Registrace nového uživatele     Návod     Kluby     Archív  Lopuchu     Lopuch.cz  

Lopuch, server nejen
pro botaniky

Lopuch.cz

Jméno:
Heslo:
Podpora LCD:
 
Klub recepty a popisy [ŽP: neomezená] (kategorie Koníčky) moderují Scalex, Anka.
Archiv

Weby pro mlsné huby:

Na talíři - Lopuší kuchařka
www.scuk.cz - Scuk je průvodce po místech, kde se dobře jí a nakupuje.
www.recepty.cz
www.labuznik.com
Pan Cuketka, nejznámější český foodbloger
Světová jídelna (blog s nápaditými a netradičními recepty na lehká jídla)
Koření od Antonína, e-shop s báječným kořením
www.vareni.cz
Dadalova kuchařka


Kuchařky pro mlsné huby:

Roman Vaněk - Poklady klasické české kuchyně
Jana Zatloukalová - Kuchařka pro dceru (Recepty napsane srozumitelne, vcetne teplot a casu peceni, zadne "a upeceme do zlatova". Pro me vyborna, vse, co jsem zkousela, se povedlo.)
Iveta Fabešová - Iveta a sladká Francie
Iveta Fabešová - Slavností pečení s Ivetou
Jaroslav Vašák - Ottova Kuchařka velká hrníčková
Paul Gayler - Steaky (Kuchařka o hovězím. Na úvodu je část o mase samotném a jak s ním zacházet, recepty na smažení, grilování, pomalé dušení, marinády, omáčky a glazury. Celkem 140 stran.)
Barbara Myšičková, Aleš Pavlíček – Biomenu (Touto knihou jsme chtěli ukázat, že česká kuchyně připravená z kvalitních místních surovin může mít vysokou úroveň, srovnatelnou s evropskou gastronomickou špičkou.)
Joza Břízová, Maryna Klimentová – Vaříme zdravě, chutně a hospodárně (Klasická kuchařská kniha čerpající především z tradice české gastronomie a prověřená desetiletími je klenotem, který se dědí z generace na generaci.)
Jana Vašáková a Zdena Skokanová N. - Jezte česky - rok v naší kuchyni (Česká sezonní kuchařka. Používané suroviny jsou snadno dostupné (sezonně), recepty nejsou nijak složité, ale rozhodně zajímavé.)

Spřízněné kluby:

Koktejly
Labužník
Co právě jíte
Víno
  Nastavení klubu     Nastavení práv     Homepage     Anketa     Přítomní     Oblíbené     Lopuch     Kategorie  
autor: 
text: 
vyplnit a 
Help

Nemáte právo psát do tohoto klubu.

[ 21131 ] <Novější  <<<Nejnovější  Nejstarší>>>  Starší>  
phanny phanny Chuť na sladké? - - Přijďte k nám 7.10.2015 12:28  26290
Vyzkoušenej nemám, ale crumble je ovoce s drobenkou ne? Drobenka je máslo, cukr a polhr. mouka. Jablka bych oloupal a osladil.
sirin Sirin Otroky prodávat v celku - NEPORCOVAT!!! 6.10.2015 20:39  26289
nemáte někdo vyzkoušený recept na jablečný crumble?
teketapa Teketapa Říkejte mi - Teke 21.9.2015 19:47  26288
Phanny, to je provokace!
mrcos mrcos Tma, zima a hlad. 21.9.2015 19:43  26287
phanny [26283]: Vypadá skvěle! Posíláš poštou? :))
zblunce zblunce Já jsem geniální - i když jsem normální! 21.9.2015 19:33  26286
jo tak to je ten lanyzovy, o ktery se marne snazim :-)
wronski Wronski Jsou to zrůdy. - Sofistikované. 21.9.2015 19:25  26285
phanny [26283]: mňam!
sirin Sirin Otroky prodávat v celku - NEPORCOVAT!!! 21.9.2015 19:22  26284
phannyjdi pryč
phanny phanny Chuť na sladké? - - Přijďte k nám 21.9.2015 19:15  26283
tak link
mrcos mrcos Tma, zima a hlad. 21.9.2015 18:02  26282
phanny [26281]: Nevidim, hlásí mi to 403 :(
phanny phanny Chuť na sladké? - - Přijďte k nám 21.9.2015 14:40  26280
:-P
jehudit Jehudit Ihmisveri on hankalaa siivota... 16.9.2015 19:39  26279
Bejt tam jen ty olivy, tak by to mohla být foccacia.
baaari baaari ...mraky, co podplouvají mraky... 16.9.2015 17:29  26278
pizza ani quiche-ten znám...olivy a šunka jsou zapečené v těstu
sirin Sirin Otroky prodávat v celku - NEPORCOVAT!!! 16.9.2015 10:06  26277
sakra, hlavně, že jsem to po sobě opravovala ;o)
anka Anka Když je někde něco dobrého k sežrání, - tak je rouhání to nesežrat. 16.9.2015 09:55  26276
quiche ;)
sirin Sirin Otroky prodávat v celku - NEPORCOVAT!!! 16.9.2015 09:51  26275
Tessiennebo guiche ;o)

[ 21131 ] <Novější  <<<Nejnovější  Nejstarší>>>  Starší>  

(c) 2001-2011 Lopuch.cz   
Kontakt