Registrace nového uživatele     Návod     Kluby     Archív  Lopuchu     Lopuch.cz  

Diskuze na Lopuchu,
pohlazení na duchu

Lopuch.cz

Jméno:
Heslo:
Podpora LCD:
 
Klub recepty a popisy [ŽP: neomezená] (kategorie Koníčky) moderují Scalex, Anka.
Archiv

Weby pro mlsné huby:

Na talíři - Lopuší kuchařka
www.scuk.cz - Scuk je průvodce po místech, kde se dobře jí a nakupuje.
www.recepty.cz
www.labuznik.com
Pan Cuketka, nejznámější český foodbloger
Světová jídelna (blog s nápaditými a netradičními recepty na lehká jídla)
Koření od Antonína, e-shop s báječným kořením
www.vareni.cz
Dadalova kuchařka


Kuchařky pro mlsné huby:

Roman Vaněk - Poklady klasické české kuchyně
Jana Zatloukalová - Kuchařka pro dceru (Recepty napsane srozumitelne, vcetne teplot a casu peceni, zadne "a upeceme do zlatova". Pro me vyborna, vse, co jsem zkousela, se povedlo.)
Iveta Fabešová - Iveta a sladká Francie
Iveta Fabešová - Slavností pečení s Ivetou
Jaroslav Vašák - Ottova Kuchařka velká hrníčková
Paul Gayler - Steaky (Kuchařka o hovězím. Na úvodu je část o mase samotném a jak s ním zacházet, recepty na smažení, grilování, pomalé dušení, marinády, omáčky a glazury. Celkem 140 stran.)
Barbara Myšičková, Aleš Pavlíček – Biomenu (Touto knihou jsme chtěli ukázat, že česká kuchyně připravená z kvalitních místních surovin může mít vysokou úroveň, srovnatelnou s evropskou gastronomickou špičkou.)
Joza Břízová, Maryna Klimentová – Vaříme zdravě, chutně a hospodárně (Klasická kuchařská kniha čerpající především z tradice české gastronomie a prověřená desetiletími je klenotem, který se dědí z generace na generaci.)
Jana Vašáková a Zdena Skokanová N. - Jezte česky - rok v naší kuchyni (Česká sezonní kuchařka. Používané suroviny jsou snadno dostupné (sezonně), recepty nejsou nijak složité, ale rozhodně zajímavé.)

Spřízněné kluby:

Koktejly
Labužník
Co právě jíte
Víno
  Nastavení klubu     Nastavení práv     Homepage     Anketa     Přítomní     Oblíbené     Lopuch     Kategorie  
autor: 
text: 
vyplnit a 
Help

Nemáte právo psát do tohoto klubu.

[ 21131 ] <Novější  <<<Nejnovější  Nejstarší>>>  Starší>  
allfa 9.8.2006 15:53  5320
teketapa: to rad slysim :-) (oboje, uz sem se bal, ze sem zkazil link)
hc 9.8.2006 14:46  5319
Upozorneni pro debilky (jako jsem ja):
Pokud date do mikrovlnky ohravat merunkove knedliky posypane tvarohem a nechate to ohravat asi tak dve minuty, tak se vam ten tvaroh natavi a zapece jako normalni sejra. Nic moc...

Pokud je tento postreh pod uroven klubu, necht me prosim Scalex bez vycitek smaze. Ja se jdu zahrabat, uz si neumim ani ohrat obed...
teketapa Teketapa Říkejte mi - Teke 9.8.2006 13:18  5318
Jé, hurá, už se povedlo. .-) A hned bych si dala...
scalex Scalex 9.8.2006 13:16  5317
Teketapa: chyba bude na tvém přijímači, já to vidím v pohodě.
teketapa Teketapa Říkejte mi - Teke 9.8.2006 12:29  5316
To by možná vypadalo, kdyby mi odkaz nehlásil že STRÁNKU NELZE OTEVŘÍT! :-(
allfa 9.8.2006 10:47  5315
Lumyska: diky :)
lumyska 8.8.2006 18:53  5314
anonymto vypadá dobře :-)
anonym 8.8.2006 14:50  5313
snad se nikoho nedotknu, vymyslel jsem si dneska novy jidlo i ho vyfotil, nedokazu se nikde nepochlubit: recept a fotka
sirin Sirin Otroky prodávat v celku - NEPORCOVAT!!! 7.8.2006 12:43  5312
kvitko: já fazolky jen zahušťuju, trochu másla, mouky a mlíka, bílý pepř, sůl a muškátový oříšek. K tomu brombůrky a vajíčko na tvrdo. Taky jsem to dřív neměla ráda a teď mi to chutná
vinyl vinyl - ...jen si hraju 7.8.2006 12:43  5311
KvitkoMísto šunky slaninu a ty omáčky bych tam asi nedával.
kvitko kvitko Co mi vypadne - z ruky:-) 7.8.2006 12:35  5310
no, asi je udělám přílohu nějak takhle
kvitko kvitko Co mi vypadne - z ruky:-) 7.8.2006 12:16  5309
vinylbiftek by nebyl špatnej, ale nejdřív si musím koupit tu pořádnou pánev, ještě jsem se k tomu nedostala.
kvitko kvitko Co mi vypadne - z ruky:-) 7.8.2006 12:15  5308
To by mi musel někdo uvařit, pač já vlastně ani nevím jak ta omajda má správně chutnat:-) Ale jinak mi školní jídelna nevadila, ba naopak. Dušená mrkev, špenát to byla mňamka.
vinyl vinyl - ...jen si hraju 7.8.2006 12:04  5307
Zelené fazolky jsou geniální k bifteku. Nejlépe se slaninou. Je to jednoduchý, plátky slaniny i fazolky uděláš na pánvi a je to. Můžeš trochu pepře.
scalex Scalex 7.8.2006 11:40  5306
kvitko: no, je otázka, jestli to trauma nepřekonáš právě tím, že si to jídlo uvaříš sama a tentokrát bude dobré a ne jako ten rozvařený blaf z jídelny. Já dřív taky neměl rád křenovou omáčku nebo nedejbože dušenou mrkev a hrášek. Pak to doma uvařila manželka a já zjistil, že je to nejenže poživatelné, ale dokonce velmi chutné...

[ 21131 ] <Novější  <<<Nejnovější  Nejstarší>>>  Starší>  

(c) 2001-2011 Lopuch.cz   
Kontakt