Registrace nového uživatele     Návod     Kluby     Archív  Lopuchu     Lopuch.cz  

Zelený je lopuch,
fotbal to je hra...

Lopuch.cz

Jméno:
Heslo:
Podpora LCD:
 
Klub recepty a popisy [ŽP: neomezená] (kategorie Koníčky) moderují Scalex, Anka.
Archiv

Weby pro mlsné huby:

Na talíři - Lopuší kuchařka
www.scuk.cz - Scuk je průvodce po místech, kde se dobře jí a nakupuje.
www.recepty.cz
www.labuznik.com
Pan Cuketka, nejznámější český foodbloger
Světová jídelna (blog s nápaditými a netradičními recepty na lehká jídla)
Koření od Antonína, e-shop s báječným kořením
www.vareni.cz
Dadalova kuchařka


Kuchařky pro mlsné huby:

Roman Vaněk - Poklady klasické české kuchyně
Jana Zatloukalová - Kuchařka pro dceru (Recepty napsane srozumitelne, vcetne teplot a casu peceni, zadne "a upeceme do zlatova". Pro me vyborna, vse, co jsem zkousela, se povedlo.)
Iveta Fabešová - Iveta a sladká Francie
Iveta Fabešová - Slavností pečení s Ivetou
Jaroslav Vašák - Ottova Kuchařka velká hrníčková
Paul Gayler - Steaky (Kuchařka o hovězím. Na úvodu je část o mase samotném a jak s ním zacházet, recepty na smažení, grilování, pomalé dušení, marinády, omáčky a glazury. Celkem 140 stran.)
Barbara Myšičková, Aleš Pavlíček – Biomenu (Touto knihou jsme chtěli ukázat, že česká kuchyně připravená z kvalitních místních surovin může mít vysokou úroveň, srovnatelnou s evropskou gastronomickou špičkou.)
Joza Břízová, Maryna Klimentová – Vaříme zdravě, chutně a hospodárně (Klasická kuchařská kniha čerpající především z tradice české gastronomie a prověřená desetiletími je klenotem, který se dědí z generace na generaci.)
Jana Vašáková a Zdena Skokanová N. - Jezte česky - rok v naší kuchyni (Česká sezonní kuchařka. Používané suroviny jsou snadno dostupné (sezonně), recepty nejsou nijak složité, ale rozhodně zajímavé.)

Spřízněné kluby:

Koktejly
Labužník
Co právě jíte
Víno
  Nastavení klubu     Nastavení práv     Homepage     Anketa     Přítomní     Oblíbené     Lopuch     Kategorie  
autor: 
text: 
vyplnit a 
Help

Nemáte právo psát do tohoto klubu.

[ 21131 ] <Novější  <<<Nejnovější  Nejstarší>>>  Starší>  
nenufer 30.8.2006 09:45  5537
tekenaplnit nivou a len podusit?
mondy Mondy Ave, Caesar, - morituri te salutant 30.8.2006 09:41  5536
tekeDobré se mi to nikdy nepodařilo uvařit ;-).
kvitko kvitko Co mi vypadne - z ruky:-) 30.8.2006 09:27  5535
tekehodit do vody, vařit? Se zeleninou? Trošku osolit? Nakrájet, přidat do podušený zeleniny s rejží .. já nevím, co můžou jaterníci:-)
teketapa Teketapa Říkejte mi - Teke 30.8.2006 09:10  5534
Potřebuju rychlý tip na úpravu kuřecích prsních řízků, aby splňovaly požadavky jaterní diety - nesmažené, málo kořeněné, netučné a přesto dobré. :-)) Napadá někoho něco?
zblunce zblunce Já jsem geniální - i když jsem normální! 30.8.2006 08:27  5533
tak mi prisel darecek od Apetitu za predplatne - zapekaci miska Tupperware. Co ja do ni asi udelam :-)))
thereza Thereza apičkama ťapy-ťap,dělej mi to taky tak - jazýčkama lízy-líz,dělej mi to ještě víc 28.8.2006 18:54  5532
máslo s medem, to nám dělali ve školce....to sem neměla ráda.-))))
vitsoft vitsoft Pryč se zrůdnou obrazotvorností mládeže! - about.me 28.8.2006 18:26  5531
Sýr taveňák s rozetřeným česnekem. Máslo s medem, 1:1. Nebo nugetu.
potvurka Potvurka Žít a nechat žít... 28.8.2006 12:49  5530
no myslím že jadran nám to moc neochladí, minule měl skoro 30 stupňu :-)

jojo asi zkusím nějakou rybičkovou :-)
kvitko kvitko Co mi vypadne - z ruky:-) 28.8.2006 12:41  5529
tuňákový konzervy, sardinky, fazole v tomatě třeba ... do těch můžeš taky přidat cokoliv a nikdy to nezkazíš a konzervy se snad taky nezkazí:-)
A co nějakou nepromokavou tašku nebo něco a potraviny nechat chladit ve vodě.
potvurka Potvurka Žít a nechat žít... 28.8.2006 12:23  5528
problem je ten ze se tam vsecko rychle kazi, lednice sice je ale moc nechladi... jen kdyz jedem na motor, pri plachteni neni zadna energie... napadla me asi rybickova, chce to suroviny co se nekazi - nejlépe konzervy a taky nevim ktery den budu mit sluzbu..... :-(

ale křenovou zkusím někdy doma :-)
sirin Sirin Otroky prodávat v celku - NEPORCOVAT!!! 28.8.2006 12:20  5527
co křenovou? Do pomázánkového másla zamícháš nastrouhaný křen, trochu přisolíš + můžeš přidat trochu majolky.
potvurka Potvurka Žít a nechat žít... 28.8.2006 11:56  5526
Lidi poraďte mi nějaké rychlé a dobré pomazánky. Budem týden na lodi a lednice tam spíš nefunguje než funguje takže něco třeba z konzervy... loni jsme dělali normální májku s cibulí a byla dobrá ale nějak mě napadlo že třeba někdo z vás bude vědět o nějaké jednoduché ňamce co se dá na lodi snadno splácat :-) Děkuji předem :-)
vinyl vinyl - ...jen si hraju 27.8.2006 11:40  5525
Zajímavé s tím povařením, my houby vždy podusíme na pánvi aby pustily vodu, pak zamrazíme.
muflonek muflonek z Perníkového lesa - srazy východočeské příjemné.o) 25.8.2006 21:03  5524
Kvítko My když doma děláme halušky (Vitana vaří za vás.o) tak si na to bereme hrubé struhadlo a skrz něj to pasírujeme vařečkou - asi jako když děláme játrovou rejži do polévky, ale na hrubším struhadle.o)))
mondy Mondy Ave, Caesar, - morituri te salutant 22.8.2006 06:41  5523
Vařej se v osolený vodě, ale to jsem snad už říkala. :-)

[ 21131 ] <Novější  <<<Nejnovější  Nejstarší>>>  Starší>  

(c) 2001-2011 Lopuch.cz   
Kontakt