Registrace nového uživatele     Návod     Kluby     Archív  Lopuchu     Lopuch.cz  

Něco navíc v zeleném?
A proč ne...

Lopuch.cz

Jméno:
Heslo:
Podpora LCD:
 
Klub recepty a popisy [ŽP: neomezená] (kategorie Koníčky) moderují Scalex, Anka.
Archiv

Weby pro mlsné huby:

Na talíři - Lopuší kuchařka
www.scuk.cz - Scuk je průvodce po místech, kde se dobře jí a nakupuje.
www.recepty.cz
www.labuznik.com
Pan Cuketka, nejznámější český foodbloger
Světová jídelna (blog s nápaditými a netradičními recepty na lehká jídla)
Koření od Antonína, e-shop s báječným kořením
www.vareni.cz
Dadalova kuchařka


Kuchařky pro mlsné huby:

Roman Vaněk - Poklady klasické české kuchyně
Jana Zatloukalová - Kuchařka pro dceru (Recepty napsane srozumitelne, vcetne teplot a casu peceni, zadne "a upeceme do zlatova". Pro me vyborna, vse, co jsem zkousela, se povedlo.)
Iveta Fabešová - Iveta a sladká Francie
Iveta Fabešová - Slavností pečení s Ivetou
Jaroslav Vašák - Ottova Kuchařka velká hrníčková
Paul Gayler - Steaky (Kuchařka o hovězím. Na úvodu je část o mase samotném a jak s ním zacházet, recepty na smažení, grilování, pomalé dušení, marinády, omáčky a glazury. Celkem 140 stran.)
Barbara Myšičková, Aleš Pavlíček – Biomenu (Touto knihou jsme chtěli ukázat, že česká kuchyně připravená z kvalitních místních surovin může mít vysokou úroveň, srovnatelnou s evropskou gastronomickou špičkou.)
Joza Břízová, Maryna Klimentová – Vaříme zdravě, chutně a hospodárně (Klasická kuchařská kniha čerpající především z tradice české gastronomie a prověřená desetiletími je klenotem, který se dědí z generace na generaci.)
Jana Vašáková a Zdena Skokanová N. - Jezte česky - rok v naší kuchyni (Česká sezonní kuchařka. Používané suroviny jsou snadno dostupné (sezonně), recepty nejsou nijak složité, ale rozhodně zajímavé.)

Spřízněné kluby:

Koktejly
Labužník
Co právě jíte
Víno
  Nastavení klubu     Nastavení práv     Homepage     Anketa     Přítomní     Oblíbené     Lopuch     Kategorie  
autor: 
text: 
vyplnit a 
Help

Nemáte právo psát do tohoto klubu.

[ 21131 ] <Novější  <<<Nejnovější  Nejstarší>>>  Starší>  
misa Misa Záviďte mi - máte proč :o) 20.6.2015 11:34  26173
nash [26172]: asi nerozumím, jako to, že mají titanový povrch, je nějaká vada? :). Já zatím nepotkal nic, co by bylo líp nepřilnavé a zároveň se to za pár měsíců prakticky neopotřebilo, na rozdíl od Tefalí teflonové. Osobně klidně za pár let koupím novou takovouhle, než se po každém smažení prát s nějakým připečeným jídlem na té "bez povrchu".
nash nash poutník na cestě 20.6.2015 11:14  26172
Misa [26164]: Titanové co jsem našel jsou s povrchem.

Tessien [26166]: náročnější na údržbu.. tím bych nerad ztrácel čas.. :-)


ziggy [26167]: Ano o litinové uvažuju, naše původní byla taky litinová.

phanny [26168]: Tefal už mi nikdy nesmí do baráku.. :-)

jdu mrknout na ty MrMarovy posty. :-)
royal Royal Hippies na zeď udělal a řek - pijte, kuřte klidně dál 19.6.2015 22:02  26171
Banicuděláte někdo?
tessien Tessien Of course slavery is the worst thing - that ever happened. But maybe... 19.6.2015 10:47  26170
mrcos [26169]: dik! Ja vedel ze to byl nakej mr :)
mrcos mrcos Tma, zima a hlad. 18.6.2015 21:05  26169
Tessien [26166]: Já ne, to MrMar [21775]
Vyhledávání MrMarových postů o pánvích odhalí několik tipů.
phanny phanny Chuť na sladké? - - Přijďte k nám 18.6.2015 19:55  26168
NashTefal. Nic jinýho mi nesmí do baráku.
ziggy 18.6.2015 16:56  26167
tchýně má nějakou tušim litinovou(?můžu se zeptat), a má ji už asi 30 let .. sice je teda těžká, že bys s ní zabil jednou ranou velkýho chlapa, ale pořád vypadá jako nová..
tessien Tessien Of course slavery is the worst thing - that ever happened. But maybe... 18.6.2015 15:10  26166
nekdo (mrcos?) tady uz nekolikrat doporucoval kovanou panev od nejakeho konkretniho kovare - to by mohlo byt to, po cem se koukas..
Jen je trochu narocnejsi na udrzbu
misa Misa Záviďte mi - máte proč :o) 18.6.2015 13:17  26165
Ale tedy 20 let dnes už asi nevydrží skoro nic no, na to bych zas nesázel :)
misa Misa Záviďte mi - máte proč :o) 18.6.2015 13:16  26164
nash [26163]: já zdaleka nejradši titanovou pánev. Míchat se nebojim a drhnout nikdy nebylo co, už jsem na ní i něco omylem škvařil až na uhel a i ten uhel ve vodě po chvíli lehce pustil.
nash nash poutník na cestě 18.6.2015 13:01  26163
DotazAsi to sem nepatří tak úplně, ale kde jinde se ptát, že?

Po dvaceti letech nám dosloužila pánev. Chci koupit novou. Ale. Solehlivou, co vydrží dalších 20 let, bez všelijakých povrchů a úprav. Prostě poctivou pánev, u které se člověk nemusí bát zamíchat, drhnout, atd. Máte nějaký tip ať už jde o materiál nebo konkrétní pánev. Zkusili jsme nerezovou, ale je naprd.
aiwai Aiwai alea acta es 12.6.2015 05:51  26161
Ja davala jen spetku susenych a citi nebyly
sirin Sirin Otroky prodávat v celku - NEPORCOVAT!!! 10.6.2015 16:38  26160
puschpull tak nějak jsem to teď udělala, tak snad to vyjde. Dík.
puschpull puschpull být nad věcí, pohoda a klid ... - AV-Com (Homepage) 10.6.2015 16:36 - Oblíbené kluby (15:30) 26159
Sirinudělat první várku (pokud vadí "vůně") tak vylít a udělat postupně 2-4 várku, vždy jako základ zbytky z vylité předchozí várky. To by mělo stačit.
sirin Sirin Otroky prodávat v celku - NEPORCOVAT!!! 10.6.2015 15:37  26158
puschpulljak docílit, aby z bezinkové limonády, na kterou jsi kdysi dával recept, nebyly cítit kvasnice?

[ 21131 ] <Novější  <<<Nejnovější  Nejstarší>>>  Starší>  

(c) 2001-2011 Lopuch.cz   
Kontakt