Registrace nového uživatele     Návod     Kluby     Archív  Lopuchu     Lopuch.cz  

Tolik rozruchu
jen v Lopuchu

Lopuch.cz

Jméno:
Heslo:
Podpora LCD:
 
Klub recepty a popisy [ŽP: neomezená] (kategorie Koníčky) moderují Scalex, Anka.
Archiv

Weby pro mlsné huby:

Na talíři - Lopuší kuchařka
www.scuk.cz - Scuk je průvodce po místech, kde se dobře jí a nakupuje.
www.recepty.cz
www.labuznik.com
Pan Cuketka, nejznámější český foodbloger
Světová jídelna (blog s nápaditými a netradičními recepty na lehká jídla)
Koření od Antonína, e-shop s báječným kořením
www.vareni.cz
Dadalova kuchařka


Kuchařky pro mlsné huby:

Roman Vaněk - Poklady klasické české kuchyně
Jana Zatloukalová - Kuchařka pro dceru (Recepty napsane srozumitelne, vcetne teplot a casu peceni, zadne "a upeceme do zlatova". Pro me vyborna, vse, co jsem zkousela, se povedlo.)
Iveta Fabešová - Iveta a sladká Francie
Iveta Fabešová - Slavností pečení s Ivetou
Jaroslav Vašák - Ottova Kuchařka velká hrníčková
Paul Gayler - Steaky (Kuchařka o hovězím. Na úvodu je část o mase samotném a jak s ním zacházet, recepty na smažení, grilování, pomalé dušení, marinády, omáčky a glazury. Celkem 140 stran.)
Barbara Myšičková, Aleš Pavlíček – Biomenu (Touto knihou jsme chtěli ukázat, že česká kuchyně připravená z kvalitních místních surovin může mít vysokou úroveň, srovnatelnou s evropskou gastronomickou špičkou.)
Joza Břízová, Maryna Klimentová – Vaříme zdravě, chutně a hospodárně (Klasická kuchařská kniha čerpající především z tradice české gastronomie a prověřená desetiletími je klenotem, který se dědí z generace na generaci.)
Jana Vašáková a Zdena Skokanová N. - Jezte česky - rok v naší kuchyni (Česká sezonní kuchařka. Používané suroviny jsou snadno dostupné (sezonně), recepty nejsou nijak složité, ale rozhodně zajímavé.)

Spřízněné kluby:

Koktejly
Labužník
Co právě jíte
Víno
  Nastavení klubu     Nastavení práv     Homepage     Anketa     Přítomní     Oblíbené     Lopuch     Kategorie  
autor: 
text: 
vyplnit a 
Help

Nemáte právo psát do tohoto klubu.

[ 21131 ] <Novější  <<<Nejnovější  Nejstarší>>>  Starší>  
anka Anka Když je někde něco dobrého k sežrání, - tak je rouhání to nesežrat. 15.9.2015 07:47  26258
Wronski
sirin Sirin Otroky prodávat v celku - NEPORCOVAT!!! 14.9.2015 21:50  26257
nemáte někdo vyzkoušený recept na brownies?
phanny phanny Chuť na sladké? - - Přijďte k nám 25.7.2015 20:00  26256
Španělé dávají jejich brandy.
ziggy 25.7.2015 13:06  26255
do sangrie fakt patří i rum?
mondy Mondy Ave, Caesar, - morituri te salutant 23.7.2015 14:27  26254
FoxkaMrazím vždy uvařené. Ale až budeš vařit ty syrové špalíčky, dej vědět, jak to dopadlo.
foxka Foxka Everybody hurts...sometimes. 23.7.2015 09:24  26253
Nakonec jsem to vyřešila kompromisem - knedlíky uvařila, nakrájela a zamrazila po několika porcích. Z druhé půlky těsta jsem udělala špalíčky a ty jsem zamrazila neuvařené.
tessien Tessien Of course slavery is the worst thing - that ever happened. But maybe... 22.7.2015 20:09  26252
Taky jsme mrazili hotove a byly OK.
teketapa Teketapa Říkejte mi - Teke 21.7.2015 09:28  26251
Foxko, manžel brknedliky nerad, takže to řeším tak, že si beru pro sebe od maminky. Zamrazím je uvařené po dvou- třech v sáčku a tahám podle potřeby. Jsou po ohřátí jako čerstvé.
muflonek muflonek z Perníkového lesa - srazy východočeské příjemné.o) 21.7.2015 07:07  26250
Foxka [26249]: Bych je jen předvařila.o)
foxka Foxka Everybody hurts...sometimes. 20.7.2015 18:23  26249
Máte někdo zkušenost s mražením bramborových knedlíků? Ve spížce jsme měli skoro dvě kila naklíčených brambor, tak jsem je dala uvařit a chci z nich zpracovat bramborové těsto.
Teď ale nevím, jestli je lepší zmrazit polotovar - válečky neuvařených knedlíků, nebo je uvařit, nakrájet a zmrazit třeba zabalené malé porce?
hornblower Hornblower OVÁ - Fish for it! 13.7.2015 19:41  26248
Tigo [26242]: lékárna a zdravá výživa piniové oříšky nakupují tady
ziggy 13.7.2015 07:17  26247
Tigo: ja jen ze jestli to budes nekomu servirovat tak ho varuj ze tak ty pinie jsou..
anka Anka Když je někde něco dobrého k sežrání, - tak je rouhání to nesežrat. 12.7.2015 22:49  26246
Petržel mi taky žloutne, ale jen staré natě, tak je urvu a nechám jen zelené. Petržel je prý citlivá na přelití.

Jo a prý by se bylinky neměly nechat vykvést, tak je včas zastřihávám a připadám si trochu jako vrah. Ale jestli je to pravda...
sirin Sirin Otroky prodávat v celku - NEPORCOVAT!!! 12.7.2015 22:28  26245
(v těch zelených Albertpytlíkách mezi ořechy)
sirin Sirin Otroky prodávat v celku - NEPORCOVAT!!! 12.7.2015 22:27  26244
Albert je má, ale asi ne vždycky.

[ 21131 ] <Novější  <<<Nejnovější  Nejstarší>>>  Starší>  

(c) 2001-2011 Lopuch.cz   
Kontakt