Registrace nového uživatele     Návod     Kluby     Archív  Lopuchu     Lopuch.cz  

Což takhle
dát si Lopuch?

Lopuch.cz

Jméno:
Heslo:
Podpora LCD:
 
Klub recepty a popisy [ŽP: neomezená] (kategorie Koníčky) moderují Scalex, Anka.
Archiv

Weby pro mlsné huby:

Na talíři - Lopuší kuchařka
www.scuk.cz - Scuk je průvodce po místech, kde se dobře jí a nakupuje.
www.recepty.cz
www.labuznik.com
Pan Cuketka, nejznámější český foodbloger
Světová jídelna (blog s nápaditými a netradičními recepty na lehká jídla)
Koření od Antonína, e-shop s báječným kořením
www.vareni.cz
Dadalova kuchařka


Kuchařky pro mlsné huby:

Roman Vaněk - Poklady klasické české kuchyně
Jana Zatloukalová - Kuchařka pro dceru (Recepty napsane srozumitelne, vcetne teplot a casu peceni, zadne "a upeceme do zlatova". Pro me vyborna, vse, co jsem zkousela, se povedlo.)
Iveta Fabešová - Iveta a sladká Francie
Iveta Fabešová - Slavností pečení s Ivetou
Jaroslav Vašák - Ottova Kuchařka velká hrníčková
Paul Gayler - Steaky (Kuchařka o hovězím. Na úvodu je část o mase samotném a jak s ním zacházet, recepty na smažení, grilování, pomalé dušení, marinády, omáčky a glazury. Celkem 140 stran.)
Barbara Myšičková, Aleš Pavlíček – Biomenu (Touto knihou jsme chtěli ukázat, že česká kuchyně připravená z kvalitních místních surovin může mít vysokou úroveň, srovnatelnou s evropskou gastronomickou špičkou.)
Joza Břízová, Maryna Klimentová – Vaříme zdravě, chutně a hospodárně (Klasická kuchařská kniha čerpající především z tradice české gastronomie a prověřená desetiletími je klenotem, který se dědí z generace na generaci.)
Jana Vašáková a Zdena Skokanová N. - Jezte česky - rok v naší kuchyni (Česká sezonní kuchařka. Používané suroviny jsou snadno dostupné (sezonně), recepty nejsou nijak složité, ale rozhodně zajímavé.)

Spřízněné kluby:

Koktejly
Labužník
Co právě jíte
Víno
  Nastavení klubu     Nastavení práv     Homepage     Anketa     Přítomní     Oblíbené     Lopuch     Kategorie  
autor: 
text: 
vyplnit a 
Help

Nemáte právo psát do tohoto klubu.

[ 21131 ] <Novější  <<<Nejnovější  Nejstarší>>>  Starší>  
vinyl vinyl - ...jen si hraju 12.4.2007 13:47  7066
Jídlo má být radost, ne povinost!
keosan 12.4.2007 13:44  7065
To je pravda, podobne som argumentoval jednej kamaratke. Ta vsak, ze manzel zaraba, hodne cestuje a je to k nemu nefer, ze sa nemoze poriadne najest /mozno si on i krikom, ci vyhrazkami jedlo vydupe a vacsinu navareneho ofrfle.../.
potvurka Potvurka Žít a nechat žít... 12.4.2007 13:30  7064
foxí podepisuji ;o)
foxka Foxka Everybody hurts...sometimes. 12.4.2007 13:24  7063
Já o jídle nelžu a nikoho k ničemu nenutím, notabene dospělýho člověka. Nevím, proč bych měla pořád předkládat někomu např. zeleninové saláty, když je nejí, a tím frustrovat sebe i jeho, Nabídnu, a když nechce, vezmu si ho sama. Budu-li hlavní kuchař v rodině, tak si můžou ti, kdo nechtějí sníst mnou předložené jídlo, namazt chleba.
muflonek muflonek z Perníkového lesa - srazy východočeské příjemné.o) 12.4.2007 11:50  7061
U nás doma snědl jeden vegetarián tataráka a jak mu chutnal - věděl, co jí....o)))
amber 12.4.2007 11:45  7060
Mufle? To je ta oranžová?? :o))
vanda Vanda To je ten - hnusný punk 12.4.2007 11:44  7059
Pošlete někdo Mufle 10 kilo mrkve - má absťák!
muflonek muflonek z Perníkového lesa - srazy východočeské příjemné.o) 12.4.2007 11:43  7058
kvitko [7057]:
už došla.O(
.o)))
kvitko kvitko Co mi vypadne - z ruky:-) 12.4.2007 11:38  7057
muflonekjdi už s tou mrkví:-)))
muflonek muflonek z Perníkového lesa - srazy východočeské příjemné.o) 12.4.2007 11:27  7056
zblunce [7055]:
Ano mrkvový dort - do dneška mi někteří nevěří, že v tom byla mrkev.o))))
zblunce zblunce Já jsem geniální - i když jsem normální! 12.4.2007 11:21  7055
chapu, kdyz nekomu davam neco ochutnat a nechci, aby byl zatizen predsudky (viz muj strejda, kteremu se dala mrkvova babovka a on nesnasi mrkev, snedl ji pulku, pak se mu to reklo a uz ji nevzal do ust).

Ale oblafovat vegetariana ci alergika je podraz :-(
teketapa Teketapa Říkejte mi - Teke 12.4.2007 11:18  7054
Mondy: fakt, jo? No, to je dobrá zpráva, že je sehnatelná. Doby, kdy jsme je chovali jsou hoodně dávno pryč. Ale mňam řízky z nutrie.
keosan 12.4.2007 11:17  7053
Tigosamozrejme ten bluf musi byt tiez dobry. Inac by to dotycna osoba ignorovala uplne. Tu sa vsak jedna o postoj z chutnej nezdravej vyzivy prejst na nieco zdravsie. To byva problem v pripade, ak to zdrave nie je chutne. Ak to je chutne, tak je to potom iba o predsudkoch. S tym klamanim som to myslel trochu inac - napr. miesto masa zeleninu a podobne. Nie ako, ze niekto neje z presvedcenia /napr. nabozenstvo/ bravcovinu, ci telacie - tak mu ho clovek da naschval do jedla...To by potom ozaj nedopadlo dobre, keby sa to neskor dozvedel. Ale to, ze tam nebude maso, ked si to bude mysliet, ze ho tam ma, mu neublizi...

Inac na nasom malom vlkovi som si par figlov vyskusal. Napr. v zivote nezral zemiaky. Ale ked boli zemiaky varene niekolko dni nalozene v stave od masa, tak to po nich pistal ako prasiatko, tak mu velmi chutili.
mondy Mondy Ave, Caesar, - morituri te salutant 12.4.2007 11:14  7052
tekeNutrii jsem asi před 3 týdny kupovala v hypernově.
kvitko kvitko Co mi vypadne - z ruky:-) 12.4.2007 11:12  7051
Hehe, přesně, taky používám utajovaný ingredience, ale jen co se týká odtučněných mléčných výrobků, občas sojový maso. Kdyby to věděl, hned by "to nebylo ono". Nedávno zíral na složení olomouckých tvarůžků, jsou totiž odtučněné a hned u něj klesly:-))

[ 21131 ] <Novější  <<<Nejnovější  Nejstarší>>>  Starší>  

(c) 2001-2011 Lopuch.cz   
Kontakt