Registrace nového uživatele     Návod     Kluby     Archív  Lopuchu     Lopuch.cz  

Něco navíc v zeleném?
A proč ne...

Lopuch.cz

Jméno:
Heslo:
Podpora LCD:
 
Klub recepty a popisy [ŽP: neomezená] (kategorie Koníčky) moderují Scalex, Anka.
Archiv

Weby pro mlsné huby:

Na talíři - Lopuší kuchařka
www.scuk.cz - Scuk je průvodce po místech, kde se dobře jí a nakupuje.
www.recepty.cz
www.labuznik.com
Pan Cuketka, nejznámější český foodbloger
Světová jídelna (blog s nápaditými a netradičními recepty na lehká jídla)
Koření od Antonína, e-shop s báječným kořením
www.vareni.cz
Dadalova kuchařka


Kuchařky pro mlsné huby:

Roman Vaněk - Poklady klasické české kuchyně
Jana Zatloukalová - Kuchařka pro dceru (Recepty napsane srozumitelne, vcetne teplot a casu peceni, zadne "a upeceme do zlatova". Pro me vyborna, vse, co jsem zkousela, se povedlo.)
Iveta Fabešová - Iveta a sladká Francie
Iveta Fabešová - Slavností pečení s Ivetou
Jaroslav Vašák - Ottova Kuchařka velká hrníčková
Paul Gayler - Steaky (Kuchařka o hovězím. Na úvodu je část o mase samotném a jak s ním zacházet, recepty na smažení, grilování, pomalé dušení, marinády, omáčky a glazury. Celkem 140 stran.)
Barbara Myšičková, Aleš Pavlíček – Biomenu (Touto knihou jsme chtěli ukázat, že česká kuchyně připravená z kvalitních místních surovin může mít vysokou úroveň, srovnatelnou s evropskou gastronomickou špičkou.)
Joza Břízová, Maryna Klimentová – Vaříme zdravě, chutně a hospodárně (Klasická kuchařská kniha čerpající především z tradice české gastronomie a prověřená desetiletími je klenotem, který se dědí z generace na generaci.)
Jana Vašáková a Zdena Skokanová N. - Jezte česky - rok v naší kuchyni (Česká sezonní kuchařka. Používané suroviny jsou snadno dostupné (sezonně), recepty nejsou nijak složité, ale rozhodně zajímavé.)

Spřízněné kluby:

Koktejly
Labužník
Co právě jíte
Víno
  Nastavení klubu     Nastavení práv     Homepage     Anketa     Přítomní     Oblíbené     Lopuch     Kategorie  
autor: 
text: 
vyplnit a 
Help

Nemáte právo psát do tohoto klubu.

[ 21131 ] <Novější  <<<Nejnovější  Nejstarší>>>  Starší>  
shelle Shelle - Good Service 3.9.2006 13:02  5625
tinuska [5624]: Tam neni Tesco? No, rozhodne hledej jogurt s napisem Greek cokoli. A thick je husty u jogurtu.
tinuska 3.9.2006 13:00  5624
ShelleOn je Dublin trosku zapadakov, ale uz je tu dost polskych a ruskych obchodu, tam jej maji ale jen tvrdy na strouhani. Tak snad casem.
shelle Shelle - Good Service 3.9.2006 12:57  5623
tinuska [5622]: Jo, tak hledej vec s napisem Quark, to je tvaroh nemecky a minimalne v UK to meli.

A stejne tak prodavaji primo recky jogurt TOTAL.
tinuska 3.9.2006 12:55  5622
ShelleTvaroh miluju ale v Dublinu si o nem muzu nechat jen zdat :( ale asi tam namicham trochu kys. smetany.
vanda Vanda To je ten - hnusný punk 3.9.2006 12:55  5621
tinuskaNa tzaziky je velmi důležité vymačkat z nastrouhaných okurek vodu!
sirin Sirin Otroky prodávat v celku - NEPORCOVAT!!! 3.9.2006 12:55  5620
Nejlepší bílý jogurt je Choceňský ;o)
shelle Shelle - Good Service 3.9.2006 12:53  5619
TinuskaJinak muzes dat pul tvaroh, pul jogurt. A jogurt by asi byl nejlepsi Selsky Hollandia, ten ECHTE, svetly kelimek, 400g. Nebo proste nejaky hodne husty jogurt.

Recky jogurt je totiz spis jak smetana, co do konzistence. Da se krajet nozem.
tinuska 3.9.2006 12:33  5618
ShelleDiky, davam prednost domaci vyrobe. Taky ty smesy z obchodu moc nemusim.
shelle Shelle - Good Service 3.9.2006 12:10  5617
Nebo se da koupit uz hotova smes v obchode, ale mne teda ne kazda chutna.
shelle Shelle - Good Service 3.9.2006 12:09  5616
tinuskasul, pepr, ocet, cesnek je zaklad, pak na uvazeni je kopr, mata
tinuska 3.9.2006 12:07  5615
NenuferJo jo to je ono, a jake koreni a nechava se to ulezet?
nenufer 3.9.2006 11:48  5614
tinuskatzatziky je vec ktoru hladas - uhorky, jogurt a korenie
tinuska 3.9.2006 11:19  5613
Nevite recept na czaciky (vubec netusim jak se to pise, tak snad mi porozumite)
zuzka 2.9.2006 12:31  5612
SirinSlyšela jsem aby se to nelepilo
sirin Sirin Otroky prodávat v celku - NEPORCOVAT!!! 2.9.2006 09:20  5611
nevíte někdo proč se na kvásek a na kynutý těsto, když kynou, sype mouka?

[ 21131 ] <Novější  <<<Nejnovější  Nejstarší>>>  Starší>  

(c) 2001-2011 Lopuch.cz   
Kontakt