Registrace nového uživatele     Návod     Kluby     Archív  Lopuchu     Lopuch.cz  

Modrá je dobrá
zelená je lepší

Lopuch.cz

Jméno:
Heslo:
Podpora LCD:
 
Klub recepty a popisy [ŽP: neomezená] (kategorie Koníčky) moderují Scalex, Anka.
Archiv

Weby pro mlsné huby:

Na talíři - Lopuší kuchařka
www.scuk.cz - Scuk je průvodce po místech, kde se dobře jí a nakupuje.
www.recepty.cz
www.labuznik.com
Pan Cuketka, nejznámější český foodbloger
Světová jídelna (blog s nápaditými a netradičními recepty na lehká jídla)
Koření od Antonína, e-shop s báječným kořením
www.vareni.cz
Dadalova kuchařka


Kuchařky pro mlsné huby:

Roman Vaněk - Poklady klasické české kuchyně
Jana Zatloukalová - Kuchařka pro dceru (Recepty napsane srozumitelne, vcetne teplot a casu peceni, zadne "a upeceme do zlatova". Pro me vyborna, vse, co jsem zkousela, se povedlo.)
Iveta Fabešová - Iveta a sladká Francie
Iveta Fabešová - Slavností pečení s Ivetou
Jaroslav Vašák - Ottova Kuchařka velká hrníčková
Paul Gayler - Steaky (Kuchařka o hovězím. Na úvodu je část o mase samotném a jak s ním zacházet, recepty na smažení, grilování, pomalé dušení, marinády, omáčky a glazury. Celkem 140 stran.)
Barbara Myšičková, Aleš Pavlíček – Biomenu (Touto knihou jsme chtěli ukázat, že česká kuchyně připravená z kvalitních místních surovin může mít vysokou úroveň, srovnatelnou s evropskou gastronomickou špičkou.)
Joza Břízová, Maryna Klimentová – Vaříme zdravě, chutně a hospodárně (Klasická kuchařská kniha čerpající především z tradice české gastronomie a prověřená desetiletími je klenotem, který se dědí z generace na generaci.)
Jana Vašáková a Zdena Skokanová N. - Jezte česky - rok v naší kuchyni (Česká sezonní kuchařka. Používané suroviny jsou snadno dostupné (sezonně), recepty nejsou nijak složité, ale rozhodně zajímavé.)

Spřízněné kluby:

Koktejly
Labužník
Co právě jíte
Víno
  Nastavení klubu     Nastavení práv     Homepage     Anketa     Přítomní     Oblíbené     Lopuch     Kategorie  
autor: 
text: 
vyplnit a 
Help

Nemáte právo psát do tohoto klubu.

[ 21131 ] <Novější  <<<Nejnovější  Nejstarší>>>  Starší>  
marienka Marienka 23.9.2006 14:02  5750
Znalci, co děláte s fenyklem?
Udělala jsem tohle a zachutnal mi. Myslím, že ale budou i lepší úpravy, kde líp vynikne ta fenyklovitost.
manka manka Každá závislost se - počítá... :-) 23.9.2006 13:48  5749
trilliV předposledním Apetitu tam nějaká čtenářka radila takovouhle:
Zesklovatět ol. oleji cibuli, na ni dva italské rajské protlaky, provařit a vrazit lisované stroužky česneku. A podávat ji s česnekovýni krutony, trochou smetny a pažitkou.
Chystám se na ni.
trilli 23.9.2006 13:07  5748
italská rajská polévkanemáte někdo prosím recept na pikantní rajskou polévku? podobnou jako mají třeba v českých pizzeriích?
dělám jinak rajskou normálně z protlaku - ale jen ji solím a sladím - je dobrá - nám moc chutná, ale je spíš tak pro děti - rádi bychom si udělali nějakou kořeněnnou - děkuji
shelle Shelle - Good Service 22.9.2006 18:14  5747
Akawi?
zblunce zblunce Já jsem geniální - i když jsem normální! 22.9.2006 17:34  5746
Scalextohle same dela i ten slany syr, co se prodava namoceny v takovych tech zaoblenych kostkach (zacina na A). Davali jsme ho do cesnecky a byl tam vynikajici, kostky mekke, ale porad to byly kostky
manka manka Každá závislost se - počítá... :-) 22.9.2006 12:13  5745
kvitkoJá včera ukončila agonii výběru a objednala tam taky. Tak mi též drž palce. :-)
kvitko kvitko Co mi vypadne - z ruky:-) 22.9.2006 10:28  5744
mankaá, tak pánev mi prý dneska došla! Objednáno 19.9., došlo 22.9. To jen tak pro informaci s dodací lhůtou karen.cz. Snad to není moc individuální:-)
manka manka Každá závislost se - počítá... :-) 21.9.2006 08:00  5743
Tak vám nevím...
Mám vyhlédnutou tuhle Ingenio kombinaci a pořád uvažuji, jestli nemám vzít raději ten Privilleg (stejné kousky 28+26 cm), po kterém koukám už dlouho, ale vyšlo by to jednou tak draho... Babo raď!
sirin Sirin Otroky prodávat v celku - NEPORCOVAT!!! 21.9.2006 07:50  5742
tak takovou slevu bych taky ráda potrefila ;o)
mati 21.9.2006 06:43  5741
Já mám Ingenio 3 hrnce s jednou rukojetí za necelých 20euro ve slevě a jsem spokojená.
teketapa Teketapa Říkejte mi - Teke 20.9.2006 19:47  5740
Scalex: alespoň nějaký efekt to mělo. :-)
scalex Scalex 20.9.2006 19:42  5739
Vzhledem k tomu, že striktně používám na pánvích dřevěné náčiní, tak škrábance nepotkávám dokonce ani u netefalek. Tedy, dokud u nás nebyla na návštěvě tchýně a ve snaze dokázat, že ona umí všechno líp než my, nám umyla nádobí a pečlivě vydrbala pánev drátěnkou. Naštěstí to byla nějaká laciná, zvenčí omlácená a s naprasklou rukojetí, která už měla stejně koupenou jízdenku do popelnice, ale tchýně je z podobných akcí doživotně vyléčená... 8^)
kvitko kvitko Co mi vypadne - z ruky:-) 20.9.2006 19:28  5738
mankajo, taky jsem zvedava, jak mi dlouho ta tefalka vydrzi. Nejhorsi bylo to hledani nejlevnejsiho obchodu. Uz jsem parkrat chtela objednat, ale nedalo mi to a jeste jsem hledala dal, az jsem nasla nejlevnejsi v tom Brne. Ale zas problem s dopravou. Mozna kdybych hledala dal, ale uz nemam sil.-))) Ja si proste pro korunu necham koleno vrtat.-)
renda Renda 20.9.2006 19:05  5737
mankaIngenio mame skoro rok a kdyz pominu skrabance zpusobene manzelem ( proste i na teflonovou panvicku bere kovovoum obracecku a vidlicku, grrr) tak povrch drzi, pouzivano temer denne od obycejnych michanych vajicek az po ruzne jiskou zahustovane veci - nechytaj se:)
evelyn Evelyn rusko idi na chuj! Ukrajina vyhraje! - #StandWithUkraine 20.9.2006 15:56  5736
Tefal Ingenio máme od vánoc a v pohodě, žádné škrábance.

[ 21131 ] <Novější  <<<Nejnovější  Nejstarší>>>  Starší>  

(c) 2001-2011 Lopuch.cz   
Kontakt