Registrace nového uživatele     Návod     Kluby     Archív  Lopuchu     Lopuch.cz  

Lopuch, server nejen
pro botaniky

Lopuch.cz

Jméno:
Heslo:
Podpora LCD:
 
Klub recepty a popisy [ŽP: neomezená] (kategorie Koníčky) moderují Scalex, Anka.
Archiv

Weby pro mlsné huby:

Na talíři - Lopuší kuchařka
www.scuk.cz - Scuk je průvodce po místech, kde se dobře jí a nakupuje.
www.recepty.cz
www.labuznik.com
Pan Cuketka, nejznámější český foodbloger
Světová jídelna (blog s nápaditými a netradičními recepty na lehká jídla)
Koření od Antonína, e-shop s báječným kořením
www.vareni.cz
Dadalova kuchařka


Kuchařky pro mlsné huby:

Roman Vaněk - Poklady klasické české kuchyně
Jana Zatloukalová - Kuchařka pro dceru (Recepty napsane srozumitelne, vcetne teplot a casu peceni, zadne "a upeceme do zlatova". Pro me vyborna, vse, co jsem zkousela, se povedlo.)
Iveta Fabešová - Iveta a sladká Francie
Iveta Fabešová - Slavností pečení s Ivetou
Jaroslav Vašák - Ottova Kuchařka velká hrníčková
Paul Gayler - Steaky (Kuchařka o hovězím. Na úvodu je část o mase samotném a jak s ním zacházet, recepty na smažení, grilování, pomalé dušení, marinády, omáčky a glazury. Celkem 140 stran.)
Barbara Myšičková, Aleš Pavlíček – Biomenu (Touto knihou jsme chtěli ukázat, že česká kuchyně připravená z kvalitních místních surovin může mít vysokou úroveň, srovnatelnou s evropskou gastronomickou špičkou.)
Joza Břízová, Maryna Klimentová – Vaříme zdravě, chutně a hospodárně (Klasická kuchařská kniha čerpající především z tradice české gastronomie a prověřená desetiletími je klenotem, který se dědí z generace na generaci.)
Jana Vašáková a Zdena Skokanová N. - Jezte česky - rok v naší kuchyni (Česká sezonní kuchařka. Používané suroviny jsou snadno dostupné (sezonně), recepty nejsou nijak složité, ale rozhodně zajímavé.)

Spřízněné kluby:

Koktejly
Labužník
Co právě jíte
Víno
  Nastavení klubu     Nastavení práv     Homepage     Anketa     Přítomní     Oblíbené     Lopuch     Kategorie  
autor: 
text: 
vyplnit a 
Help

Nemáte právo psát do tohoto klubu.

[ 21131 ] <Novější  <<<Nejnovější  Nejstarší>>>  Starší>  
case Case Greatest comedy of the generation of - blah blah ever to do a thing on a thing. 26.4.2007 16:08  7209
manka: Já Ti s tím bramborákem taky věřím, jen jsem si prostě doteď nedovedl představit, že může existovat něco sytějšího než normální bramborák :)
zblunce zblunce Já jsem geniální - i když jsem normální! 26.4.2007 15:20  7208
ja jsem asi slepa :-( pritom jsem to projizdela a nevidela :-))

mimochodem, co rikate na tip, kdyz mate chut na chipsy, tak si dat okurku nebo mrkev posypane adzikou. Zkousel jste to nekdo?
scalex Scalex 26.4.2007 14:59  7207
zblunce [7204]: Citronový nebo pomerančový pepř samozřejmě nesmíš hledat v jednodruhovém koření, protože jde o směs pepře a citronu, resp. pomeranče. Čili hledej ve směsích.
potvurka Potvurka Žít a nechat žít... 26.4.2007 14:50  7206
je to v kořenících směsích.....
potvurka Potvurka Žít a nechat žít... 26.4.2007 14:49  7205
http://www.koreni.cz/detail.php?pid=266
http://www.koreni.cz/detail.php?pid=201

ale našla jsem to přes hledání
zblunce zblunce Já jsem geniální - i když jsem normální! 26.4.2007 14:45  7204
ja u Antonina nenasla citronovy nebo pomerancovy pepr :-(
vanda Vanda To je ten - hnusný punk 26.4.2007 13:44  7203
VÝBORNÁ je směs koření formaggio (je v ní hodně sušených rajčat) - ale dívám se, že v současné nabídce není :(
mati 26.4.2007 11:31  7202
ten pomerančový pepř je opravdu lahůdka. jen tak na přírodní kuře nebo lososa - mňamy mňam :-))))))
tessien Tessien Of course slavery is the worst thing - that ever happened. But maybe... 26.4.2007 11:30  7201
Potvurka [7198]: no tak v pripade toho zlata je to asi tak 1 ku 19ti podobny, takze ... ne, jsi uplne mimo :) Zopakuj si fyziku ze zakladni skoly a co znamena hustota.
potvurka Potvurka Žít a nechat žít... 26.4.2007 11:28  7200
no já bych chtěla vyzkoušet hlavně nějaké grilovací koření, přes léto se budou hodit ;o) a s těma pepřema taky laškuju... nějak si to ale neumím představit...
scherie Scherie 26.4.2007 11:25  7199
PotvurkaJá bych doporučila ještě Koření od Antonína (namíchané na kuře,nakládání) a jakýkoliv pepř (citronový, pomerančový,česnekový,paříž..)
Kupuju pytlíčky,přesypávám do kořenek z Ikei..již jsem drahého ukecala na pátou poličku nad sebou..:-)
A do kuchyně mi nejde moc světlo..
potvurka Potvurka Žít a nechat žít... 26.4.2007 11:24  7198
já neřekla že je to stejný já řekla podobný... to je rozdíl ne? Jako zruba...
tessien Tessien Of course slavery is the worst thing - that ever happened. But maybe... 26.4.2007 11:23  7197
Potvurka [7193]: jojo, je to vlastne stejny, tak udelame kseft, jo? Ja ti dam 100g zlata a ty mi das 100ml zlata, jo? Jedna k jedny vymena, ne? :)
tigo Tigo Ironical, pedantical, cynical bitch - who wants to touch me? ‹(•_•)› 26.4.2007 11:21  7196
7195 je reakce na 7193 :)
tigo Tigo Ironical, pedantical, cynical bitch - who wants to touch me? ‹(•_•)› 26.4.2007 11:18  7195
Ne :)

[ 21131 ] <Novější  <<<Nejnovější  Nejstarší>>>  Starší>  

(c) 2001-2011 Lopuch.cz   
Kontakt