Registrace nového uživatele     Návod     Kluby     Archív  Lopuchu     Lopuch.cz  

Nudou jsi opuch?
Navštiv Lopuch!

Lopuch.cz

Jméno:
Heslo:
Podpora LCD:
 
Klub recepty a popisy [ŽP: neomezená] (kategorie Koníčky) moderují Scalex, Anka.
Archiv

Weby pro mlsné huby:

Na talíři - Lopuší kuchařka
www.scuk.cz - Scuk je průvodce po místech, kde se dobře jí a nakupuje.
www.recepty.cz
www.labuznik.com
Pan Cuketka, nejznámější český foodbloger
Světová jídelna (blog s nápaditými a netradičními recepty na lehká jídla)
Koření od Antonína, e-shop s báječným kořením
www.vareni.cz
Dadalova kuchařka


Kuchařky pro mlsné huby:

Roman Vaněk - Poklady klasické české kuchyně
Jana Zatloukalová - Kuchařka pro dceru (Recepty napsane srozumitelne, vcetne teplot a casu peceni, zadne "a upeceme do zlatova". Pro me vyborna, vse, co jsem zkousela, se povedlo.)
Iveta Fabešová - Iveta a sladká Francie
Iveta Fabešová - Slavností pečení s Ivetou
Jaroslav Vašák - Ottova Kuchařka velká hrníčková
Paul Gayler - Steaky (Kuchařka o hovězím. Na úvodu je část o mase samotném a jak s ním zacházet, recepty na smažení, grilování, pomalé dušení, marinády, omáčky a glazury. Celkem 140 stran.)
Barbara Myšičková, Aleš Pavlíček – Biomenu (Touto knihou jsme chtěli ukázat, že česká kuchyně připravená z kvalitních místních surovin může mít vysokou úroveň, srovnatelnou s evropskou gastronomickou špičkou.)
Joza Břízová, Maryna Klimentová – Vaříme zdravě, chutně a hospodárně (Klasická kuchařská kniha čerpající především z tradice české gastronomie a prověřená desetiletími je klenotem, který se dědí z generace na generaci.)
Jana Vašáková a Zdena Skokanová N. - Jezte česky - rok v naší kuchyni (Česká sezonní kuchařka. Používané suroviny jsou snadno dostupné (sezonně), recepty nejsou nijak složité, ale rozhodně zajímavé.)

Spřízněné kluby:

Koktejly
Labužník
Co právě jíte
Víno
  Nastavení klubu     Nastavení práv     Homepage     Anketa     Přítomní     Oblíbené     Lopuch     Kategorie  
autor: 
text: 
vyplnit a 
Help

Nemáte právo psát do tohoto klubu.

[ 21131 ] <Novější  <<<Nejnovější  Nejstarší>>>  Starší>  
anka Anka Když je někde něco dobrého k sežrání, - tak je rouhání to nesežrat. 1.1.2007 20:15  6276
ShelleJak dlouho už ji tam máš?:)))
shelle Shelle - Good Service 1.1.2007 19:18  6275
(oblibeny) kokosovy kremJak dlouho ta otevrena plechovka vydrzi v lednici?
tyna tyna 31.12.2006 17:00  6274
Tak v příštím roce hodně úspěchů a lásky a štěstí a ... no všechno, co si přejete!!!!
tyna tyna 31.12.2006 16:59  6273
PegasJe to ňamka, viď. Já sladké nemusím, ale todle jo.

pegas Pegas 31.12.2006 14:30  6272
Tak hotovo, je to vynikajici. Dokonce jsem zjistil, ze uz jsem to nekdy mel, tak jsem rad, ze mam ted recept a muzu si to upect casteji.
tyna tyna 30.12.2006 20:39  6271
PegasNo nevím, ale jak jsem psala, já namatlám papír 100% tukem nebo sádlem (olej se mi moc neosvědčil, ale taky to jde), vysypu hrubou moukou, pak přendám na vysoký plech a upravím v rozích a pak na to vliju tu našlehanou směs (šlehej dost dlouho, ale přece jen je to řidší než normální těsto s moukou)
scalex Scalex 30.12.2006 20:39  6270
Anka [6268]: rolády jsou trochu jiný případ, jsou hodně křehké a jde o to, aby se nepotrhaly. Na tunu jiných věcí taky papír nijak neupravuju, ale na roládu se to vyplatí (já vysypávám i na roládu, do které mouka jde).
scalex Scalex 30.12.2006 20:37  6269
Pegas: Ano, ale ta nejspíš měla v těstě mouku, ne? No hele, dělej si co chceš, když to mermomocí nechceš vysypávat, tak to nevysypávej.
anka Anka Když je někde něco dobrého k sežrání, - tak je rouhání to nesežrat. 30.12.2006 20:37  6268
Papír jsme nikdy nijak neupravovali a vždy jsme z něj všechno dostali. Právě proto ho doma používáme.
pegas Pegas 30.12.2006 20:34  6267
Co jsem zatim pekl na papiru, tak nebylo potreba, i nejakou roladu jsem na tom uz delal.
scalex Scalex 30.12.2006 20:28  6266
Pegas [6265]: pokud to pak chceš jíst i s tím papírem, tak to není nutné vysypávat. 8^)
pegas Pegas 30.12.2006 20:24  6265
Jeste jedna vec, je nutne ten papir vysypavat?
tyna tyna 30.12.2006 20:23  6264
PegasTak hodně úspěchů a dobrou chuť (zatím chutnala NAPROSTO všem - i ťchýni), pak poreferuj, jak se povedla :-))
pegas Pegas 30.12.2006 20:21  6263
tyna: Dik, zitra vyzkousim.
tyna tyna 30.12.2006 19:49  6262
Mám ještě prosbu - umí tu někdo opravdu dobrý katův šleh? Já ho mám vždy jako guláš:-(

[ 21131 ] <Novější  <<<Nejnovější  Nejstarší>>>  Starší>  

(c) 2001-2011 Lopuch.cz   
Kontakt