Registrace nového uživatele     Návod     Kluby     Archív  Lopuchu     Lopuch.cz  

Diskuze na Lopuchu,
pohlazení na duchu

Lopuch.cz

Jméno:
Heslo:
Podpora LCD:
 
Klub recepty a popisy [ŽP: neomezená] (kategorie Koníčky) moderují Scalex, Anka.
Archiv

Weby pro mlsné huby:

Na talíři - Lopuší kuchařka
www.scuk.cz - Scuk je průvodce po místech, kde se dobře jí a nakupuje.
www.recepty.cz
www.labuznik.com
Pan Cuketka, nejznámější český foodbloger
Světová jídelna (blog s nápaditými a netradičními recepty na lehká jídla)
Koření od Antonína, e-shop s báječným kořením
www.vareni.cz
Dadalova kuchařka


Kuchařky pro mlsné huby:

Roman Vaněk - Poklady klasické české kuchyně
Jana Zatloukalová - Kuchařka pro dceru (Recepty napsane srozumitelne, vcetne teplot a casu peceni, zadne "a upeceme do zlatova". Pro me vyborna, vse, co jsem zkousela, se povedlo.)
Iveta Fabešová - Iveta a sladká Francie
Iveta Fabešová - Slavností pečení s Ivetou
Jaroslav Vašák - Ottova Kuchařka velká hrníčková
Paul Gayler - Steaky (Kuchařka o hovězím. Na úvodu je část o mase samotném a jak s ním zacházet, recepty na smažení, grilování, pomalé dušení, marinády, omáčky a glazury. Celkem 140 stran.)
Barbara Myšičková, Aleš Pavlíček – Biomenu (Touto knihou jsme chtěli ukázat, že česká kuchyně připravená z kvalitních místních surovin může mít vysokou úroveň, srovnatelnou s evropskou gastronomickou špičkou.)
Joza Břízová, Maryna Klimentová – Vaříme zdravě, chutně a hospodárně (Klasická kuchařská kniha čerpající především z tradice české gastronomie a prověřená desetiletími je klenotem, který se dědí z generace na generaci.)
Jana Vašáková a Zdena Skokanová N. - Jezte česky - rok v naší kuchyni (Česká sezonní kuchařka. Používané suroviny jsou snadno dostupné (sezonně), recepty nejsou nijak složité, ale rozhodně zajímavé.)

Spřízněné kluby:

Koktejly
Labužník
Co právě jíte
Víno
  Nastavení klubu     Nastavení práv     Homepage     Anketa     Přítomní     Oblíbené     Lopuch     Kategorie  
autor: 
text: 
vyplnit a 
Help

Nemáte právo psát do tohoto klubu.

[ 21131 ] <Novější  <<<Nejnovější  Nejstarší>>>  Starší>  
vinyl vinyl - ...jen si hraju 13.4.2007 12:27  7091
Použil bych tu pekárnu na chleba, možná konečně docílí tmavé kurčičky :-)
kvitko kvitko Co mi vypadne - z ruky:-) 13.4.2007 12:23  7090
mankatak to musíme rychle než zhubne ještě víc.
manka manka Každá závislost se - počítá... :-) 13.4.2007 12:22  7089
Moc hubenej na pečínku... :-)
kvitko kvitko Co mi vypadne - z ruky:-) 13.4.2007 12:21  7088
Co s ním provedem? Upečem zaživa?
shelle Shelle - Good Service 13.4.2007 12:19  7087
Takze za to muze Scalex.
manka manka Každá závislost se - počítá... :-) 13.4.2007 12:16  7086
IMHO "Spřízněné kluby" v záhlaví...
vanda Vanda To je ten - hnusný punk 13.4.2007 11:35  7085
EvelynObjevil se už i v "Co právě jíte"
keosan 13.4.2007 11:29  7084
Mulco ?
tigo Tigo Ironical, pedantical, cynical bitch - who wants to touch me? ‹(•_•)› 13.4.2007 11:28  7083
Spis ci je keosan multak?
evelyn Evelyn rusko idi na chuj! Ukrajina vyhraje! - #StandWithUkraine 13.4.2007 11:21  7082
Přiznejte se! Kdo řekl keosanovi o tomto klubu?
keosan 13.4.2007 11:15  7081
Co sa tyka receptov, tu je doby receptik na Cuketovy kolac:

http://www.receptar.sk/index.php?ID=18&SubID=2&recID=396317688

- miesto ovocia mozno dat aj mak a navrch cokoladovu polevu.
keosan 13.4.2007 11:06  7080
kokos jednoducho mam iny nazor. Staci si precitat nieco o vyzive a zistis, ze polovica odbornikov ma jeden nazor, druha polivica opacny :-) Momentalne ani neviem, co myslis /na co konkretne narazas/, ze by malo fungovat :-) Predsa automaticky, ak niekto nieco povie, este to neznamena, ze iny clovek nemoze mat opacnu skusenost.

Foxka:
trochu by to chcelo prelistovat si tie prispevky. Pisal som o davani dobreho CHUTNEHO jedla - t.j. zdrave jedlo, ktore im bude CHUTIT. Pretoze neexistuje len jeden pokrm, ale ziviny sa daju ziskat inak zo vselicoho ineho, mozno este chutnejsieho. Takze ak im nieco nechuti, chce to ine zdrave nahrady/ingrediencie, alebo iny recept :-) Ci ineho kuchara :-D Ono je velky rozdiel napr. i u kucharov v priprave soje ci inych pokrmov. Ked dvaja robia to iste, nieje to to iste. Od jedneho to moze chutit hnusne, druhy to moze urobit vynikajuce. Uz by som poprosil tolko neslovickarit a nehladat v kazdom prispevku za kazdu cenu len to negativne... :-)
foxka Foxka Everybody hurts...sometimes. 13.4.2007 10:17  7079
keosanDěti jsme vychovávali příkladem k tomu, co jíme my, ochudila jsem je o jídkla, která nevařím (napříkald lečo... brrr) ale rozhodně do nich necpu, co jim nechutná.
kokos kokos 13.4.2007 09:00  7078
keosan [7077]: "Vzdy sa mozem z niecoho poucit" Evidentně to nefunguje.
keosan 13.4.2007 08:17  7077
Pravda, psie zradlo sem nepatri. Nerad by som, keby sme tu nim zaplacali par stran :-)

Ad "mluvit do dubu" - mam rad nazory, dokonca opacne nazory ako mam sam. Vzdy sa mozem z niecoho poucit, nieco sa moze potvrdit, nieco vyvratit, ale ak dovolite mlada pani, konecny svoj nazor si tvorim rad sam :-)

[ 21131 ] <Novější  <<<Nejnovější  Nejstarší>>>  Starší>  

(c) 2001-2011 Lopuch.cz   
Kontakt