Registrace nového uživatele     Návod     Kluby     Archív  Lopuchu     Lopuch.cz  

Modrá je dobrá
zelená je lepší

Lopuch.cz

Jméno:
Heslo:
Podpora LCD:
 
Klub recepty a popisy [ŽP: neomezená] (kategorie Koníčky) moderují Scalex, Anka.
Archiv

Weby pro mlsné huby:

Na talíři - Lopuší kuchařka
www.scuk.cz - Scuk je průvodce po místech, kde se dobře jí a nakupuje.
www.recepty.cz
www.labuznik.com
Pan Cuketka, nejznámější český foodbloger
Světová jídelna (blog s nápaditými a netradičními recepty na lehká jídla)
Koření od Antonína, e-shop s báječným kořením
www.vareni.cz
Dadalova kuchařka


Kuchařky pro mlsné huby:

Roman Vaněk - Poklady klasické české kuchyně
Jana Zatloukalová - Kuchařka pro dceru (Recepty napsane srozumitelne, vcetne teplot a casu peceni, zadne "a upeceme do zlatova". Pro me vyborna, vse, co jsem zkousela, se povedlo.)
Iveta Fabešová - Iveta a sladká Francie
Iveta Fabešová - Slavností pečení s Ivetou
Jaroslav Vašák - Ottova Kuchařka velká hrníčková
Paul Gayler - Steaky (Kuchařka o hovězím. Na úvodu je část o mase samotném a jak s ním zacházet, recepty na smažení, grilování, pomalé dušení, marinády, omáčky a glazury. Celkem 140 stran.)
Barbara Myšičková, Aleš Pavlíček – Biomenu (Touto knihou jsme chtěli ukázat, že česká kuchyně připravená z kvalitních místních surovin může mít vysokou úroveň, srovnatelnou s evropskou gastronomickou špičkou.)
Joza Břízová, Maryna Klimentová – Vaříme zdravě, chutně a hospodárně (Klasická kuchařská kniha čerpající především z tradice české gastronomie a prověřená desetiletími je klenotem, který se dědí z generace na generaci.)
Jana Vašáková a Zdena Skokanová N. - Jezte česky - rok v naší kuchyni (Česká sezonní kuchařka. Používané suroviny jsou snadno dostupné (sezonně), recepty nejsou nijak složité, ale rozhodně zajímavé.)

Spřízněné kluby:

Koktejly
Labužník
Co právě jíte
Víno
  Nastavení klubu     Nastavení práv     Homepage     Anketa     Přítomní     Oblíbené     Lopuch     Kategorie  
autor: 
text: 
vyplnit a 
Help

Nemáte právo psát do tohoto klubu.

[ 21131 ] <Novější  <<<Nejnovější  Nejstarší>>>  Starší>  
keosan 5.4.2007 12:32  6894
MrMarza tu cenu by mali byt super :-) kedze za cenu klasickeho nozu sa da zohnat v katalogoch cela sada nozov s potitanovanym povrchom
Napr. do domu sme si kupili
http://www.neckermann-international.com/cz/nm2/home/suche/FH_bmZoX3BhZ2V0eXBlPWRldGFpbCZuZmhfYWN0aW9uPXNlYXJjaCZmaF9zZWNvbmRpZD1uZWNrZXJtYW5uX2N6XzgyNTIxJmZoX3ZpZXdfc2l6ZT0xMCZmaF9lZHM9JWMzJTlmJmZoX3Nlc3Npb249M2Q0ZjViNzQ5NjQxMGVkNTQzM2ZjYzUwZTE5ZDZhNWUmZmhfbG9jYXRpb249JTJmJTJmbmVja2VybWFubl9jeiUyZmRlX0RFJTJmX2FjdGl2ZSUzZSU3YjE5NzAwMTAxJTdkJmZoX3NlYXJjaD10aXRhbml1bSZmaF9yZWZ2aWV3PXNlYXJjaA==//m-82521/index.html

Ale este sa nepouzili.
mrmar MrMar Ve prvaku si na mne cestinar zased - a delal my problemi 5.4.2007 12:20  6893
nože victorinoxMáte někdo zkušenost s kuchyňskými noži této značky? Mám od nich jen klasický kapesní nůž a ten je super, tak by mě zajímalo, jak jsou na tom v kuchyni...

http://www.victorinox.cz/index.asp?menu=855
vinyl vinyl - ...jen si hraju 5.4.2007 08:01  6892
gviMuffiny vydrží dlouho, je to hutný těsto a není tam žádný ovoce. Řekl bych tak týden.
ixnexka 5.4.2007 01:19  6891
MondyDíky, chtěla jsem vědět, jestli někdo má spešl recept, chtěla jsem rodinu překvapit... i tak dík, jednoduchost nadevše...
Jinak sleduju, že děláte ještě nějakou nádivku a další věci, že by naše rodina zanedbala veškerá tradiční česká velikonoční jídla? :-/
Děláte ještě někdo syrok (možná sirok)? Je to sýr udělaný z vajec, špetka soli a hrst rozinek. Odkapává a tuhne v jemné tkanině.
gotreg 4.4.2007 22:49  6890
u nás zhruba 3-12 hodin :-)
gvi 4.4.2007 20:56  6889
Ahoj, můžu se zeptat, jak dlouho vydrží muffiny? Chci je napéct na pomlázku...
mondy Mondy Ave, Caesar, - morituri te salutant 4.4.2007 12:29  6888
ad beránekKlasické třené těsto. Do umíchaného těsta přidat šťávu z poloviny citronu. Nalít do beránkové formy a upéct. Navrch jen pocukrovat a nebo polít čokoládou. Na krk uvázat červenou mašli.
nenufer 4.4.2007 11:49  6887
u nas doma hlavne nikto nerad sladke a mne to netreba a este k tomu nieco varit ine :-)) takze mam smolu
margot margot 4.4.2007 11:31  6886
Já dávám do tvarohu na žemlovku vanilkovej cukr a žloutek (klidně i celý vajčko). Minule jsem neměla jabka a dala jsem místo nich meruňkovej kompot....hmmm, už to nikdy nebudu dělat jinak!
scherie Scherie 4.4.2007 11:29  6885
miska na vajíčka
tohle mám já a jsem spokojená..
kvitko kvitko Co mi vypadne - z ruky:-) 4.4.2007 11:29  6884
misulinano, dle oka, nějakej cukr, vanilkovej cukr ... prostě umíchanej tvaroh nasladko.
misulina misulina 4.4.2007 11:23  6883
kvitkoKdyž si u toho, dáváš tam ten tvaroh nějak ochucený? Já zatím dělám jen s jablky...
kvitko kvitko Co mi vypadne - z ruky:-) 4.4.2007 11:22  6882
nenuferu vás doma nevědí, co je dobrý. Taková žemlovka s tvarohem a jablky je mňam! Že by trauma ze školní jídelny?:-)
nenufer 4.4.2007 10:09  6881
zabudla som na vajicka ja inteligent :-))) teda zltka + sneh aby som bola presna
nenufer 4.4.2007 10:08  6880
kvitkoasi ano ale zemlovku mi nikto doma neje takze som ju este nepiekla :-)))

[ 21131 ] <Novější  <<<Nejnovější  Nejstarší>>>  Starší>  

(c) 2001-2011 Lopuch.cz   
Kontakt