2015 19:05  26048
taky me to napadlo, asi budou, jen mozna s trochou paprik a rajcat, potrebuju se jich zbavit (hlavne tech paprik :-) )
jeste by me zajimalo, jak zahustit jinak nez moukou...
ziggy 1.5.2015 16:12  26047
Foxka: zrovna to sem chci napsat taky ..
foxka Foxka Everybody hurts...sometimes. 1.5.2015 15:51  26046
Udělat je na paprice?
zblunce zblunce Já jsem geniální - i když jsem normální! 1.5.2015 12:49  26045
nejaky tip na dobrou upravu vykostenych kurecich stehen s testovinami? potrebovala bych udelat dnes a zitra ohrat...
anka Anka Když je někde něco dobrého k sežrání, - tak je rouhání to nesežrat. 14.4.2015 10:35  26044
Ne, ale asi by mi chutnala.
zblunce zblunce Já jsem geniální - i když jsem normální! 14.4.2015 10:04  26043
znate nekdo tuhle zelnacku?

a nejaky tip, jak upravit jehneci zebra?
royal Royal Hippies na zeď udělal a řek - pijte, kuřte klidně dál 2.4.2015 20:48  26042
phanny [26041]: Jeden můj známý, cukrář z jistého severočeského města tu kdysi prohlásil cosi jako, že jakékoliv jídlo s patizonem je lepší bez patizonu. Nezbývá mi, než souhlasit :o))
phanny phanny Chuť na sladké? - - Přijďte k nám 31.3.2015 16:17  26041
RoyalKdyž už tu byl i patizon, proč ně tohle :)
tessien Tessien Of course slavery is the worst thing - that ever happened. But maybe... 23.3.2015 12:07  26040
Anka [26034]: my delame kachnu (prsa nebo stehna) nejcasteji na jablkach a horcici. Shelle asi muze dodat presny recept, ale AFAIK se proste udela smes nekolika horcic podle chuti (my radi davame nejakou sladsi napr. bavorskou a k tomu obyc plnotucnou), tim se opatla maso, do pekacku se daji na kosticky nakrajena oloupana jablka (je mozno na ne hodit zbytek horcice) a pak se to pece a podava s ryzi.
ziggy 23.3.2015 08:49  26039
zblunce: na ten uz se chystam dlouho ale zatim se vzdycky zaseknu na tom mascarpone..
zblunce zblunce Já jsem geniální - i když jsem normální! 22.3.2015 21:58  26038
uz ponekolikate jsme delali beze dort a fakt vyborny :-)

[ 21131 ] <Novější  <<<Nejnovější  Nejstarší>>>  Starší>  

(c) 2001-2011 Lopuch.cz   
Kontakt