Registrace nového uživatele     Návod     Kluby     Archív  Lopuchu     Lopuch.cz  

Modrá je dobrá
zelená je lepší

Lopuch.cz

Jméno:
Heslo:
Podpora LCD:
 
Klub recepty a popisy [ŽP: neomezená] (kategorie Koníčky) moderují Scalex, Anka.
Archiv

Weby pro mlsné huby:

Na talíři - Lopuší kuchařka
www.scuk.cz - Scuk je průvodce po místech, kde se dobře jí a nakupuje.
www.recepty.cz
www.labuznik.com
Pan Cuketka, nejznámější český foodbloger
Světová jídelna (blog s nápaditými a netradičními recepty na lehká jídla)
Koření od Antonína, e-shop s báječným kořením
www.vareni.cz
Dadalova kuchařka


Kuchařky pro mlsné huby:

Roman Vaněk - Poklady klasické české kuchyně
Jana Zatloukalová - Kuchařka pro dceru (Recepty napsane srozumitelne, vcetne teplot a casu peceni, zadne "a upeceme do zlatova". Pro me vyborna, vse, co jsem zkousela, se povedlo.)
Iveta Fabešová - Iveta a sladká Francie
Iveta Fabešová - Slavností pečení s Ivetou
Jaroslav Vašák - Ottova Kuchařka velká hrníčková
Paul Gayler - Steaky (Kuchařka o hovězím. Na úvodu je část o mase samotném a jak s ním zacházet, recepty na smažení, grilování, pomalé dušení, marinády, omáčky a glazury. Celkem 140 stran.)
Barbara Myšičková, Aleš Pavlíček – Biomenu (Touto knihou jsme chtěli ukázat, že česká kuchyně připravená z kvalitních místních surovin může mít vysokou úroveň, srovnatelnou s evropskou gastronomickou špičkou.)
Joza Břízová, Maryna Klimentová – Vaříme zdravě, chutně a hospodárně (Klasická kuchařská kniha čerpající především z tradice české gastronomie a prověřená desetiletími je klenotem, který se dědí z generace na generaci.)
Jana Vašáková a Zdena Skokanová N. - Jezte česky - rok v naší kuchyni (Česká sezonní kuchařka. Používané suroviny jsou snadno dostupné (sezonně), recepty nejsou nijak složité, ale rozhodně zajímavé.)

Spřízněné kluby:

Koktejly
Labužník
Co právě jíte
Víno
  Nastavení klubu     Nastavení práv     Homepage     Anketa     Přítomní     Oblíbené     Lopuch     Kategorie  
autor: 
text: 
vyplnit a 
Help

Nemáte právo psát do tohoto klubu.

[ 21131 ] <Novější  <<<Nejnovější  Nejstarší>>>  Starší>  
phanny phanny Chuť na sladké? - - Přijďte k nám 6.3.2007 21:17  6807
KeosanJá mám horní kúrku bledou, tam to pochopitelně nepeče. Ale nikdy mi to nevadilo.
evelyn Evelyn rusko idi na chuj! Ukrajina vyhraje! - #StandWithUkraine 6.3.2007 16:34  6806
keosan [6802]: Víc než rok a jsme maximálně spokojeni. Peče moc dobře.


Jinak ta forma se opravdu neotáčí ale jde lehce vytáhnout :-)
keosan 6.3.2007 15:17  6805
Mozno miesto tocenia tlacil :-)
shelle Shelle - Good Service 6.3.2007 15:15  6804
Tigo [6803]: :)))))))))))))))))))))))))
tigo Tigo Ironical, pedantical, cynical bitch - who wants to touch me? ‹(•_•)› 6.3.2007 15:13  6803
Tak tohle me v diskuzi u te pekarny od Evelyn odrovnalo:

"V návodu na použití se uvádí, že forma se vytáhne tak, že se otočí o čtvrt kruhu doleva. Točil jsem tak usilovně, že mi vypadlo skleněné oko ale úspěch se nedostavil. Později jsem zjistil, že forma je uchycena jiným způsobem a dá se velmi jednoduše vytáhnout a nasadit z5 pouhým tahem."

