Registrace nového uživatele     Návod     Kluby     Archív  Lopuchu     Lopuch.cz  

Modrá je dobrá
zelená je lepší

Lopuch.cz

Jméno:
Heslo:
Podpora LCD:
 
Klub recepty a popisy [ŽP: neomezená] (kategorie Koníčky) moderují Scalex, Anka.
Archiv

Weby pro mlsné huby:

Na talíři - Lopuší kuchařka
www.scuk.cz - Scuk je průvodce po místech, kde se dobře jí a nakupuje.
www.recepty.cz
www.labuznik.com
Pan Cuketka, nejznámější český foodbloger
Světová jídelna (blog s nápaditými a netradičními recepty na lehká jídla)
Koření od Antonína, e-shop s báječným kořením
www.vareni.cz
Dadalova kuchařka


Kuchařky pro mlsné huby:

Roman Vaněk - Poklady klasické české kuchyně
Jana Zatloukalová - Kuchařka pro dceru (Recepty napsane srozumitelne, vcetne teplot a casu peceni, zadne "a upeceme do zlatova". Pro me vyborna, vse, co jsem zkousela, se povedlo.)
Iveta Fabešová - Iveta a sladká Francie
Iveta Fabešová - Slavností pečení s Ivetou
Jaroslav Vašák - Ottova Kuchařka velká hrníčková
Paul Gayler - Steaky (Kuchařka o hovězím. Na úvodu je část o mase samotném a jak s ním zacházet, recepty na smažení, grilování, pomalé dušení, marinády, omáčky a glazury. Celkem 140 stran.)
Barbara Myšičková, Aleš Pavlíček – Biomenu (Touto knihou jsme chtěli ukázat, že česká kuchyně připravená z kvalitních místních surovin může mít vysokou úroveň, srovnatelnou s evropskou gastronomickou špičkou.)
Joza Břízová, Maryna Klimentová – Vaříme zdravě, chutně a hospodárně (Klasická kuchařská kniha čerpající především z tradice české gastronomie a prověřená desetiletími je klenotem, který se dědí z generace na generaci.)
Jana Vašáková a Zdena Skokanová N. - Jezte česky - rok v naší kuchyni (Česká sezonní kuchařka. Používané suroviny jsou snadno dostupné (sezonně), recepty nejsou nijak složité, ale rozhodně zajímavé.)

Spřízněné kluby:

Koktejly
Labužník
Co právě jíte
Víno
  Nastavení klubu     Nastavení práv     Homepage     Anketa     Přítomní     Oblíbené     Lopuch     Kategorie  
autor: 
text: 
vyplnit a 
Help

Nemáte právo psát do tohoto klubu.

[ 21131 ] <Novější  <<<Nejnovější  Nejstarší>>>  Starší>  
keosan 7.5.2007 11:56  7376
kvitkoUdaje z navodov /rozne cudzie znacky/, ani neberiem za smerodatne. V servisoch vsade hovorili, ze su tam zle preklady Napr. miesto hladkej muky - napisali hrubu, ine pomery vody atd atd.

I z prezentacii ludi na internete sa clovek dozveda, ze nieco prifarbili, potreli cukrom, aby to zhnedlo. Ci dopekali z druhej strany. Pre mna znaci, ze je to koser, ked sa to podari na prvy raz a nie spekulovanim, farbenim atd. Jednoducho, pokial ma nieco mat garantovane parametre, tak to tak musi pracovat a nie, ze je to poddimenzovane /alebo marketingove oddelenie prikrasli vysledky o 30 percent - ano takto sa to da upiect v pekarnicke, ale zabudnu dodat, ze nie automaticky.../.
keosan 7.5.2007 11:52  7375
Poviem to takto, ak vacsina ludi upecie v pekarnicke chleba, tak by som mu dal znamkovanie ako v skole za 3. /U toho Moulinexu, co som mal, by som dal za 4.../. Tomu vcerajsiemu by som dal znamku 2. Znamku 1 by si zasluzil, keby bol tmavy zo vsetkych stran, tak ako by mal byt podla nastavenia. Hold mam prisnejsie kriteria... Zdokonalovat sa treba cely zivot :-)))
kvitko kvitko Co mi vypadne - z ruky:-) 7.5.2007 11:51  7374
tygřičkaúdaje z návodu se mu zdaj divný už jak dlouho?:-)))
tygricka Tygricka někdy dravá Tygřice... 7.5.2007 11:50  7373
Ne! Píše, že se povedl- akorát že údaje v návodu se mu zdaj divný......
makovec makovec Chuck Norris snědl jídlo od Babicy - a ještě si přidal 7.5.2007 11:47  7372
ne, opravdu nechytam tygrostyl psani .o)
makovec makovec Chuck Norris snědl jídlo od Babicy - a ještě si přidal 7.5.2007 11:47  7371
tygricko.. nemela, bo.. povedl se.. ale.. ale.. ale...

"operace se zdarila, pacient zemrel"
tigo Tigo Ironical, pedantical, cynical bitch - who wants to touch me? ‹(•_•)› 7.5.2007 11:38  7370
Puntickar? Rika se tomu i jinak...
tygricka Tygricka někdy dravá Tygřice... 7.5.2007 11:34  7369
Vidíte???!! Měla jsem pravdu!!! :-))
keosan 7.5.2007 11:32  7368
kvitkoParada !!! Taku vojensku pekaren by som bral. Pre vojsko sa robia kvalitne vecicky. :-)

Scalex 7365:
ved to je to - ako gurman sa necitim a ospevovat nepodarene chleby je urazkou chleba. Co mozem za to, ze vacsina ludi na nete nevie, ako ma vyzerat, chutit spravny chlieb ???

kvitko 7367:
posledny sa vynikajuco podaril /i ine sa ako tak vydarili/ s mensimi vyhradami k prepeceniu, kde hodnotim pecenie tmave, ako stredne + pecenie z vrchu ako bledsie, alebo miestami medzi bledsim a strednym... Mozem za to, ze som puntickar ? :-)
kvitko kvitko Co mi vypadne - z ruky:-) 7.5.2007 11:12  7367
Podařil?:-)
tygricka Tygricka někdy dravá Tygřice... 7.5.2007 11:11  7366
Vždyť teď psal, že se mu podařil.......? Tak má asi jiný chutě, no.. Každýmu chutná přece něco jinýho........
scalex Scalex 7.5.2007 11:09  7365
Četlas ho vůbec někdy? On naopak VŮBEC nemá radost z vlastního chleba, je s ním imrvére nespokojený a hledá na něm už asi půl roku chyby, kterých si žádný zdejší majitel pekárničky vůbec nevšiml.
tygricka Tygricka někdy dravá Tygřice... 7.5.2007 11:07  7364
Hele, nevim, proč do něj furt ryjete... tak má radost z vlastního chleba- a co?? Už mi to přestává připadat vtipný...
teketapa Teketapa Říkejte mi - Teke 7.5.2007 11:04  7363
:-D
shelle Shelle - Good Service 7.5.2007 10:43  7362
makovec [7361]: !!!!!!!

[ 21131 ] <Novější  <<<Nejnovější  Nejstarší>>>  Starší>  

(c) 2001-2011 Lopuch.cz   
Kontakt