Registrace nového uživatele     Návod     Kluby     Archív  Lopuchu     Lopuch.cz  

Něco navíc v zeleném?
A proč ne...

Lopuch.cz

Jméno:
Heslo:
Podpora LCD:
 
Klub recepty a popisy [ŽP: neomezená] (kategorie Koníčky) moderují Scalex, Anka.
Archiv

Weby pro mlsné huby:

Na talíři - Lopuší kuchařka
www.scuk.cz - Scuk je průvodce po místech, kde se dobře jí a nakupuje.
www.recepty.cz
www.labuznik.com
Pan Cuketka, nejznámější český foodbloger
Světová jídelna (blog s nápaditými a netradičními recepty na lehká jídla)
Koření od Antonína, e-shop s báječným kořením
www.vareni.cz
Dadalova kuchařka


Kuchařky pro mlsné huby:

Roman Vaněk - Poklady klasické české kuchyně
Jana Zatloukalová - Kuchařka pro dceru (Recepty napsane srozumitelne, vcetne teplot a casu peceni, zadne "a upeceme do zlatova". Pro me vyborna, vse, co jsem zkousela, se povedlo.)
Iveta Fabešová - Iveta a sladká Francie
Iveta Fabešová - Slavností pečení s Ivetou
Jaroslav Vašák - Ottova Kuchařka velká hrníčková
Paul Gayler - Steaky (Kuchařka o hovězím. Na úvodu je část o mase samotném a jak s ním zacházet, recepty na smažení, grilování, pomalé dušení, marinády, omáčky a glazury. Celkem 140 stran.)
Barbara Myšičková, Aleš Pavlíček – Biomenu (Touto knihou jsme chtěli ukázat, že česká kuchyně připravená z kvalitních místních surovin může mít vysokou úroveň, srovnatelnou s evropskou gastronomickou špičkou.)
Joza Břízová, Maryna Klimentová – Vaříme zdravě, chutně a hospodárně (Klasická kuchařská kniha čerpající především z tradice české gastronomie a prověřená desetiletími je klenotem, který se dědí z generace na generaci.)
Jana Vašáková a Zdena Skokanová N. - Jezte česky - rok v naší kuchyni (Česká sezonní kuchařka. Používané suroviny jsou snadno dostupné (sezonně), recepty nejsou nijak složité, ale rozhodně zajímavé.)

Spřízněné kluby:

Koktejly
Labužník
Co právě jíte
Víno
  Nastavení klubu     Nastavení práv     Homepage     Anketa     Přítomní     Oblíbené     Lopuch     Kategorie  
autor: 
text: 
vyplnit a 
Help

Nemáte právo psát do tohoto klubu.

[ 21131 ] <Novější  <<<Nejnovější  Nejstarší>>>  Starší>  
marienka Marienka 23.9.2006 16:47  5755
Fenyklový čaj je ale ze semen fenyklu, ne z bulvy:-)

Shelle: prostě syrový nakrájet, nemusí se tepelně nic?
kvitko kvitko Co mi vypadne - z ruky:-) 23.9.2006 16:47  5754
shellja jsem slysela to samy, co muflonka, ale v cechach.-)
muflonek muflonek z Perníkového lesa - srazy východočeské příjemné.o) 23.9.2006 15:02  5753
Shelle NO protože když mají miminka prdíky - resp. aby se tak nanadýmaly, tak se jim dává pít fenyklový čaj.o)

Alespoň tak to bylo v Německu...

shelle Shelle - Good Service 23.9.2006 15:01  5752
Marienka [5750]: Je fenykl vhodny pri kojeni? Nevim proc, ho mam spojeny s miminky, ale netusim kvuli cemu.

Ja ho normalne pridavam do salatu.
muflonek muflonek z Perníkového lesa - srazy východočeské příjemné.o) 23.9.2006 14:50  5751
Marienka někde se pokusím vyštrachat recept na salát s fenyklem.o) taky mi to chutnalo - bylo to něco v rámci dělené stravy - myslím, že jsem si ten recept v Německu opisovala.o)
marienka Marienka 23.9.2006 14:02  5750
Znalci, co děláte s fenyklem?
Udělala jsem tohle a zachutnal mi. Myslím, že ale budou i lepší úpravy, kde líp vynikne ta fenyklovitost.
manka manka Každá závislost se - počítá... :-) 23.9.2006 13:48  5749
trilliV předposledním Apetitu tam nějaká čtenářka radila takovouhle:
Zesklovatět ol. oleji cibuli, na ni dva italské rajské protlaky, provařit a vrazit lisované stroužky česneku. A podávat ji s česnekovýni krutony, trochou smetny a pažitkou.
Chystám se na ni.
trilli 23.9.2006 13:07  5748
italská rajská polévkanemáte někdo prosím recept na pikantní rajskou polévku? podobnou jako mají třeba v českých pizzeriích?
dělám jinak rajskou normálně z protlaku - ale jen ji solím a sladím - je dobrá - nám moc chutná, ale je spíš tak pro děti - rádi bychom si udělali nějakou kořeněnnou - děkuji
shelle Shelle - Good Service 22.9.2006 18:14  5747
Akawi?
zblunce zblunce Já jsem geniální - i když jsem normální! 22.9.2006 17:34  5746
Scalextohle same dela i ten slany syr, co se prodava namoceny v takovych tech zaoblenych kostkach (zacina na A). Davali jsme ho do cesnecky a byl tam vynikajici, kostky mekke, ale porad to byly kostky
manka manka Každá závislost se - počítá... :-) 22.9.2006 12:13  5745
kvitkoJá včera ukončila agonii výběru a objednala tam taky. Tak mi též drž palce. :-)
kvitko kvitko Co mi vypadne - z ruky:-) 22.9.2006 10:28  5744
mankaá, tak pánev mi prý dneska došla! Objednáno 19.9., došlo 22.9. To jen tak pro informaci s dodací lhůtou karen.cz. Snad to není moc individuální:-)
manka manka Každá závislost se - počítá... :-) 21.9.2006 08:00  5743
Tak vám nevím...
Mám vyhlédnutou tuhle Ingenio kombinaci a pořád uvažuji, jestli nemám vzít raději ten Privilleg (stejné kousky 28+26 cm), po kterém koukám už dlouho, ale vyšlo by to jednou tak draho... Babo raď!
sirin Sirin Otroky prodávat v celku - NEPORCOVAT!!! 21.9.2006 07:50  5742
tak takovou slevu bych taky ráda potrefila ;o)
mati 21.9.2006 06:43  5741
Já mám Ingenio 3 hrnce s jednou rukojetí za necelých 20euro ve slevě a jsem spokojená.

[ 21131 ] <Novější  <<<Nejnovější  Nejstarší>>>  Starší>  

(c) 2001-2011 Lopuch.cz   
Kontakt