:))
keosan 6.3.2007 15:08  6802
Mne par ludi hovorilo /ale nezda sa mi to/, ze u pekarni je normalne, ked je bleda horna korka chleba, aj ked nastavim na tmave prepecenie. Tak sa chcem uistit, ze nemam divne naroky na chlieb, ked chcem, aby pri strednom prepeceni bola korka bledohneda a pri tmavom hneda. A nie na najtmavsom biela ako cesto...

Evelyn 6801
pekna. Tu som chcel na odporucanie kupit. Zial v SK ju nikde nevidno a pri dovoze by bol problem s reklamaciami. Btw, ako dlho ju mate ?
evelyn Evelyn rusko idi na chuj! Ukrajina vyhraje! - #StandWithUkraine 6.3.2007 14:13  6801
keosanMáme DOMO-BIELMEIER B 3650, sklápěcí míchací metla, pečení bez problémů na rychlý program i stand. Propečeno normálně, pokud toužíme fakt po tvrdé kůrce tak stačí nechat v pekárně po dopečení tak 20-30 min a jak pekárna udržuje teplo tak ta kůrka dojde. Ale v 95% vytahujeme hned po dopečení, protože to stačí.
tigo Tigo Ironical, pedantical, cynical bitch - who wants to touch me? ‹(•_•)› 6.3.2007 14:05  6800
Tipuju hneda.
keosan 6.3.2007 13:52  6799
ALLAke mate pekarnicky a akej farby je chlebik, co sa podari upiect programom - aka je farba korky chleba na bokoch a z hora ?
keosan 5.3.2007 14:23  6798
Pojdem to dnes reklamovat. Len, ci ju vymenia kus za kus /ked som ju v piatok kupil/ a clovek nebude musiet cakat mesiac na servis ...

Apropo, niekto mi tvrdil, ze hore na chlebe sa korka neprepeka - ale to sa mi nezda...
evelyn Evelyn rusko idi na chuj! Ukrajina vyhraje! - #StandWithUkraine 5.3.2007 14:08  6797
Tak to reklamuj.
keosan 5.3.2007 13:49  6796
Tiez to nechapem. Bol som u znameho, mal VEGU. Hodil tam prisady, dal Basic 1 program a za 2:53 hod to ma upecene /na stredne prepecene/. tu po 3:18, ci s predhrievanim 3:45 to este nebolo hotove /ani program 1 basic, ani program 4 celozrnny/ a este aj po dalsom dopekani 60 minut to bolo, akoby len jemne prepecene. Chlieb bol dobry, ale to nastve, ze automaticky by ho neurobilo :-(
evelyn Evelyn rusko idi na chuj! Ukrajina vyhraje! - #StandWithUkraine 5.3.2007 13:40  6795
keosan [6794]: Nechápu co děláš špatně, ale já chleba nikdy nedopečený neměla. Možná bych se poohlédla po referencích jak tento typ peče a event. reklamovala.
keosan 5.3.2007 06:50  6794
Postupoval som. Skusal som 3 chleby. Vzdy to bolo na konci programu nedopecene /len take uschnute/. Dokonca som posledne 2 chleby piekol na maximalnom prepeceni /najtmavsia korka/ a potom este extra hodinu dopekal. Po takomto case bola korka vo farebe slabsieho opecenia.
foxka Foxka Everybody hurts...sometimes. 4.3.2007 11:04  6793
keosan a pekárnaPokud jsi postupoval podle návodu a nefungovalo to, tak reklamuj.

[ 21131 ] <Novější  <<<Nejnovější  Nejstarší>>>  Starší>  

(c) 2001-2011 Lopuch.cz   
Kontakt