Registrace nového uživatele     Návod     Kluby     Archív  Lopuchu     Lopuch.cz  

Náš Lopuch Vám
vytře zrak

Lopuch.cz

Jméno:
Heslo:
Podpora LCD:
 
Klub recepty a popisy [ŽP: neomezená] (kategorie Koníčky) moderují Scalex, Anka.
Archiv

Weby pro mlsné huby:

Na talíři - Lopuší kuchařka
www.scuk.cz - Scuk je průvodce po místech, kde se dobře jí a nakupuje.
www.recepty.cz
www.labuznik.com
Pan Cuketka, nejznámější český foodbloger
Světová jídelna (blog s nápaditými a netradičními recepty na lehká jídla)
Koření od Antonína, e-shop s báječným kořením
www.vareni.cz
Dadalova kuchařka


Kuchařky pro mlsné huby:

Roman Vaněk - Poklady klasické české kuchyně
Jana Zatloukalová - Kuchařka pro dceru (Recepty napsane srozumitelne, vcetne teplot a casu peceni, zadne "a upeceme do zlatova". Pro me vyborna, vse, co jsem zkousela, se povedlo.)
Iveta Fabešová - Iveta a sladká Francie
Iveta Fabešová - Slavností pečení s Ivetou
Jaroslav Vašák - Ottova Kuchařka velká hrníčková
Paul Gayler - Steaky (Kuchařka o hovězím. Na úvodu je část o mase samotném a jak s ním zacházet, recepty na smažení, grilování, pomalé dušení, marinády, omáčky a glazury. Celkem 140 stran.)
Barbara Myšičková, Aleš Pavlíček – Biomenu (Touto knihou jsme chtěli ukázat, že česká kuchyně připravená z kvalitních místních surovin může mít vysokou úroveň, srovnatelnou s evropskou gastronomickou špičkou.)
Joza Břízová, Maryna Klimentová – Vaříme zdravě, chutně a hospodárně (Klasická kuchařská kniha čerpající především z tradice české gastronomie a prověřená desetiletími je klenotem, který se dědí z generace na generaci.)
Jana Vašáková a Zdena Skokanová N. - Jezte česky - rok v naší kuchyni (Česká sezonní kuchařka. Používané suroviny jsou snadno dostupné (sezonně), recepty nejsou nijak složité, ale rozhodně zajímavé.)

Spřízněné kluby:

Koktejly
Labužník
Co právě jíte
Víno
  Nastavení klubu     Nastavení práv     Homepage     Anketa     Přítomní     Oblíbené     Lopuch     Kategorie  
autor: 
text: 
vyplnit a 
Help

Nemáte právo psát do tohoto klubu.

[ 21131 ] <Novější  <<<Nejnovější  Nejstarší>>>  Starší>  
twistr 7.2.2007 18:53  6577
Obávám se, že řešení problémů s podobnou návštěvou by spíše patřilo do klubu spanking;.-)))
Udělej normální francouzské brambory a když je nebude chtít, tak ať nejí, resp. si zajde do restaurace. Kdyby to byla vegetariánka tak ani nepípnu, ale tohle je vy.....ní
foxka Foxka Everybody hurts...sometimes. 7.2.2007 15:22  6576
A já nadávám dceři, že občas pitvá jídlo a vyndává z něj cibuli.. Ona je vlastně zlatý dítě!!! :-))
mrmar MrMar Ve prvaku si na mne cestinar zased - a delal my problemi 7.2.2007 14:59  6575
Ty jo, to je teda vybíravost! To už hraničí s kompulzivně obsedantní poruchou :-)
tyna tyna 7.2.2007 14:59  6574
Spratek to je, ale až na jídlo je celkem milá. No, budou brambory se sýrem a hráškem (to naše holky taky můžou), a drahý dostane ten gothaj s cibulí a octem (to zase můžu i já). Tak ď :)
kvitko kvitko Co mi vypadne - z ruky:-) 7.2.2007 14:53  6573
Ano, správná připomínka od Nenufer, sýr až před dopečením.-)
misulina misulina 7.2.2007 14:53  6572
tynaHih, tak to udělej klasicky a když to "maso" nechce jíst, ať ho vybere a nejí ho;-)
tigo Tigo Ironical, pedantical, cynical bitch - who wants to touch me? ‹(•_•)› 7.2.2007 14:50  6571
Spratek je to, rozmazlenej :)
sirin Sirin Otroky prodávat v celku - NEPORCOVAT!!! 7.2.2007 14:28  6570
měla by jet do Somálska, tam by ji naučili.
tyna tyna 7.2.2007 14:28  6569
mankaOna říká, že je bezmasová - to prý znamená, že maso jí, ale samotné a ne v něčem :)) No prostě hlad na ní.
manka manka Každá závislost se - počítá... :-) 7.2.2007 14:23  6568
Ona je vegetariánka a jí vepřovou???
tyna tyna 7.2.2007 14:20  6567
Hm, děláte mi chutě...proč já to vlastně doma nevařím?!

A s tím strávníkem - to je tak, když chce být teta "za hodnou" :)Tuhle jsem dělala vepřovou, brknedlík a špenát (to vím že jí), s radostí jsem to nandala, jenže jsem zapomněla že nejí cibuli a já to maso peču s cibulí a česnekem. Tak si vyměnila omaštěné knedle za suché, z masa odšmrdlala ten výpek s cibulí a bylo. Gothaj nejí - jen poličan a to ne od každého výrobce. Já bych jí teda hnala, ale takhle si navykla od malička a ségra to už vzdala (páč si to tak naučila!)
sirin Sirin Otroky prodávat v celku - NEPORCOVAT!!! 7.2.2007 14:15  6566
ono taky bez slaniny, či salámu ty brambory ztrácejí na chuti. Skoro bych do spod dala plátky slaniny a slečě bych je pak nenápadně odebrala. Tedy pokud to má jíst celá rodina.
tigo Tigo Ironical, pedantical, cynical bitch - who wants to touch me? ‹(•_•)› 7.2.2007 14:12  6564
Nakonec se stejne zjisti, ze do tech v restauraci davaji salam :)
nenufer 7.2.2007 14:09  6563
no my do francuzskych brambor davame uvarene vajicka na kolecka + salam ( ale ked ten neje :-))) a na zalievku kyslu smotanu rozmiesanu s vajickom aby to trosku drzalo po hromade (pripadne trochu nariedenu mliekom). Syr navrch nedavam lebo mi zvycajne zhori skor ako sa to cele upecie, jedine az na zaver vypnem ruru, dam syr a este to do nej na nejaku minutu vlozim
uva 7.2.2007 14:08  6562
s octem a cibulí...

[ 21131 ] <Novější  <<<Nejnovější  Nejstarší>>>  Starší>  

(c) 2001-2011 Lopuch.cz   
Kontakt