Registrace nového uživatele     Návod     Kluby     Archív  Lopuchu     Lopuch.cz  

Když diskuse,
tak s Lopuchem

Lopuch.cz

Jméno:
Heslo:
Podpora LCD:
 
Klub recepty a popisy [ŽP: neomezená] (kategorie Koníčky) moderují Scalex, Anka.
Archiv

Weby pro mlsné huby:

Na talíři - Lopuší kuchařka
www.scuk.cz - Scuk je průvodce po místech, kde se dobře jí a nakupuje.
www.recepty.cz
www.labuznik.com
Pan Cuketka, nejznámější český foodbloger
Světová jídelna (blog s nápaditými a netradičními recepty na lehká jídla)
Koření od Antonína, e-shop s báječným kořením
www.vareni.cz
Dadalova kuchařka


Kuchařky pro mlsné huby:

Roman Vaněk - Poklady klasické české kuchyně
Jana Zatloukalová - Kuchařka pro dceru (Recepty napsane srozumitelne, vcetne teplot a casu peceni, zadne "a upeceme do zlatova". Pro me vyborna, vse, co jsem zkousela, se povedlo.)
Iveta Fabešová - Iveta a sladká Francie
Iveta Fabešová - Slavností pečení s Ivetou
Jaroslav Vašák - Ottova Kuchařka velká hrníčková
Paul Gayler - Steaky (Kuchařka o hovězím. Na úvodu je část o mase samotném a jak s ním zacházet, recepty na smažení, grilování, pomalé dušení, marinády, omáčky a glazury. Celkem 140 stran.)
Barbara Myšičková, Aleš Pavlíček – Biomenu (Touto knihou jsme chtěli ukázat, že česká kuchyně připravená z kvalitních místních surovin může mít vysokou úroveň, srovnatelnou s evropskou gastronomickou špičkou.)
Joza Břízová, Maryna Klimentová – Vaříme zdravě, chutně a hospodárně (Klasická kuchařská kniha čerpající především z tradice české gastronomie a prověřená desetiletími je klenotem, který se dědí z generace na generaci.)
Jana Vašáková a Zdena Skokanová N. - Jezte česky - rok v naší kuchyni (Česká sezonní kuchařka. Používané suroviny jsou snadno dostupné (sezonně), recepty nejsou nijak složité, ale rozhodně zajímavé.)

Spřízněné kluby:

Koktejly
Labužník
Co právě jíte
Víno
  Nastavení klubu     Nastavení práv     Homepage     Anketa     Přítomní     Oblíbené     Lopuch     Kategorie  
autor: 
text: 
vyplnit a 
Help

Nemáte právo psát do tohoto klubu.

[ 21131 ] <Novější  <<<Nejnovější  Nejstarší>>>  Starší>  
pegas Pegas 5.12.2006 17:54  6064
Medovnik jsem delal pred tydnem a krem je tam jenom z uvarene plechovky salka rozslehane s maslem. Ale to neni ta tahava hmota, samotne salko by ale mohlo byt to prave, ale po tech dvou hodinach vareni je to takove lepidlo, dele by to mohlo byt tuzsi.
evelyn Evelyn rusko idi na chuj! Ukrajina vyhraje! - #StandWithUkraine 5.12.2006 15:35  6063
Vzorky nebudou, jen ten recept :-)
milda Milda 5.12.2006 15:03  6062
Evelyn [6060]: hod si me s tim vzorkem do kopie ;-D
shelle Shelle - Good Service 5.12.2006 14:54  6061
Ja pockam. Muzes kdyztak poslat rovnou ten vzorek, adresu dodam.
evelyn Evelyn rusko idi na chuj! Ukrajina vyhraje! - #StandWithUkraine 5.12.2006 14:51  6060
O recept se podělím, ale mám ho doma. Tak večer (doufám, že si vzpomenu).
shelle Shelle - Good Service 5.12.2006 14:43  6059
Evelyn [6058]: A podelis se se mnou? (Recept nebo vzorek)
evelyn Evelyn rusko idi na chuj! Ukrajina vyhraje! - #StandWithUkraine 5.12.2006 14:41  6058
Od kolegyně z práce jsem dostala recept na kokosové řezy s tímto karamelovým krémem. Úžasná záležitost a celkem jednoduchá. Dělám je ale jen na vánoce a o přítelových narozeninách.
misulina misulina 5.12.2006 14:40  6057
TherezaMamina tím plní na vánoce košíčky a je to moc mňam:-) Jinak z toho kámoška dělá i likér "bejlíz":-) Já to mohu i samotné, ale v malém množství:-))
thereza Thereza apičkama ťapy-ťap,dělej mi to taky tak - jazýčkama lízy-líz,dělej mi to ještě víc 5.12.2006 14:37  6056
jedna známá pekla vždycky dort..něco jako medovník a timhle způsobem do něj dělala krém.-))ten byl....:-)
thereza Thereza apičkama ťapy-ťap,dělej mi to taky tak - jazýčkama lízy-líz,dělej mi to ještě víc 5.12.2006 14:36  6055
mňam, nikdy sem to nezkoušela, ale musí to bejt straaaašně dobrý:))
manka manka Každá závislost se - počítá... :-) 5.12.2006 14:32  6054
6049Mildo, zkus zi napřed přečíst alespoň aktuální stránku... :-))
evelyn Evelyn rusko idi na chuj! Ukrajina vyhraje! - #StandWithUkraine 5.12.2006 14:16  6053
Je lepší vařit 4 hodiny, stojí to za to :-)
thereza Thereza apičkama ťapy-ťap,dělej mi to taky tak - jazýčkama lízy-líz,dělej mi to ještě víc 5.12.2006 14:11  6052
misulina..tak sme na to káply obě.-)))
thereza Thereza apičkama ťapy-ťap,dělej mi to taky tak - jazýčkama lízy-líz,dělej mi to ještě víc 5.12.2006 14:11  6051
milda:...zaslechla sem, že se takovej ten tahavej vyrábí z kondenzovanýho mlíka, který se nechá pár hodin vařit v plechovce a pak se to jen obarví tim cukrem...
misulina misulina 5.12.2006 14:10  6050
MildaMáma dělá karamelový krém tak, že asi dvě hodiny vaří Salko. Asi záleží, na co to potřebuješ.

[ 21131 ] <Novější  <<<Nejnovější  Nejstarší>>>  Starší>  

(c) 2001-2011 Lopuch.cz   
Kontakt