zblunce: maso na cibulkách s medem, tak je to fakt tak jednoduchý, koukám do receptu, jestli jsem nezapomněla nějaký koření, ale je to jen že nakrájim maso na větší kousky, když mám čas, tak ho na rychlo opeču na pánvi, dám ho do zapejkací misky, pokapu ho šťávou z citronu (klidně ještě za syrova), přidám ty cibulky i s nálevem, event. ještě zampiony, nakrájený na kousky, 3 lžíce medu, 1 lžíce sojovky, kdo nemá vraždící alergii na česnek, tak nějakým způsobem i česnek (nevim, fakt s ním nepracuju), kari koření, trochu cukru, sůl, pepř, a trochu oleje. Nejlepší je to takhle naložit den předem a pak už jen péct, cca hodinu (dle vlastních zkušeností s kuřecím a troubou)..
je to takový dost improvizační recept, když by si ho člověk nějak vylepšil ještě nějakou přidanou zeleninou nebo kořením, tak tim asi nic nezkazí.. |