Registrace nového uživatele     Návod     Kluby     Archív  Lopuchu     Lopuch.cz  

Modrá je dobrá
zelená je lepší

Lopuch.cz

Jméno:
Heslo:
Podpora LCD:
 
Klub recepty a popisy [ŽP: neomezená] (kategorie Koníčky) moderují Scalex, Anka.
Archiv

Weby pro mlsné huby:

Na talíři - Lopuší kuchařka
www.scuk.cz - Scuk je průvodce po místech, kde se dobře jí a nakupuje.
www.recepty.cz
www.labuznik.com
Pan Cuketka, nejznámější český foodbloger
Světová jídelna (blog s nápaditými a netradičními recepty na lehká jídla)
Koření od Antonína, e-shop s báječným kořením
www.vareni.cz
Dadalova kuchařka


Kuchařky pro mlsné huby:

Roman Vaněk - Poklady klasické české kuchyně
Jana Zatloukalová - Kuchařka pro dceru (Recepty napsane srozumitelne, vcetne teplot a casu peceni, zadne "a upeceme do zlatova". Pro me vyborna, vse, co jsem zkousela, se povedlo.)
Iveta Fabešová - Iveta a sladká Francie
Iveta Fabešová - Slavností pečení s Ivetou
Jaroslav Vašák - Ottova Kuchařka velká hrníčková
Paul Gayler - Steaky (Kuchařka o hovězím. Na úvodu je část o mase samotném a jak s ním zacházet, recepty na smažení, grilování, pomalé dušení, marinády, omáčky a glazury. Celkem 140 stran.)
Barbara Myšičková, Aleš Pavlíček – Biomenu (Touto knihou jsme chtěli ukázat, že česká kuchyně připravená z kvalitních místních surovin může mít vysokou úroveň, srovnatelnou s evropskou gastronomickou špičkou.)
Joza Břízová, Maryna Klimentová – Vaříme zdravě, chutně a hospodárně (Klasická kuchařská kniha čerpající především z tradice české gastronomie a prověřená desetiletími je klenotem, který se dědí z generace na generaci.)
Jana Vašáková a Zdena Skokanová N. - Jezte česky - rok v naší kuchyni (Česká sezonní kuchařka. Používané suroviny jsou snadno dostupné (sezonně), recepty nejsou nijak složité, ale rozhodně zajímavé.)

Spřízněné kluby:

Koktejly
Labužník
Co právě jíte
Víno
  Nastavení klubu     Nastavení práv     Homepage     Anketa     Přítomní     Oblíbené     Lopuch     Kategorie  
autor: 
text: 
vyplnit a 
Help

Nemáte právo psát do tohoto klubu.

[ 21131 ] <Novější  <<<Nejnovější  Nejstarší>>>  Starší>  
tilka tilka dálky, ty bývaly blíž 17.10.2006 13:35  5779
A já si vždycky myslela, že žlutá mrkev je krmná. Ale fakt, že ti Čínani spasou kde co. o)))
kvitko kvitko Co mi vypadne - z ruky:-) 17.10.2006 07:17  5778
Kdysi mi pár žlutých mrkví vyrostlo mezi normálníma červenýma. Jsem myslela, že to jsou nějaký albíni a on je to fakt druh mrkve? No toto:-)
phanny phanny Chuť na sladké? - - Přijďte k nám 15.10.2006 22:11  5777
TeketapaStejnak bych šel do tefalu.
shelle Shelle - Good Service 15.10.2006 22:08  5776
phanny [5774]: Je v tech smesich na cinu, mrazena, tak my me zajimala cerstva.
teketapa Teketapa Říkejte mi - Teke 15.10.2006 22:08  5775
Shellko: ještě jsem ji nikde neviděla.
phanny phanny Chuť na sladké? - - Přijďte k nám 15.10.2006 22:07  5774
Shellek čemu to je?
teketapa Teketapa Říkejte mi - Teke 15.10.2006 22:07  5773
Hezký, ale mamka chce titan. :-)
shelle Shelle - Good Service 15.10.2006 22:05  5772
zluta mrkevDa se nekde koupit cerstva?
phanny phanny Chuť na sladké? - - Přijďte k nám 15.10.2006 22:04  5771
nádobíAsi po dvacáte budu doporučovat nerezové hrnce z makra a teflon od Tefalu.
teketapa Teketapa Říkejte mi - Teke 15.10.2006 11:09  5770
Tak můj dotaz v Dotazech poněkud zapadl, zeptám se tedy zdejších kuchtíků a kuchtiček. :-) Máte někdo zkušenosti s titanovým nádobím zn. Eta? Je kvalitní? Doporučili byste jinou značku?
nula nula všetko je tak, ako má byť 11.10.2006 13:55  5769
a safrfaTo som pekne opožděná... :))

sorry
nula nula všetko je tak, ako má byť 11.10.2006 13:54  5768
MarienkaTak tak, máš pravdu, ten prdíkový miminkovský čajík je zo semien. :)
manka manka Každá závislost se - počítá... :-) 10.10.2006 07:22  5767
TeketapaJá ji zatím nikde neviděla. Ale uvařit ji bezsáčkově mi nepřijde zase až tak složité - prostě ji propláchneš v cedníku, vrazíš do vařící vody a po půl hodině ji scedíš - můžeš ji na rozdíl od pytlíkové předtím ochutnat, což u tohohle druhu rýže je docela výhoda, bo mi přijde, že se pokaždé vaří jinak dlouho...
teketapa Teketapa Říkejte mi - Teke 9.10.2006 15:50  5766
Nevíte někdo o neloupané rýži ve varných sáčcích? Zatím ji nemůžu objevit... existuje vůbec?
tilka tilka dálky, ty bývaly blíž 2.10.2006 15:14  5765
Olivový olej, cibule, nové koření, celý pepř, bobkový list, oregano, tymián, feferonky a budeš mít baštu nad bašty.

[ 21131 ] <Novější  <<<Nejnovější  Nejstarší>>>  Starší>  

(c) 2001-2011 Lopuch.cz   
Kontakt