Registrace nového uživatele     Návod     Kluby     Archív  Lopuchu     Lopuch.cz  

Já Vánoce juchuchu
oslavím na Lopuchu!

Lopuch.cz

Jméno:
Heslo:
Podpora LCD:
 
Klub recepty a popisy [ŽP: neomezená] (kategorie Koníčky) moderují Scalex, Anka.
Archiv

Weby pro mlsné huby:

Na talíři - Lopuší kuchařka
www.scuk.cz - Scuk je průvodce po místech, kde se dobře jí a nakupuje.
www.recepty.cz
www.labuznik.com
Pan Cuketka, nejznámější český foodbloger
Světová jídelna (blog s nápaditými a netradičními recepty na lehká jídla)
Koření od Antonína, e-shop s báječným kořením
www.vareni.cz
Dadalova kuchařka


Kuchařky pro mlsné huby:

Roman Vaněk - Poklady klasické české kuchyně
Jana Zatloukalová - Kuchařka pro dceru (Recepty napsane srozumitelne, vcetne teplot a casu peceni, zadne "a upeceme do zlatova". Pro me vyborna, vse, co jsem zkousela, se povedlo.)
Iveta Fabešová - Iveta a sladká Francie
Iveta Fabešová - Slavností pečení s Ivetou
Jaroslav Vašák - Ottova Kuchařka velká hrníčková
Paul Gayler - Steaky (Kuchařka o hovězím. Na úvodu je část o mase samotném a jak s ním zacházet, recepty na smažení, grilování, pomalé dušení, marinády, omáčky a glazury. Celkem 140 stran.)
Barbara Myšičková, Aleš Pavlíček – Biomenu (Touto knihou jsme chtěli ukázat, že česká kuchyně připravená z kvalitních místních surovin může mít vysokou úroveň, srovnatelnou s evropskou gastronomickou špičkou.)
Joza Břízová, Maryna Klimentová – Vaříme zdravě, chutně a hospodárně (Klasická kuchařská kniha čerpající především z tradice české gastronomie a prověřená desetiletími je klenotem, který se dědí z generace na generaci.)
Jana Vašáková a Zdena Skokanová N. - Jezte česky - rok v naší kuchyni (Česká sezonní kuchařka. Používané suroviny jsou snadno dostupné (sezonně), recepty nejsou nijak složité, ale rozhodně zajímavé.)

Spřízněné kluby:

Koktejly
Labužník
Co právě jíte
Víno
  Nastavení klubu     Nastavení práv     Homepage     Anketa     Přítomní     Oblíbené     Lopuch     Kategorie  
autor: 
text: 
vyplnit a 
Help

Nemáte právo psát do tohoto klubu.

[ 21131 ] <Novější  <<<Nejnovější  Nejstarší>>>  Starší>  
puschpull puschpull být nad věcí, pohoda a klid ... - AV-Com (Homepage) 9.6.2015 16:17 - Oblíbené kluby (17:28) 26154
automat na espressoMáte někdo zkušenosti se stroji na espresso? Automatické či pákové? Něco bych si rád pořídil, ale zatím spíše sbírám informace. Raději bych asi něco kvalitnějšího "z druhé ruky" než nové za velké peníze. Z automatů se mi líbí výrobky od "Jura", pákové třeba "Gaggia" ... Chce to samozřejmě i kvalitní mlýnek na kávu a hlavně tu kávu. :-)
Uvítám nějaké konkrétní postřehy s praxe. Děkuji
tigo Tigo Ironical, pedantical, cynical bitch - who wants to touch me? ‹(•_•)› 29.5.2015 07:22  26153
Existuje takova vec, rika se ji e-shop :) Mimo to to maji, co jsem tak zjistovala, i v nekterych drogeriich a lekarnach.
phanny phanny Chuť na sladké? - - Přijďte k nám 29.5.2015 07:11  26152
Jo tak, běžný obchod s cukrářskými potřebami :) (nic takového v okruhu 100km nemám :))
tigo Tigo Ironical, pedantical, cynical bitch - who wants to touch me? ‹(•_•)› 28.5.2015 08:01  26151
Normalne v obchode s cukrarskymi potrebami, maji ho uplne bezne.
baaari baaari ...mraky, co podplouvají mraky... 28.5.2015 07:20  26150
phannyjá agar zrovna včera viděla (dokonce měla v ruce,ale nakonec nekoupila) v prodejně Naturlife v Moskevské ve Vršovicích
phanny phanny Chuť na sladké? - - Přijďte k nám 28.5.2015 07:05  26149
TigoA kde si vzala agar?
jelena Jelena Přednášky nyní ve Viničné - Pátečníci a mnohem víc! 27.5.2015 23:53  26148
ad řepa v "ovocném" salátu - já mám nejradši syrovou červenou řepu nastrouhanou spolu s jablkem a přihozený trochu nacucaný rozinky. Mňam.
tigo Tigo Ironical, pedantical, cynical bitch - who wants to touch me? ‹(•_•)› 27.5.2015 22:16  26147
Anka [26143]: Uz? No vida, budem muset pohlidat!
tigo Tigo Ironical, pedantical, cynical bitch - who wants to touch me? ‹(•_•)› 27.5.2015 22:15  26146
phanny [26144]: To jsem presne delala a bylo to takove "zamlzene" :(
phanny phanny Chuť na sladké? - - Přijďte k nám 27.5.2015 22:06  26145
Ty odkazovane jello - to je zelatina s barvou a aromatem, nic jineho. Mam to taky rad, ale ma to jinou strukturu jak to zele na dortech, ty jsou agarove. Agar je takovej krehci.
phanny phanny Chuť na sladké? - - Přijďte k nám 27.5.2015 22:03  26144
Agar smichat s cukrem, zalejt vodou, privest k varu, nechat vychladnout tak na 70 stupnu a dle chuti okyselit kys. Citronovou. Ja pouzivam cerveny a neprijde mi kalny. Zelatina taky je cira, bezva maj v lidlu, na litr vody 20g zelatiny.
anka Anka Když je někde něco dobrého k sežrání, - tak je rouhání to nesežrat. 27.5.2015 22:03  26143
TigoAž budeš mít něco vybrané, kup mi prosím také pár dávek :) Já ty čiré a pevné bloky taky zbožňuju. A ovocná sezóna se blíží, u nás právě začíná samosběr jahod.
mrcos mrcos Tma, zima a hlad. 27.5.2015 21:54  26142
puschpull [26131]: Ona se dá červená řepa použít i do "ovocnýho" salátu. Docela to funguje třeba s grepem a hroznovým vínem.
tigo Tigo Ironical, pedantical, cynical bitch - who wants to touch me? ‹(•_•)› 27.5.2015 21:03  26141
A v tom Nemecku se to dalo koupit kde, prosim?
tigo Tigo Ironical, pedantical, cynical bitch - who wants to touch me? ‹(•_•)› 27.5.2015 21:01  26140
Jo, tu znacku znam, jen jsem to nikdy nevidela "na zivo", jak to vypada hotovy.

phanny prave psal o Agaru, jako ten je pevnosti super, jen bych potrebovala, aby byl pruhlednejsi.

[ 21131 ] <Novější  <<<Nejnovější  Nejstarší>>>  Starší>  

(c) 2001-2011 Lopuch.cz   
Kontakt